Şimdi Ara

Y500 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lenovo almayı düşünüyorum ancak aklıma şu soru geliyor; 1080p sli olan model mi oyunlarda daha iyi performans verir yoksa tek gt650m takılı olan sli sız model mi (fullhd olmayan) ?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sipahi68

    Çift gt650m li (sli) olanı daha yüksek randıman alır.

    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html



    neye dayanarak bunu söyledin? eğer listede sıralamadaki yerlerine bakarak söylüyorsan yanılabilirsin, çünkü bu testler aynı çözünürlükte test edilmiştir ki öyle olması gerekir ama benim bahsettiğim olay farklı çözünürlükler için




  • Tek gt650mli olan hd cozunurluk oldugu icin daha yuksek fps alirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hd sli , sorunsuz çalışırsa, daha yüksek fps alır. Sli olanda da yarım hd ye düşürüp oynayabilirsin. Yalnız çözünürlük babında aynı randımanı sergiler mi, bilmiyorum. Eğer sli uyumsuz çalışırsa, yarım hd tek gt650m biraz daha yüksek fps alır.
  • Valla ben sli derim.Lenovo y500 kullanıcıları konusuna bak.Kulaktan dolma bilgi istemiyorsan notebookcheck sitesinde takıl biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akbirkurt

    Valla ben sli derim.Lenovo y500 kullanıcıları konusuna bak.Kulaktan dolma bilgi istemiyorsan notebookcheck sitesinde takıl biraz.

    Ncheckte gt650m in yarım hd çözünürlükle testi yok. Ayrıca iki türü (ddr3, ddr5) olduğu için hangisiyle test edildiğine de fps değerlerine tıklayıp bakabilirsin. Orda takılsa da bir şey olmaz yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elano68

    Tek gt650mli olan hd cozunurluk oldugu icin daha yuksek fps alirsin

    Banada öyle geliyor, çünkü fhd nin nerdeyse 2 kat daha fazla alanı var, buda demek oluyor ki çift kartla %100 parformans artışı yapman lazım ki hd gibi performans alasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.