Şimdi Ara

s4 sim kartı görmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
80.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: negatives

    sorunun kaynağı %80 bataryadan kaynaklanıyor. her yolu herşeyi denedim olmadı. en son bower batarya kullanıyordum onu çıkarıp orjinal bataryaya döndüm. ve 2 gündür sorun yok.
    ayrıca batarya calibration yaptım.
    ve 2 gündür sürekli açık telefonum wifi bilerek açmıyorum. sürekli şebeke değiştirip test ediyorum. bir sorun yok. voltaj aksamasından dolayı orjinal olmayan bataryadan sim kartı koruma moduna geçiyor muhtemelen.

    Hocam durum nedir şu anda. Sorun bataryayı değiştirdikten sonra tekrarladı mı sizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 senedir avea 128 kb sim kartı kullanıyorum sıkıntı yaşanmıyor. bugün vodafone 4,5 g 64kb sim kartı taktım yin e aynı hata sim kartını görmüyordu. sorun knox dan kaynaklanıyormuş. halen bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa knox my samsungu yükleyin içindeki orginal knox u devre dışı bırakıyor. sorun çözüldü şimdi bütün sim kartlarını çalıştırıyor. saygılarımla.
  • Merhaba, Bende de 9505 modeli var ve AVEA sim kartı çalışırken 1 hafta önce vodafone geçişişim sonrası telefon sim kartı görmememeye başladı. Belirttiğiniz gibi knox my samsung'u yukledim fakat sorun hala geçmedi. knox'u yuklerken veya yukledikten sonra ilave yapmamız gereken bir işlem daha var mıdır? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercl -- 24 Şubat 2016; 11:20:06 >
  • Bataryayı orjinali ile değiştirdim. Ancak sorun çözülmedi. Sim kart yuvası iki kez değişti çözüm olmadı. Bunlarla alakalı değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tel s4 i9505. 2016 da üretilen gsm operatörlerin bütün sim kartlarını görmüyor. 2016 öncesi bütün kartları algılıyor. eski kartlarda sorun yok. yeni sim kartlar eski dokunmatik telefonlarda çalışırken bizim akıllı telefonlarda (s4) neden çalışmıyor. tamirciler çözemedi. bilen varsa lütfen paylaşsın.
  • Arkadaşlar sim kartı başka tele takıp kart pin kodunu kaldırdım şimdilik sorun görünmüyor çalıştı bilginiz olsun deneyebilirsiniz.
  • çözüm varsa söylermisiniz aynı sorun bendede var :(
  • o kadar araştırdım, ne yazık ki bunca zamandır bu sorunun net bir cevabına rastlayamadım.
    sim kart algılanmadı..... mesajının ekran görüntüsünü sözde telefon servislerine gösterdiğimde "sim kart yuvası" değişecek diyorlar.
    webde bu sorunu daha öncede yaşanmış olanların sim kart yuvasını değiştirmelerine rağmen çözüme ulaşamamış olduğunu anlatıyorum ama adamlar daha konunda bi haber.
  • bu sorunu i9505 cihazımda şu şekilde çözebildim. resimde görünen sim kart yuvasının işaretli soket kısmına, üzerine denk gelecek şekilde sünger dolgu yapıştırdım ve telefonun kasasını bu şekilde kapattım. o gün bugündür hiç hata vermedi. sim kart değişikliği, yazılımsal müdahale ne gerekiyosa deneyip sonuç alamamıştım.

     s4 sim kartı görmüyor




  • O kadar sayfalara baktım ama gördüğüm şu.
    Uzman ya da fikir beyan eden çok ama bilen ya da sorun çözen yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.