Şimdi Ara

!!! Dosyalarınızı Şifreleyin - Sizden Başka Kimse Açamasın !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • file securer gercekten cok iyi bir program bide crackini bulabilsek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 8 Temmuz 2007; 18:40:20 >
  • peki videoları şifreleyebiliyomuyuz?

    anladınız siz onu
  • program için sağol
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ayhankara

    FOLDER ACSESS KULANIYORDUM ALLAH KAHRETSİN AÇILMIYOR ŞİFREYİ KABUL ETMİYOR ÇARESİZ KALDIM.



    Bilmiyom sorunu çözdün mü ama

    Şifreli klasörü başka PC ye taşı
    Başka PC ye FOLDER ACCES sıfır kur
    Yeni parola belirle
    Sonra da şifreli klasörü UNLOCK işaretle
    Hadi kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Temmuz 2007; 12:14:52 >
  • arkadaşalar tm güzelde bu programın türkçesi yokmu yaw nere baksam hep ingilizce hayatta sevmiyorum inigilizce bir program kullanmak bana yardımcı olurmusunuz
  • Merhaba iyi güzel anlatmışsınızda programın çok hatası var malesef. Dün 14 GB’lik bir EXE (7zip SFX exe) dosyamı birde Axrypt ile şifreleyeyimde daha sağlam olsun dedim, demez olaydım. Varolan exeyi şifrelemem falan demedi, direk şifreleyip kendine özel bir sfx exe oluşturdu, tabi orjinalide gitti. Sonra tam bir hüsran, Axcrypt’in oluşturduğu şifreli exe’ye ne kadar tıklayıp açmak istesemde “Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor” hatası aldım… Bi türlü dosyama erişemiyorum. 4GB den yüksek olduğu içinmi desteklemiyor acaba, eğer öyleyse niye sıkıştırıp şifrelediki bu meret. Bu konuda fikriniz varmı dosyam çok önemli
  • Programın yapımcısına mail attım ve beklemediğim şekilde cevapları sıraladı üşenmeden havalanmadan hayret, üstelik ingilizcem olmadığı için tüm yazışmaları Google çeviri ile yaptım : ).. Neyse yapımcı Çeşitli önerilerlede bulundu ve mutlu sona erdim nihayetinde. Bu süreçteki tecrübem başkalarınada faydalı olabilsin diye teker teker anlatayım. 2GB üstü dosyaları SFX yapmanızı önermem, hadi yaptınız diyelim bunun sonradan açmayı Windows desteklemiyor, 2 yada 4GB üst sfx exe dosyaları açtırtmıyor Windows. Çözüm ise gene programın ekinde yani kendi başına çalışan sadece çözücü olan AxDecrypt.exe indirip çalıştırıyorsunuz bu programcık 4GB üstü büyük dosyaları destekliyor, uygulamayı çalıştırdım ve File menusunden o kocaman 14GBlik dosyayı program ile açtım (Tüm dosyaları göster seçeneğini açın yoksa sadece axx uzantısını görmek ister exeyi bulamaz) sonra şifremi girip uzunca bir süre bekledim ve dosya sapa sağlam ortaya çıkıverdi.

    Dosya çıkarma işleminde şifre konusunda 2. bir sorun yaşadım, şifre karakterleri içinde "^" karakteri vardı, şifrelemeyi bu sekilde yapmıştım, ama şifre çözmede aynı şifreyi bi türlü kabul etmedi. Sonra programın yapımcısına kalmadan kendim pratiken denemeler yaptım, şifredeki ^ bu karakteri çıkartıp geriye kalan şifre karakterlerini olduğu gibi girdim ve kabul etti. Nitekim programın yapımcısıda son mailinde bundan bahsetmiş. Yani sözün özü program şifrelemede bazı karakterleri kabul ediyor gibi görünsede aslında kabul etmediği karakterleri yoksayıp geriye kalan şifre elemanlarını geçerli görüp uygulamaya gömüyor. ^ bu karakteri kullanmayın şifrelerde. Ki kabul edilebilir karakterleri adamlar zaten şöyle belirtmiş:

    Allowed passphrase characters
    To minimize the risk of a user entering a passphrase on one system, where it gets difficult to generate the same characters on another system with a different keyboard, certain characters from the ANSI set have been excluded. Also note that currently the passphrase dialog as such does not allow Unicode characters. The following are the legal characters:

    <space>
    !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@
    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ [\] _abcdefghijklmnopqrstuvwxyz {|}
    €ŠŒŽšœžŸ¡ ¢£¤¥§±¼½¾¿ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏ ÐÑÒÓÔÕÖØÙÚÛÜÝ Þßàáâãäåæçèéêëìíîïð ñòóôõöøùúûüýþÿ

    Görüldüğü gibi, bir diğer sorun çözme için alternatif ise Command Line seçeneği, programı Dos ortamında çalıştırıp ilgili komutlarla dosyanıza müdahale edebiliyorsunuz, böylece alınan hataları aşabiliyormuşsunuz. ilgili komutların adresi altta.
    axantum. c o m/AxCrypt/CmdLine.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCKOMANDO -- 23 Şubat 2016; 14:25:34 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.