Şimdi Ara

Yabancı Dil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasımda askerlik var
    Bu arada yararlı birşeyler yapayım diyorum çalışmak dışında
    Yabancı dil öğrenmeye karar verdim
    Orta seviyede ingilizcem var ama ne emiş Atalarımız
    Bir dil bir insan
    Ben aslında Fransızca öğrenmek istiyordum ama herkes Fransızca geçerli değil işine yaramaz felan dedi
    Farnsızca çok hoşuma giden bi dil
    Ama Çoğunluk beni İspanyolca ya itiyor
    Zaten sırf Santana nın şarkı sözlerini anlayabilmek için bir ara İspanyolcaya merak sardıydım ama sadece merak seviyesinde Kaldı
    Almanca ise en son tercihlerimden biri
    Hiç ısınamadım bu dile
    Sizce hani dile üzeinde çaba sarfetsem ?



  • ingilizceyle en akraba olan dolayısıyla en kolay öğrenebiliceğin lisan almanca , fransızcayı öğrenebileceğini zannetmem çünkü gerekmedikçe insan kendini o kadar sıkmaz. Yazılışı farklı okuşu farklı sonuçta da getirisi yok.
  • Hocam bence bunların hiçbiri bi işe yaramaz.Neden Sömürgeci avrupalıların dillerini öğrenmek istiyosun anlamadım.
    Bence önümüzdeki yıllarda önemi tahmin edemeyeceğin kadar çok artacak olan Japoncayı öğren,hem daha 6 ayın var hiç zor bir dil değil inan bana öğrenmeye başlayınca türkçenin basitleştirilmiş bi kopyası olduğunu göreceksin.
    Eminim 2ay içinde tabiri caizse bülbül gibi şakıyacaksın Kadıköyde bi tane kurs görmüştüm adı Medikasevdi herhalde burada Japonca öğrenebilirsin ama başka şehirde oturuyosan bilemiycem tabi!!!Eminim sen bu altı ay içinde azmedersen Japoncanın yanında orta seviye Korece bile öğrenirsin.Ama korece nerede var bilemiycem tabi.
  • Türkçe ye yapı olarak en yakın dil Japonca.
    Cidden iyi aklıma getirdin
    Ama telaffuz olarak japoncaya çok uzağı
    Yine de bi kassam mı ?
    Askerde işime yararmı Japonca acaba ?
  • alman kültür'e (goethe institue)gitmiştim zamanında daral gelmişti..bir de eğitmen alman'dı.ingilizceyle her ne kadar yakın olsa da hemen bıktım.öğrenmesi zevkli değil onu belirtiyim..bi italyancayı ispanyolcayı daha zevkle öğrenirsin bence.
  • Ben Japonca kursuna gitmen taraftarıyım askerde bi işe yararmı diye soruyosan diğerleri ne işe yarıyo ki?
    Telaffuz olayına kafanı takma zamanla dilin alışır.
  • Aslında kurs değilde döküman ve ses kayıtları ile evde öğrenmek istiyorum
  • Almanca
  • Olay dili ne için öğrenmek istediğine bağlı. Eğer bir mesleğe yönelik olarak öğrenmek istiyorsan o meslek dalı için geçerli olan dili öğrenmen daha mantıklı. Mesela tekstil ve moda alanında İtalyanca faydalı olabilir. İşletme için Almanca gibi. Ancak hobi için öğrenmek istiyorsan, bence sana daha yakın gelen bir dili seçmen daha iyi. İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerinin grameri İngilizce'ye göre daha ağırdır. (fiil çekimleri, eril ve dişi şahısa göre fiil ve isimlerin değişimi vs..) İtalyanca'nın okunuşu ve telaffuzu İspanyolca ve Fransızcaya göre daha kolaydır. Oldukça akıcı ve kulağa hoş gelen bir dildir. İspanyolca ise İtalyanca'ya gramer ve telaffuz itibariyle yakındır. Ancak İtalyanca'ya oranla biraz daha kabadır. Fransızca dilini bilmediğimden dolayı bir şey diyemiyorum ama telaffuz açısından bu iki dile göre daha zor olduğunu biliyorum. Almanca ise bana antipatik geldiğinden dolayı hiç merak edip öğrenmeye teşebbüs etmedim. Genel olarak bakınca şu an trendi giderek yükselen diller İspanyolca ve bu listede yer almayan Çince. Bu dilleri konuşan kişilerin dünya üzerindeki sayıları her geçen gün artmaktadır.




  • bence orta seviye olan ingilizceni ileri seviyeye getirmeye calıssan daha iyi olur
  • almanca kolay dilde grammer biraz kazık artikeller işe bayağı karıştıryo
    askerde unutursun

    benc ing. geliştir ing. çok önmeli zten hayatın her yerind old. için unutmakta zor en basitindn bu site
  • Almanca'dan nefret ediyorum çok kaba, Fransızca her zaman hoşuma gitmiştir. Yumşak bir üsluba ve konuşurken kelimelerin yuvarlatılışı hoşuma gitti:)) İtalyanca'da ilgimi çekmektedir. Akıcı ve seri bir dile benziyor:)) Burada tercihimi Fransızca'dan yana kullandım. Bence Almanca'ya göre öğrenimi daha kolay ve kaba değil.
  • favorilerim ispanyolca ve itanyanca,ispanyol ve italyan kızları tavlama durumu [arindr]bakarsın,askerlik bodrum tarafına düşer bunuda düşün.
  • abi ingilizce kursuna amerikalı bir siyahi bir adam veriyordu manyak iii öğretiyordu yaw... bence öğrenmesi çok zevkli bişi...
    ama diğer dillerden almancayı öğrenmeni tavsiye ederim...
  • okulda 5 sene haftada 2 saat alm. gördüm ama pek bişi bilmem zaten hiç ısınamadım. İspanyolca güzel olabilir.
  • bende almanca war bi moka yaramiyo.. unuttum gitti zaten.. konushcak adam yokki;?!?! sen ispanyolca yada fr ogren.. onlar daha genish bi topluma hitap ediyo ?!?!
  • kesinlikle ispanyolca.Hem yazıldığı gibi okunuyor hem de öğrenmesi daha kolay.Hem diğer emerging marketlerde olduğu gibi ispanyolca geçerliliğini ve önemini korumaktadır.Bu saatten sonra fransızca çok ama çok zor.Almancaya gelince grammar hariç konusmak istersen no problem ama o der die daslar adamı mahvediyor.
  • <b>
    abi hangisinde daha başarılı olacağını düşünüyorsan, canın ne istiyorsa onu ogren ...
    </b>
  • Farsça öğren.veya ibranice.Alla alla.
  • Falcon hocam boşver bu poll olaylarını sen japonca öğren kardeşine güven ilerde çok kazançlı çıkıcan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.