Şimdi Ara

Eczacilar ve eczanede calisanlar bakabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun ecza deposuna kadar gittim bir tane surup alcam ya bir tane surup yok ! Ne olur bakin komisyon ucreti vercem calistiginiz eczanede veya sahibi oldugunuz eczanede bi bakin allah rizasi icin ya `Oksiaskaril veya Siropar` isimli suruplardan biri var mi ? Yoksa bolgedeki ecza depolarinda var mi ?
    Hayatimda hic bu kadar caresiz kalmamistim ya bu nasil istir ya eczaci olmayanlar da olur komisyon ucreti veririm istediginiz kadar ogrenciyseniz veya ne biliyim bos bi zamaninizda evinize yakin bi eczaneye sorsaniz da olur.

    Not: ilac yesil veya kirmizi recete degil, beyaz recete bile degil bildiginiz surup, yeni cikan `recetesiz ilac yassah` yasasina da dahil degildir. Ne olur bulan olursa bi haber versin bana..

    Not2: Andazol ve birkac esdegerlerden kullandim fayda yok aksine zarar var, doktorumla konustum recete ettigi halde alamiyorum ilacimi bulamiyorum. Ne yapcagimi sasirdim elbet diger illerdeki eczanelerde vardir kesin vardir..



  • Konu guncel, sabah ise okula giderken yolun ustunde eczaneye rastlarsaniz sorun lutfen..
  • Lanet olsun baska birsey demiyorum, koca ulkede bi ilac bulamadik. Ne halt yemeye kaldirirsin sen bu ilaci be adam diye haykirasim var birilerinin suratina.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 10 Haziran 2013; 19:10:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.