Şimdi Ara

İNTERNET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternete her girdiğim zaman başlangıç ayaralarım değişiyor. Alakasız bir site başlangıç sayfası haline geliyor. Eski haline çeviriyorum. Belli bir zaman sonra yine ayarları değiştiriyor. Ne yapmam lazım.



  • ben format ile çözmüştüm olayı
  • ulan şu problemmle ben karşı karşıyayım xp var ie 60 başlangıç sayfası aboutbalnktı bir gün yabancı bi site oldu sonra adres çubuğuna yahoo.com yazınca google cıkmaya sonra arama yerine birşey yazınca yahoo searc engine çıkıp bana niye kutuya bişey yazmayıp artırdığımı sormasına kadr herşey oldu adsl nin tadını çıkaramadan bokunuda böyle cıkardık ama tahmnim her haltı prn siteler yiyor banada bi tavsiye söylerseniz iyi olur7 dane anti dialer ad adware gibi bi ton korum ve virüs programı kurdum ama banamısın demiyor hatralar
  • Arkadaşlar her şeyden önce SpyBot Search programını bilgisayarınıza yükleyin..Daha sonra güncellemelerini yaptırın ve sistemini tarattırın.Bulduklarını seçip sildirin.Bu kadar.

    Ara sıra sisteminizi bu programlarla tarattırın.Ayrıca Zone Alarm gibi bir Firewall kullanmalısınız.
    Ve bir de Browser sentinel programınıwww.unhsolutions.com adresinden yükleyin.Tarayıcınızın ayarlarını değiştirmek isteyen program olursa haber veriyor.
  • Horttt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

    İnternete her girdiğim zaman başlangıç ayaralarım değişiyor. Alakasız bir site başlangıç sayfası haline geliyor. Eski haline çeviriyorum. Belli bir zaman sonra yine ayarları değiştiriyor. Ne yapmam lazım.

    Konu bayağı bi eskimiş ama hala benzer sıkıntıları yaşayan birileri varsa format atmadan önce combofix kurmalarını tavsiye ederim daha sonra gerekli ayarları yapıp kaydettiğinizde benzer bir sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.