Şimdi Ara

P90X mi yoksa dumbell ile çalışma programı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internetten felan baktım . p90x çok karışık geldi açıkçası . ayrıca ben p90x dışında günde 1,2 saat yüzeceğim ve 1 saat kadar koşu yapacağım için kas yıkımına sebep olur diye düşündüm . Onun için body-for-um tr de fleaxor hocanın verdiğim dumbell ile çalışma programını yapıp yanında yüzme ve koşu'da yapmayı düşünüyorum .Ama benim hem kardiyo hem de 3 ayda vücudun şekillenmesini istiyorum . Bunun için , dumbell ile çalıştıktan sonra kardiyo yapsam sorun olur mu? kas yıkımı veya gelişmemesi olur mu sizce?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

    internetten felan baktım . p90x çok karışık geldi açıkçası . ayrıca ben p90x dışında günde 1,2 saat yüzeceğim ve 1 saat kadar koşu yapacağım için kas yıkımına sebep olur diye düşündüm . Onun için body-for-um tr de fleaxor hocanın verdiğim dumbell ile çalışma programını yapıp yanında yüzme ve koşu'da yapmayı düşünüyorum .Ama benim hem kardiyo hem de 3 ayda vücudun şekillenmesini istiyorum . Bunun için , dumbell ile çalıştıktan sonra kardiyo yapsam sorun olur mu? kas yıkımı veya gelişmemesi olur mu sizce?

    Hocam sen bana güven p90x e başla . Bitince çok büyük değişim olucak . Aslında hiç de karışık değil . P90x klasik takvimi bul ona göre çalış .
  • isterseniz p90x videolarını bulmanızda yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.