Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.864
Cevap
131
Favori
750.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Bizim araçta ön silecekleri değiştiren oldu mu, kaç inç ölçülerini biliyor musunuz? serviste değilde kendimiz uyguna değiştirebiliriz sanırım
  • cyberclops kullanıcısına yanıt
    Hayırlı ugurlu olsun aracınız. Öncelıkle evet kontagı viteste iken kapatıyoruz , yol eğimli ise araç yönüne göre R konumunda da bırakılabilir. Ben şahsen çalıştırmadan önce kontagı açıp N konumuna kendım alarak çalıstırıyorum. Yakıt tüketimi ise bende istanbul da kullanıyorum aracım 38 bin km de ve 5.9 u geçmedi ort tüketim değeri ( 1.3 dualogic ) . Gaz padelıyla iyi anlaşılırsa sizde emınım bu değerlere inersiniz ;)
  • Hocam değiştirmedim ancak 65cm/38cm diye biliyorum ölçülerini.

    Kendiniz rahatlıkla değiştirebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ****76

    quote:

    Orijinalden alıntı: slicer1

    3D paspas alan oldu mu?
    Bunlar tam uyumlu mudur? (otomatik vites)
    http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/fiat-500l-3d-havuz-paspas-takimi-2014-ve-sonrasi-P95192476


    Hocam bildiğim kadarıyla Türkiye'de bizim araca uygun 3d paspas satılmıyordu...İlk defa görüyorum.. Bir de 2014 sonrası demiş 2013 le 2014 arasında fark var mı bilemedim. Firmaya kesin sormadan almamak lazım..

    Hocam firma ile konuştum, fiat 500 c içinmiş ve kaldırmışlar. Firmaya ilettik 500 L talebini dedi. Ancak kalıp alınması ve üretilmesi 2,5 ayı bulur dedi. Bende büyük açık var isteyen çok dedim:) Ama ilk defa bir firma getierecek umarım..
  • sessizliman76 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler beklemeye devam...
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Kış lastiği olup olmamasına göre değişebilir. Fazla karlı olan yokuş bir yerden ASR kapalı iken patinaj çeke çeke daha rahat çıkarsınız. ASR açıkken ise araç patinaj çeken tekere gazı keserek ve fren uygulayarak gücü azaltacağından araç stop eder rampayı çıkamazsınız. Böyle bir durumda ASR yı kapatıp yokuşu çıkıp yol almaya başladınız mı muhakkak asr yi açınız. Zira düz ve karlı bir yolda ASR araç patinaja düşünce sağa sola çekerek kaymanızı engeller. Eğer rockstar kullanıyorsanız tracking plus asr yi devre dışı bırakarak 30 km ve altıındaki hızlarda elektronik defransiyel kilidi görevi görür.

    Zincir takılan araçlarda ASR kapatılmalıdır.
  • Teşekkürler açıklamanız için bence de böyle, popstar kullanıyorum. Sırf 17 jant yüzünden rockstar almadım

    Bir şey daha sorsam ESC ile ASR birbiriyle alakalı mı?
    Çünkü patinaja düştüğümde ESC devreye giriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 26 Ocak 2016; 0:54:54 >
  • Evet birbiri ile bağlantılı programlar popstarlar da asr tuşu ile devre dışı bırakılıyor esc de
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    ESP (ESC) , ASR (TCS) ve ABS ile birlikte bir bütündür. ASR (TCS) ve ABS olmadan EPS (ESC) işe yaramaz.
  • Teşekkürler. Doğru yaptığıma sevindim. Şimdi durduk yere şanzımanı değiştirmeyelim.
    Ben de geçen hafta sonu 6.3 ortalama tutturdum. Heralde kullandıkça arabaya alışacağım.
  • Rockstar 1.6 ortalama hız 22km/h ortalama yakıt 7.0 . Nasıl oluyor 6.3 anlamadım. Ortalama hız 70 olunca anca 5.3 oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araba 1.3 dualogic. Sizinki 1.6 ise ordan belki farkeder biraz. Çok gaza basan biri de değilim. 6.3 tüketim tuttururkenki ortalama hızım 24km/sa ti yanlış hatırlamıyorsam.
  • Afyonda sürekli hava eksilerde 10nun altına bile iniyor. Şehir içi kısa mesefa, motor bile ısınmadan yolculuk bitiyor. Şu anda 7.9, ortalama hız 36.. Yazın belirgin düşüktü.. 1.6 dizel araç
  • Merhaba Kadjar ın 110bg 1.5 Icon modeli eklentisiz 88.000 lira. 1.6 Rockstar ın ise 76 bin sanırım. Bir de kadjar ın yakıt tüketimi 500L den düşük çıkıyor onu hiç anlayamadım doğrusu. Kadjar 1.5 110bg touch paketi ise 80 bin. hangisi alınır. önemli olan yakıt tüketimi ve iç hacimse kadjar touch, konfor ve teknolojisi için alınacaksa kadjar ikon mu yoksa Rockstar mı tam karar veremedim. Çünkü 88 bin iyi rakam.
  • Geçen gün servise gitmişken arka kamera için fiyat sorayım dedim 1900 TL fiyat çektiler. Multimedya ekranı komple sökülüp yenisinin takılması gerekiyormuş. Arka park sensörü varken o para verilmez ama multimedya ekranı değişmeden daha ucuza mal olsa düşünülebilir.
  • Merhaba arkadaslar
    3 gun once aldim 1.3 model multi media ekranda kullanilan detayli ozellikler nedir. Karistirdikca cozuyor insan ama malum bi yandan sabirsizlaniyorda :)
    Telefon eslestirme telefondan arama mesaj okuma telefondan medya muzik calma yapabildim henuz. Mesela dikerksiyondaki ses konutu ile arama vs yapilabiliyormu bilen arkadaslar biraz anlatirsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuFFyTHESLaYeR

    Mesela dikerksiyondaki ses konutu ile arama vs yapilabiliyormu bilen arkadaslar biraz anlatirsa sevinirim

    Direksiyon üzerindeki telefon açma butonuna basıp sonra arayacağınız kişinin ismini söyleyip ARA diyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirrorless

    Merhaba Kadjar ın 110bg 1.5 Icon modeli eklentisiz 88.000 lira. 1.6 Rockstar ın ise 76 bin sanırım. Bir de kadjar ın yakıt tüketimi 500L den düşük çıkıyor onu hiç anlayamadım doğrusu. Kadjar 1.5 110bg touch paketi ise 80 bin. hangisi alınır. önemli olan yakıt tüketimi ve iç hacimse kadjar touch, konfor ve teknolojisi için alınacaksa kadjar ikon mu yoksa Rockstar mı tam karar veremedim. Çünkü 88 bin iyi rakam.

    bir arkadaş kadjar aldı ve hemen kaza yaptı. 2 aydır parça bekliyor araç yatıyor.
  • Perşembe ve Cuma günleri kız kardeşim yogun trafikte aracı kullanırken her iki seferde de aynı yol üzerinde " debriyajda aşırı ısınma" uyarısı çıkmış ekranda .. Ancak ilginç olan her iki gün de de aynı yol üzerinde görmüş bu uyarıyı ve hill-holder devreye girip çıkıyormuş sanırım hafif eğimliydı yol. Ancak sonrasında ben kullandım uzun süre farklı yollarda bende bu uyarı çıkmadı . Ben yine de servise uğradım bugün ve bana bunun bır arıza olmadıgını hill-holderla birlikte çok dur kalk yaptıgı için debriyaj ısısı artıyor ve bir uyarı amaçlı verıyormuş ekrana ki daha fazla zorlamadan gerekirse bir 5 dk sağda bekleyin bu tarz durumda ve tekrar yola devam edebilirsiniz dedi servis görevlisi arkadaş.. Umuyorum da öyledir , kendim kullanırken görsem daha iyi olurdu ancak hiç çıkmadı uyarı bende , galıba bu ısınma bıraz da kullanımla da alakalı , nette bıraz arastırdım ve genelde dualogic fiatlarda bu ısınma sorununu çok yaşayan gördüm ancak hiç 500 L bulamadım bu sorunu yaşamış ve baskı balata değişimi gerekmiş ... İkinci olarak da son 30 bin km bakımı yapıldıgında bana fren balatalarının degısmesı gerektıgını ve 260 tl oldugunu soylemıslerdı , bır sure daha ıdare ederım hemen yaptıramayacagım deyıp almıstım aracı , bugun ugradıgımda fren balatası degısımı ıcın hafta ıcıne randevu yazdırdım ve ücreti de sordum 160 tl dedi görevli hanımefendi . Bende içimden tebessümle peki deyip teşekkür ettim Salı götürüp bırakıcam :) Bu fiyat farkı aynı serviste neden oldu dıye sormama gerek yok sanırım :)
  • Merhabalar bende araniza yeni giriyorum. Herkese hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin kimseye.
    Fiat 500L Rockstar 1.3 16V
    Acilir tavan, krom cam susleri, seramik kaplama, motor ve ic deri koruma, plastik bagaj havuzu gibi fiatta olan tum aksesurlar ile birlikte
    80.000 tl.
    :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.