Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.470
Cevap
14
Favori
61.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirliv-a

    Arkadaşlar garantisi doldu bilgisayarımın boş bir anımda fanı falan temizleyeyim diyorum. Konusu vardı sanırım mobildeyimde birisi link atabilir mi acaba?

    http://forum.donanimhaber.com/m_87406598/tm.htm
    türk video olmadan bulaşılmaz, fana ulaşmak için sökmediğin vida kalmıyor, adamlar servise girip para almak için tasarlamışlar
  • Arkadaşlar. Bu windows 10a geçmek için süre var mı acaba? Ve sizce 8.1den geçmeli miyim? Son olarak windows 10a geçersem bilgiler siliniyor mu? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu Win10 da AMD ekran kartı gözükmüyor. yani masaüstünde sağ klik yapınca değiştirilebilir grafikleri ayarla ibaresi çıkmıyor. Bunun çözümünü biraz araştırdım ama açıkçası emin olamadım. deneyen varsa bizzat ya da anlayan bu konulardan, yardımınıza açığım.
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Önce amd driverlarını sil kardeşim sonra intelinkini sil sonra bütün klasör falan hiçbirşey kalmamış olsun. Sonra intelin en son driverını kur arkasına atinin en son driverını indirip kur sorunun çözülecektir. sıralama önemli ama dikkat etmelisin.
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Ben geçtim ve şuan gayet memnunum akıcı ve daha optimize olmuş şekilde ve bilgisayarın açılışı çok daha hızlandı bende yaklaşık 10 saniye içerisinde açılıyor lakin bir ara oyunlarla ilgili sıkıntı çekmiştim ondan sonra hiç oyun yüklemediğimden sorun devam ediyormu bir bilgim yok ama sistem oturmuş diyebilirim.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Peki bir süre var mı ve bilgiler siliniyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Sağ alttan windows 10 a geçebilirsin yazısının gelmesini beklemene gerek yok istediğin an geçebilirsin geçiş yaparken senin önüne seçenekler geliyor ya her şeyi silip kuruyorsun yada bilgilerini koruyup geçiş yapıyorsun bu kurulumu yaparken sana soruluyor ben geçtiğimde programlar dahil her şey yerli yerindeydi sorun yaşamadım diyebilirim geçiş yaparken iyi okuyun dikkat edin herhangi bir sorun yaşamazsınız.

    Burada ki yazıyı okursan hemen geçişini yapabilirsin öneririm ama oyun konusu sıkıntılıydı ekran kartı güncellemelerinden sonra çözüldüyse bilmiyorum denemedim bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumba198 -- 5 Kasım 2015; 23:40:56 >




  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevaplarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, notebook bataryası artık tutmuyor resmen fişe bağlı çalışıyor. Samsungdan 195 tl istediler. İnternetten bakıyorum 65 lira yazıyo ama bende kredi kartı yok. Bildiğiniz bilgisayarcı var mı? veya teknoloji markette var mı bunun batarya dan
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Media markt teknosa gibi yerlerden bulamazsın aklınızda bulunsun. Ne yapabilirsiniz sorusuna cevap olarak şunu söylebilirim ya paypal kart alıp içine para yükleyip gittigidiyor gibi sitelerden getirtebilirsiniz ya da bilgisayarcı dükkanlarına gidip onların getirtmesini isteyebilirsiniz onlarda kendi farkınıda koyacaklarından 65 lira olur size 80-90 belki daha az belki daha çok veya bir arkadaşınızın bir komşunuzun kredi kartıyla çektirirsiniz adamın eline 65 lirayı verirsiniz o şekilde getirtebilirsiniz 195 tl den kurtulursunuz bu arada çok fazla istemişler şaşırdım. Ben garantisi varken batarya ölmüştü aynı durumdaydık değiştirtmiştim hemen iyi ki gitmişim dedim şuan çünkü çok pahalı buldum diyebilirim.
  • CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Arkadaşlar masa üstünde sağ tık yaptığımda grafik özellikleri/değiştirilebilir grafikleri yapılandır. İkisine de giremiyorum. Tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor. Hata vs. vermiyor. Windows 10 kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • P09ABE güncellemesini yaptımda tekrar P02ABE versiyona dönüş yapmak mümkünmü? Serviste yapılırmı?
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Ekran kartlarını kaldırıp bir daha yükle sorunun çözülür sanırım benimde başıma gelmişti.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Direk sürücülerini silip amd ve intelin sitesinden son sürücüleri indirip yüklüyoruz değil mi? Hangisini önce yüklememiz gerekiyordu?
    Cevabınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Önce intel sonra amd yükle. Son sürücüler.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bizim ekran kartının son güncel versiyonu hangisi

    catalyst 15.7.1 mi

    crimson 15.12 mi

    AMD OTO DETECT yazılımı indirdim o 15.7 diyor sitesinde aradım crimson 15.12 diyor

    windows 8.1 için
  • Arkadaşlar sarj aletim bozuldu. Garanti kapsamında daha önce birebir değiştirdiler fakat yanlış değiştirmiş olabilirler.
    Orjinale 150 TL istediler, muadil alacağım fakat birden fazla ürün var.

    NP350V5C-S0JTR kullanıyorum. Aynı ürünü kullanan arkadaş varsa adaptör üzerindeki Volt ve Amper değerlerini söylebilir mi? bendekinde 19 V - 3,16 A yazıyor.
  • ehny kullanıcısına yanıt
    Orijinal adaptör var, baktım aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.