Şimdi Ara

IE, Sertifika, Garip Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    IE ayarlarında İnternet Güvenliğim Orta derecede. İmzası belirsiz ve güvenmediğim hiçbir sertifikayı kabul etmedim. Porno ya da oyun sitelerinin hiçbir sertifikasını yüklemeyip, yerine geçecek dosyayı yüklemiyorum. Buna rağmen denemek için girdiğim bir siteden garip şeyler oldu. Yine sertifika filan kabul etmediğim halde, girer girmez Windows\System32\systemfile.exe dosyası için virüs uyarısı aldım. C:\’ye de mp3İndir.exe adlı uluslar arası arama yapan dosya atmıştı. 2 dosyayı da sildim, hata düzeldi. Yalnız çalışması kabul edilmeyen (sertifikası ret edilen) bir ActiveX nasıl bu dosyaları bilgisayara yükler, anlamadım?
    Şöyle bir sorun kaldı:
    İnternet Giriş Sayfamhttp://hot-searches.com/index.php?v=6&aff=2441209 şeklinde ayarlanmış ve gariptir ki İnternet Seçenekleri’nde Boş Kullan, Varsayılan Kullan gibi düğmeler pasif hale getirilmiş. Ve dolayısıyla sayfa değiştirilemiyor. Hoş, eskiden pasif değillerdi ama, Boş Kullan tıklatıldığında, bilgisayar sonra yeniden başlatıldığında yine aynı sayfayı açıyordu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?







  • kayıt defterinden sitenin ismini arattır. Bulunan sitelerin ismini degistir. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\Prefixes bu keyin altındaki www kaydını sil ben bu sekilde duzeltiyorum.
  • Teşekkürler, kısmen işe yaradı ve bana yeni fikirler verdi. Ama ayarları tekrar eski haline getiren bir exe daha kalmış sanırım.
    Peki, İnternet Seçenekleri Penceresinde yer alan Boş Kullan, Varsayılan Kullan düğmelerini nasıl tekrar etkin hale getireceğiz. Regedit'te parametresi var mı?
  • Hep söyleniyor ad-avare isimli bedava program bu tip spywareleri çok başarılı bir şekilde kaldırılıyor. Bir hatırlatayım dedim sadece :)

    Saygılar..
  • cystein arkadasım acıklaman icin sagol ama dedigin programlar bazen bu tip problemleri cozemiyo. Biz yabancı degiliz oyle seylere :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.