Şimdi Ara

low level format nasıl hdd yi düzeltir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.
    arızalı olduğuna karar verdiğim bi hdd yi low level format ile düzeltmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
    format atıktan sonra ekranın sağ tarafında bad ectörlere ait bir liste oluşuyor. bu bad sektörleri nasıl düzeltebilriz, bu otomatik düzelmiyormu ?

    kaplumbağaya dikkat et, ancak başını dışarı uzatıp risk aldığında ilerleyebiliyor.



  • LOW LEVEL FORMAT HDD DEKİ FİZİKSEL OLMAYAN YANİ YALANCI DENİLEN BAD SECTORLERİ DÜZELTİYOR.FAKAT BU İŞLEM BİRAZ UZUN SÜRÜYOR.ARIZALI HDD'Yİ BİLGİSAYARA BAĞLADIKTAN SONRA SETUP'A GİR ORADA HDD LOW LEVEL FORMAT VAR ONU GÖRECEKSİN ORAYA GİRİNCE SENİN HDD'NİN BİLGİLERİNİ GÖSTERİYOR.SEÇENEKLER VAR 1.SİNİN ÜZERİNE GELİP ENTER'A BASINCA BAŞLIYOR.AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK UZUN SÜRÜYOR.BİR DE LOW LEVEL FORMAT ESKİ MAİNBOARDLARDA VAR.YANİ YENİ ANAKARTLAR DESTEKLEMİYOR.....


    KOLAY GELSİN....

    İLKER...

    Kimileri Bulutların Üzerinde Hayallere Dalmışlardı.Kimileri Gururları İçin Savaşıyorlardı.Kimileri Ruhlarını Satıyorlardı.Ama Bekledikleri Cehennem Ben Doğduğumda Başladı...
  • abi orayada kadar geldim zaten benim derdim bundan sonra

    orada bi liste oluşuyor. bu liste tahminim hatalı görüen sektörlerin listesi iyi tamam hataları buluyor ama nasıl düzeltiyoruz bunları seçenekler arasında delete bad sectör var ama bu sanki sadece listeyi siliyo gibi geliyo bana yeniden başlatınca yine aynı yerdeki hataları görüyor ve listeliyor.

    kaplumbağaya dikkat et, ancak başını dışarı uzatıp risk aldığında ilerleyebiliyor.
  • KENDİSİ OTOMATİK YAPIYOR ARKADAŞIM.SENİN BİRŞEY YAPMANA GEREK YOK AMA BAZEN HATTA ÇOĞU ZAMAN DÜZELTEMİYOR.BİRDE HDD UZANTISI LBA DEĞİL NORMAL OLMASI GEREKİYOR.

    Kimileri Bulutların Üzerinde Hayallere Dalmışlardı.Kimileri Gururları İçin Savaşıyorlardı.Kimileri Ruhlarını Satıyorlardı.Ama Bekledikleri Cehennem Ben Doğduğumda Başladı...
  • www.google.com dan maxllf dosyasını arat,bu program rahat ve hızlıca işini yapıyor...

    DIE! DIE MY DARLING...
  • Bad Sector leri low level formatla ve programla düzeltemezsiniz.Diğer arkadaşlarında dediği gibi yalancı bad sector leri düzeltir.
  • incsoft haklı. Ayrıca bu iş için Diskmanagerleri kullanabilirsiniz. Onlarda yalancı bad sectorleri temizliyor. Diskinizin üreticisinin sitesinden temin edebilirsiniz.

    <font size=1><font color=red>======================================</font id=red><font color=blue>
    EPoX 8KHA+
    AMD Duron 1000@1200 MHz (133x9)
    Winfast Geforce 2 MX400 TH (225/183)
    128 MB PC2100 CL2
    40 GB Baracuda ATA IV</font id=blue><font color=green>
    Detonator 29.42</font id=green>
    http://service.madonion.com/compare?2k1=3784733
    <font color=red>======================================</font id=red></font id=size1><img src='http://www.yorumcular.com/idris/Athlon.GIF' border=0> <img src='http://www.yorumcular.com/idris/ATI.JPG' border=0>




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.