Şimdi Ara

En İyi Domain Firmasi Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.ev1servers.net

    http://www.godaddy.com

    http://www.namecheap.com

    http://www.onlinenic.com/

    http://www.turkticaret.net/

    http://www.registerfly.com

    Benim bildigim domain register eden yerler yukarida verdigim linkler. Ama namecheap.com hesabimi kilitledigi icin namecheap.com'u tavsiye etmiyorum. Farkli mail adresi ile tekrar mail gonderdim (TRGKapTan arkadasin yardimi ile). Ama son gonderdigim maillere bi turlu cvp alamadim. Bundan once 1 kere mail gondermistim. Ertesi gun cvp geldi. Ama ondan sonra gonderdiklerime hic cevap alamadım....

    Sizce bundan sonra domain almam gerekirse hangi firmayı tavsiye edersiniz?

    Kendime ait kredi kartim var. Turkticaret hakkinda olumlu seyler duymadim. Bu yuzden turkticareti tavsiye etmeyin. Fatura gondermiyormus. Fatura alamazsaniz domaini baskasina satma ihtimali varmis. Yani ben yabanci firma ariyorum...







  • godaddy.com baya büyük ve iyi bir kuruluş ben oradan alıyorum bazı domainlerimi, onlinenic.com u pek tavsiye etmiyorum nedense pek içime sinmedi şimdiye kadar oradan almak.turkticaret iyi ama pahalı ama genelde hosting falan tuzlu domain alma normal olabilir hem turk firması.
    yani ben godaddy.com u öneriyorum, ayrıca ben baya araştırdım en ucuz backordering orada, bunu da not olarak veriim.ama sitesi biraz karışık bazen, alışmak zor olabilir.ben ilk seferde afalladım ama sonra alıştım.
    umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • ben domainlerimin hepsini turkticaretten alırım. gavur kazanıcağına türk kazansın. hemde havale ile işimi halledip "aman kredi kartım çalınırmı" olayı olmuyo
  • Ya Turkticaret zaten baska bi yere register ediyor. Sadece size sanal kontrol paneli veriyor. Yani turkticaret reseller. Bi de saglam bi yer degil. Yani eger size verdigi domainin faturasini gondermedigi ise bi baskasi kolayca fazla para vererek hazir hiti olan domaini turkticaretten alabilir. Benim bi arkadas host & tasarim uzerine bi firma calisiyor. Onlarin bi domaini bi baskasina satmislar. Musterilerini domainiymis. Bu yuzden turktiacaretten domain alacak arkadaslara tavsiyem fatura isteyin. Faturanizin takipcisi olun. Gondericez diyorlar ama gondermiyorlar.

    Bunlarin disinda yani benim turkticareti kıskandigim yok. Yani olay turkticaret iyi midir kotu mudur olayina donmesin...

    tekrar kontrol ettim namecheap maile cvp yazmamis. Sozde cok saglam bi yer... Keske oradan almasaydim...

    Belki godaddy.com dan domain alabilirim...

    Baska tavsiyesi olan var mi?
  • ben tekrar godaddy diyorum,yani sen yukarıdaki site simlerini yazmasaydın da ben ilk sana goddady diyecektim.yani yukarıdakilere bakıp seçim yapmadım...
  • www.register.com da var ama fiyatlari pahali...

    Benim gorusumde godaddy.com...
  • onlinenic.com

    Firmasinda suresi daha mayis ayinin ilk haftasi bitmis bir domain var. Ben bu domaini reg etmek istiyorum. Onlinenic.com'da kayitli oldugu icin hemen adima gecsin istiyorum. Backorder fiyati ne kadar onlinenic.com'da?
  • ben ev1server.net le çalışıyorum. zaten resellerimde ordan .. Tavisiyem hiç aracı kurum kullanmadan almak ise ev1server.net derim.. Ama yabancı bir firma ile direk çalışmakta kolay değildir.. İstersen bu konuda yardımcı oluruz sana ..

    SewgiLerimLe !! ..
  • ev1servers.net'in kontrol paneli biraz kotu + IP'ye yonlendirme imkani yok domaini...

    Benim bildigim kadari ile bu iki kotu yani var. Ama namecheap.com benim gozumden dustu. Gonderdigim maillerin hic birine cvp yazmiyorlar. Farkli mail sunucularindan mail gondermeme ragmen cvp yok!
  • hala cevap gelmedi demek arkadaş. elimizden gelen bir şey varsa yine pm at halledim.

    Bu arada ev1server müşteri kısmındna bahsediyorsun sen. bu konudada haklısın. ama bizim onlarda resellerimiz var. bize domain kaydı için verdikleri panelde her türlü dğeişiklik yapma hakkımız var.

    sewgiLerimLe !! ..
  • Arkadaşlar. Benhttp://www.opc.web.tr den aliyorum hosting ve domainimi. Çünkü çok sağlam hizmet veriyor ve inanın bana anında sorunlarınıza yanıt veriyor. Zaten cep telefonuda var. Herkes rahatlıkla istediğini sorabilir. Benim çalıştığım firmada en az 8 hosting ve domain türkticarette idi. Ancak ben patronuma onu önerdim. Denedik ve şidi çok mutluyuz :). Gerçektende herkese öneririm. Ayrıcada Türk firmadır kendileri. Herkese iyi Çalışmalar.
  • elbtte türk siteler güzeldir ingilizce bilmeyen kişilere göre. aslında ingilizcemiz çok iyi olsa yabancı siteler çok daha ucuza çok daha hızlı ve güvenli hizmetler sunuyorlar.
    opc ye gelince bir süre onlarla çalıştım ama güvenimi sarsacak bir çok olay gördüm. bazı alanlarda çok iyiler ama eksikleri çok.

    SewgiLerimLe !! ..
  • bildiğim kadarıyla türkiyede domain adı verme yetkisine sahip tek firma nic. yani Odtu. yani senin türkiyeden aldığın tüm domainler aslında yurttışından almış gibi oluyo. yani türk firmada komsiyon alacağı için daha pahalı olmuş oluyo. o yüzden yabancı alman lazım.

    illa türk alıcaksan ısrarla öneriyorum turkticaret.net. Onlar bu işin Türkinin piri
  • turkticaret.net üzerine tanımam...
  • www.opc.web.tr üzerinede ben tanımam. Her şeyiyle gayt uygun ve desteği süper.
  • http://www.hozzt.com/ TTNC Teknoloji firmasına ait Ankara merkezli bir hosting firması şiddetle öneririm adamlar hiç şikayet almamış isteyenler araştırabilir ayrıca teknikl destekleri çok iyi günün her günü her saati 7/24 sat kaç olursa olsun bir probleminiz yada sorunuz olduğunda en geç 15 dakika içinde geri dönüş yapıyorlar kendi sorunları olmadığı halde yardımcı oluyorlar reseller ve diğer sistemleri çok sağlam bir firmadır.
  • www.ihs.com.tr gayet kaliteli
  • En iyi "ihs"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.