Şimdi Ara

W32.Sasser.B.Worm ADLI VİRÜS HELP ME!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YAW DAHA DÜN İNTERNETE GİRMİŞ VE NORTON İNTERNET SECURİTY Yİ HAY KAPATMAZ OLAYDIM AMA KAPATMIŞ BULUNDUM SONRA NORTON ANTİ VÜRÜS PROGRAMINDA NORTON ANTİVÜRÜS HASDETECTED A VİRÜS ON YOUR COMPUTER YAZIP ALTINDADA OJECT NAME C:/WİNDOWS/AVSERVE2.EXE VEALTINDA VİRÜSÜN ADI YAZIYOR BEN BİLGİSAYARI VİRÜS PROGRAMINA SCAN LETİYORUM VE VİRÜSÜ BULUYOR KARANTİNAYA FALAN ALIYORUM FALAN AMA BİLGİSAYARI AÇIP KAPATTIĞIMDA YENİDEN NORTON VİRÜS ALERT YAZIYOR BİLGİSAYARDA XP KULLANIYORUM BU VİRÜSÜ NASIL YOK EDEBİLİRM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOK DERTLİYİM



  • teknık forumunda sticky lere vak
  • ilk öncehttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxSasser.exe adresinden Symantec'in temizleme aracını indirin.
    Daha sonrahttp://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS04-011.mspx adresinden işletim sisteminize uygun olan yamayı indirin. (Yamanın dilinin işletim sisteminizinki ile aynı olmasına dikkat edin)

    Bunları indirmeniz esnasında geri sayım başlarsa Başlat-Çalıştır bölümüne Shutdown -a yazarak sayımı durdurabilirsiniz. İndirme işlemi bitince Sistem Geri yükleme özelliğini kapatın ve bir restart atıp nete bağlanmadan önce temizleme aracını peşinden de yamayı çalıştırın.

    Kolay gelsin!




  • formu okusaydın bunu sormazdın
  • boyutu 15,728 kb. olan tüm dosyalar sasser'a ait.Windowsun uzaktan yordam çağrısı özelliğini kullanarak sisteme otomatik yüklüyor kendini.Bakıma gittiğim bir makinada 100ün üzerinde kopyasını buldum.Bağlantılarına ait telefon,ethernet güvenlik duvarı seçeneklerii aktif et.Bir daha başın ağrımaz.Güvenlik yamalarını yüklersen sorun büyük ihtimalle ortadan kalkactır.
  • İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BİR DAHA O KUNUDA YAZI OLUP OLAMDIĞINA BAKARIM VİRÜS YÜZÜN DEN DELİRMİŞTİMDE ONDAN ACELE ETTİM SORUNUMU HALLETTİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.