Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.310
Cevap
147
Favori
460.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar PVR den HD kanallardan kayıt yapdıgım zaman seyrederken aralarda bulanıklık oluyor sızdede oluyormu veya caresı HD olmayan kanallarda sorun yok
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Aralarda derken e kadarda bir. Bende yanlızca 40 dakikada falan partların geçişlerinde oluyor okadar. Kullandığınız belleğin hızıyla alakalı olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Mediamarkt sayfasında gördüm.. Quad-core yani 4 çekirdek işlemci, üstelik UHD 4K, 43 inç,..3840 x 2160 çözünürlük, DTS TruSurround + DTS HD, 1000 Hz frekansa sahip Vestel TV 1.699 TL.. Ben geçen sene üzerinde sadece dahili uydu alıcısı, wifi, dlna' dan başka hiçbir opsiyonu olmayan 1920 x 1080 pixel, 400 hz frekans ve yapısında malesef "MTK tek çekirdekli" dandik bir işlemci bulunan, 42 inç Vestel TV'ye 1.500 TL vermiştim .. Yukarda bahsettiğim TV ile kendi TV lerimizi kıyasladığımızda daha önceki yıllarda yüksek fiyatlarla satın alınmış, üzerinde fazlaca opsiyon bulunmayan Vestel TV lerimizin neden ağır olduğu gerek PVR, gerekse kanal geçiş hızlarında yavan kaldığı bariz bir şekilde ortaya çıkmaktadır.. 200 TL farkla hem 4 çekirdek hem UHD 4K, 43 inç, ve hem de 3840 x 2160 çözünürlük.. ve de DTS TruSurround + DTS HD

    Başka yoruma gerek duymam.. Ben gibi daha önceden büyük bir hevesle TV alan arkadaşları tenzih ederim, kendi açımdan konuşacak olursam kazıklanmanın vazgeçilmez cazibesi mi demeliyim acaba..?.. yoksa acele mi ettik, ya da ne ?

    Bakmak isteyen için link https://goo.gl/daHFOt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 26 Aralık 2016; 12:53:17 >




  • 48ua 9300 hdmi ARC üzerinden ses alamıyorum? 2 farklı 5+1 ile denedim diğer odadaki arçelik te sıkıntı yok aynı kablo ve aynı cihazlar ile. Arcelikte ARC özelliği olan hdmi ye takınca tv kumandası ile ses kontrolü yapabiliyorum ve tv hoparlörü devreden çıkıyor fakat 48 ua9300'de ne yaptimsa başaramadım bu olayı? Çözümü bilen yada benzer sorun yaşayan varmı?



    Denediğim cihazlar

    Samsung ht E350 5+1

    Philips ht3357 5+1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 26 Aralık 2016; 12:53:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    hepsınde oluyor 3 ve 5 dakıkalık cekılen seylerde
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    üstat iletişim yeri bulamadım
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kesin bilgim yok fakat, Menü---> Ayarlar---> Diğer Ayarlar---> Buradaki "CEC" etkin ve altındaki "Hoparlörler" seçimi "Amplifikatör" yapınca da olmuyor mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Ben 1tb disk ile kullanıyorum ve hep hd kayıt yapıyorum. Sizde farklı bellekleri deneyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Sen yine iyi almışsın,ben 2500'ze aldım 47pf9090 modeli,ama sonradan yazılımla oynamayı görünce o an çok pişman olmuştum,"tüh,keşke almasaymışım" dediğim bile olmuştu ,ama şikayetçi değilim tabii.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadem444 K kullanıcısına yanıt
    http://www.vesteldriver.com/VESTEL_DRIVERA_SOR.html



    Burada işte sayfanın altındaki "Bana soru sor" tıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 26 Aralık 2016; 19:44:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    hocam bende de pek bir pişmanlık yok tabi ki, yazılımlarla oynayınca DTS olsun PVR olsun ana menüde görülünce ve çalışınca memnun oldum ancak geçenlerde 4K bir filmi izlemeye kalkınca kapkara bir ekran ve doğal olarak hüsran....hani diyeceğim o ki 200 TL gibi bir farkla işe yarar birçok opsiyondan mahrum kalmak ve üstelik yazılım olarak sonradan değil de doğal yapısında DTS ye kadar diğer opsiyonların olması düşündürücüydü... hermeyse.. olan olmuş zaten..elden ne gelir...
  • arkadaşlar bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. modül takılı iken açılışta modül takılı diye ekrana uyarı geliyor program ile "CiPlusEnabled" tikini kaldırdım ama hala durum aynı.

    İkinci asıl sorun ise ayarları yapmama rağmen hala kayıtları şifreli kaydediyor. nasıl yapmam lazım bakarmısınız

    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi




  • Selamlar...TV nizin modelini bilmiyorum ama TV den yapılan şifreli kayıtların PC de oynatılması ile ilgili konu, tarafımdan bu sayfada açıklanmıştı..

    https://goo.gl/nNR9T1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 29 Aralık 2016; 0:12:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn40

    Selamlar...TV nizin modelini bilmiyorum ama TV den yapılan şifreli kayıtların PC de oynatılması ile ilgili konu, tarafımdan bu sayfada açıklanmıştı..

    https://goo.gl/nNR9T1



    denedim ama çalışmadı bende. birde vestel driver sitesinde sn ile sorgulama yaptığımızda çıkan yazılımlar orjinalmi seri noya göre çıkıyor sanırım sıkıntı yaratmaz
  • Vestel resmi sitesindeki yazılımlar mutlaka orjinaldir.. Ben de oradan yükleme yaptım.. Ve hiçbir sorun olmadı.. (tabi ki yükleme yöntemlerine tam uyulursa..) Kayıt konusuna gelince; sanırım birşeyleri eksik yapıyorsunuz.. Çünkü kesinlikle çalışıyor.. kayıtları PC' den izlemek istiyorsanız o yöntemden başka şu an için birşey yapılamıyor..
  • PVR kayıt şifresiz hale getirildiği halde PC de oynatamayan arkadaşlar için @hkn40 nickli arkadaşın

    bulduğu yöntem 1. Mesaja eklenmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn40

    Vestel resmi sitesindeki yazılımlar mutlaka orjinaldir.. Ben de oradan yükleme yaptım.. Ve hiçbir sorun olmadı.. (tabi ki yükleme yöntemlerine tam uyulursa..) Kayıt konusuna gelince; sanırım birşeyleri eksik yapıyorsunuz.. Çünkü kesinlikle çalışıyor.. kayıtları PC' den izlemek istiyorsanız o yöntemden başka şu an için birşey yapılamıyor..

    luxor marka tvde yazılım güncelledim kayıt olayını birebir yapmama rağmen yine olmuyor.
  • Luxor TV için bilgisi olan arkadaşlar varsa sanırım yardımcı olabilirler.. Benimkisi Vestel olduğu için birşey diyemeyeceğim.. Belki daha farklı bir kombinasyon olabilir..
  • Vestel MB90 yöntem çalışıyor teşekkürler @hkn40
  • TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.