Şimdi Ara

Axess ten ücretsiz faizsiz 3 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Axess'te 3 Taksit Fırsatı
    Axess'le yurt içinde yapacağınız 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlerinize 3 TAKSİT fırsatı! Hemen TAKSİT boşluk kartınızın son 4 hanesini yazıp 4566'ya gönderin, 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişleriniz için 3 Taksit fırsatını kaçırmayın.
    Kampanya detayları:
    Kampanya kapsamında, Axess üye işyeri olsun olmasın, kayıt olduktan sonra 31 Mayıs 2013’e kadar yapacağınız 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişleriniz ücretsiz/faizsiz 3 taksite bölünecektir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için; asıl kart sahibinin TAKSİT yazıp kampanyaya katılmak istediği kartının son 4 hanesini 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir. Örn: TAKSİT 1234
    Birden fazla Akbank kredi kartınız olması durumunda her kartınız için ayrı ayrı kayıt olabilirsiniz.
    Kampanyaya katılmak için gönderilen SMS, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak operatörler tarafından ücretlendirilir.
    Kampanyadan Axess, FISH, Wings, Carrefour Axess, Axess Exi26, Free asıl kart sahipleri kayıt olabilir.
    Kayıt olduğunuz kartınıza bağlı ek ve sanal kartlarınız varsa, bu kartlarla yapılan harcamalar da kampanya kapsamında taksitlendirilecektir.
    Kampanyaya, kayıt olduktan sonra yurtiçinde yapacağınız işlemleriniz taksitlendirilecektir.
    Ticari kartlar, mail order, yurt dışı ve chip-para kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.


    Maliye ye yapılandırması olanlar için biçilmiş kaftan. hangi karttan ödeyeyim diye bakarken bunu gördüm. 7 bin tl yapılandırma ödemesi var. ücretsiz faizsiz 3 e bölücekler. üzerine bir de Wings e mile kazanı. ballı kaymak. yapılandırma da benim değil arkadaşın :)

    bu arada son yarım saat yapılandırma ödemelerinde.







  • günlük kampanya olmuş. 31 mayıs???
  • bugun mu son?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün gördüm hocam, ocak ayında yine böyle yapılandırma borcu vardı, onu öderken rastlamıştım. dedim bu kartlar kesin bugün gene birşeyler yapmışlardır yapılandırma ödemelerinin son günlerinde. ilk axess e baktım orda buldum kampanyayı, ödedim borcu.

    ben sık sık kontrol ediyorum kartların kampanya sayfalarını, bir hafta öncesinde böyle birşey yoktu o kesin. yeni yapmışlar kampanyayı.

    axess kampanyası için son tarih 31 mayıs.
    yapılandırma borçlarında kullanmak için saat bugün mesai bitimine kadar.
  • sen iyi bakmamışsın demekki hocam mayısın başindan beri var. Hatta nisanda da vardı yararlandım. Haziranda da devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vade farksız bu tip kampanyalar genelde kısa süreliğine çıkıyor, ve ayın son günlerinde çıkıyor. ben daha önce görmedim, belki dikkatimden kaçtı, ancak devam edeceğini sanmam. keşke sürekli olsa da hep yararlansak, o zaman hep axess kullanırız. zira 3 ay taksit için bankalar %3-4 faiz alıyor.
  • bu gün bitmişmidir yoksa devamı varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.