Şimdi Ara

Com3 Portu ve Modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir arkadaşıma bilgisayar topladık. Windows 98 kurduk. Ancak modem sürücülerini kurmaya çalışırken "A fatal exception OE has occured at 0028:00000292" gibi bir mavi ekran hatası vererek sürücü kurulumunu tamamlayamıyor. Daha sonra com portlara baktım. Sadece Com1, Com2 ve LPT portları var. Bildiğim kadarıyla modemleri Com3-Com4 portlarında kullanmak gerekiyor. Sorunun nedeni bu olabilir mi? Bu ise nasıl Com3 portu yaratıp modemi Com3 portundan bilgisayara tanıtabilirim?
    Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim...



  • bence tek problem driver hatası bir kac basıma gelmişti hatalı driver yüzünden dogru driverı yüklersen düzelir bence
  • eger modemi cd sinden otomatik kurmayacaksan,
    oncelikle aygıt yoneticisine gir ve oradan PCI comminication Device yi bul. buna 2 tıkla ve surucuyu guncellestir/yukle (artik ne varsa) de. surucu dizinini cd deki driveri goster ve ilerle. otomatik olarak modem com 3 e bağlanacaktır.
    eger denetim masası modemler altından yaparsan modemi algılayacak ve salak gibi hangi porta bağlayayım diyecektir. bunlarıda com1 com2 ve Lpt gibi sıralayacaktır.
    Kolay gelsin...
  • Modemin jumper ayarlarından hangi hangi com porta cekildigine baktın mı?
  • <font face='Comic Sans MS'><font color='blue'>Modem üzerinde com port ayarlama eskindendi kardes.56k pci modemlerde bnu yapamassın.Senin dediğin isa Usrbtcs. kartlarda olur.Senin yapman gereken.Yeni makine topladım diyosun.Dolayısıyla modemin driver cd si mevcuttur sende.Güvenli kipte ac makineyi.aygıt yöneticisinde ne kadar modem varsa kaldır.Yeniden ac makineyi.Acılısta cakısma var mı ona bak.Eger com2 de istiyosan modemi setuptan com2 portunu kapaki modem com2 yi kullansın.istemezsen bişi yapmana gerek yok cd sinden tanıt tınmı bu iş tamam dır.</font id='blue'></font id='Comic Sans MS'>

    <font color='green'><font color='yellow'><font size='5'>Always B.M.w .z3.</font id='size5'></font id='yellow'></font id='green'>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.