Şimdi Ara

`Enter The Void` Tarzinda Film Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu zamana kadar uyusturucu konulu cok film izledim ama bu film kadar beni etkileyen, tadi damagimda kalan ve geren bir filme daha rastlamadim. Tabi herkeste ayni etkiyi birakmamis olabilir, ozellikle bu konulu filmler ya ot ya eroin uzerinden doner ama bu film DMT ve halusinojenler uzerinden dondugu icin de gozume girmeyi basarmis bi film..
    Arastirdigim kadariyla filmin yonetmeni gercek hayatta da halusinojenik muptelasi oldugu icin filme etkilerini cok basarili yansitmis, hele tuvalet sahnesinde adamin astral seyahate cikmasi kalbinin atislari sahane olmus..

    Sozun ozu bunun gibi bir film onerebilirmisiniz ?

    Izledigim filmler: `Requirem For A Dream onerisi` basligi altinda onerilen neredeyse tum filmler, ama hicbirinde bu atmosferi goremedim. Bu arada en cok konusulan Trainspotting filmi bunun yaninda sut cocugu kalir,

    Bi tane de guzel bi insandan alintiladigim yorumu ekleyeyim, filmi izlemeyenlerin dikkate almasi gereken bir konu cunku. Spoiler icermez

    quote:

    türevi halusinojenleri seven ve kullanmış bir insan olarak kesinlikle içinde kayboldum. bittikten sonra karanlık salonda bir sigara yaktım, karanlık duvarları boş boş seyrettim ve hiç bir şey düşünmeden ağır ağır duş alıp uyudum. hiç bir şey hissedemedim ve kendi içimde kayboldum.

    net bir şekilde insanı içine çeken, anlayanın izlemesi gereken film. anlayanlar zaten film hakkında yorum yapılmasına bile gerek kalmadığını görecektir.

    kesinlikle yaşamımı değiştirmiş, miladım olmuştur.

    hayat kısa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 9 Haziran 2013; 17:22:33 >







  • valla bi film vardı aklımda benzeri bir kız uyuşturucu kullanıyor sonra hastahane vs.. adı bir türlü aklıma gelmedi. Az dha kurcalarsam gelecek.
  • Hikaye yabanci gelmiyor Da olsun yine de hocam hatirlarsan beklerim filmin ismini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 9 Haziran 2013; 18:48:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.