Şimdi Ara

KAZA YAPTIM ACİL sigorta yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Bugün sağ şeritte giderken yolda park halindeki araçlardan ve özellikle duran midibüsden dolayı hafif sol geçip sonra dönüş sinyalimi de vererek dönmeye kalktım. dönerken arkamdan gelen taksici sağ arka kapı ve çamurluğa çarptı. onun sol tarafıyla. çok büyük bi zarar gözükmüyor bende.

    biz kaza yerinde tutanak tuttuk resimleri çektik. gece olduğu için ben daha imza atmadım tutanağa ama taksiciler kendileri yollayacaklarmış sonrasında ben kendi çektiğim resimleri yollamalı mıyım? ya da nereye yollamalıyım.

    merak ettiğim 2. konu şimdi bu trafik sigortası zamlandı ve eğer benim trafik sigortama yansırsa olay ne yapmam gerektiği. 4 senelik hasarsızlık var çünkü. sür prim girer mi? ne kadar meblaya kadar trafik sigortası devreye sokulmazsa daha az zarar edilir vb.

    şehir istanbul.

    çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 31 Mayıs 2013; 3:35:53 >



  • Selam büyük geçmiş olsun. Eğer sol şeritten en sağa dönmeye kalktıysanız ve sağınızdaki taksi çarptıysa muhtemel suçlu siz olursunuz olayı tam çözemedim. Olayın fotoğraflarını çekip tutanağı doldurarak İMZALAMANIZ VE BİR NÜSHASINIDA ALMANIZ gerekirdi. Eğer suçlu siz çıkarsanız karşı tarafın hasarını sizin trafik sigortanız öder.Sizde kaskonuzun koşullarına göre poliçeyi bozmayanvarsa ( mini onarım hizmetleri ) ile durumu kurtarabilir veya o hizmetlerin yanına 300 400 tl daha verip mevcut poliçenizi bozmazsınız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asilkanissan

    Selam büyük geçmiş olsun. Eğer sol şeritten en sağa dönmeye kalktıysanız ve sağınızdaki taksi çarptıysa muhtemel suçlu siz olursunuz olayı tam çözemedim. Olayın fotoğraflarını çekip tutanağı doldurarak İMZALAMANIZ VE BİR NÜSHASINIDA ALMANIZ gerekirdi. Eğer suçlu siz çıkarsanız karşı tarafın hasarını sizin trafik sigortanız öder.Sizde kaskonuzun koşullarına göre poliçeyi bozmayanvarsa ( mini onarım hizmetleri ) ile durumu kurtarabilir veya o hizmetlerin yanına 300 400 tl daha verip mevcut poliçenizi bozmazsınız..


    teşekkürler.

    3 şeritli yolda sağ şeritteydim midibüs vb biliumum araç yolda park halinde olduğundan mecburen orta şeride kaydım sonra sağ sinyalimi verip sağa yol çıkışına dönüşe kalktım ama arkadaki arkadaş da aradan kaçarım havasında idi haliyle frene son anda bastı ve hızlıydı baya.

    yanımda trafik sigortası kağıdım yoktu. yapıldığı sırada hastanede yatıyordum ve belge elime geçmedi. yarın acentemi arayıp bilgileri soracağım. bilgileri kendilerine iletip hem kopyasını alacağım. hem de imza atıcam.

    ben bendeki hasarı kapatırım mini onarım+100 200 liraya.

    dediğim kaskodan ziyade trafik sigortasının sürprimi beni endişelendiyor.
  • Anladım tutanaktaki bölüme bu söylediklerinizi aynen yazın belki arkadan çarpma hükmü uygulanabilir. Bildiğim kadarı ile trafik sigortasının hasarsızlık indirimi %20 den fazla olmuyor..
  • Geçmiş olsun , trafik kaza tutanağını kendinizi suçlu düşürecek şekilde tutmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Geçmiş olsun , trafik kaza tutanağını kendinizi suçlu düşürecek şekilde tutmayın.

    teşekkürler. bir de onu nasıl yapacağımı yapacağımı bilsem. bunlar onların çizdiği kroki vb. çarpan taksicinin büyün durağı geldi gece.
    mesela buradaki kroki adam en sağa yapışmış ben ortaan geliyormuşum gibi gözüküyor. şimdi bunun orjinalini kendileri yollayacak bana kopyasını verecekler diyorlar. bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 31 Mayıs 2013; 11:03:51 >
  • Hocam taksici esnafı bu konu da tabi tecrübeli , kendilerini düşünerek bir şeyler karalamışlar. Bence suçlu görünmezsiniz, Kaskonuz var mı ?
  • tekrar yolladım resmi.
     KAZA YAPTIM ACİL sigorta yardımı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Hocam taksici esnafı bu konu da tabi tecrübeli , kendilerini düşünerek bir şeyler karalamışlar. Bence suçlu görünmezsiniz, Kaskonuz var mı ?

    kaskom var da hocam bunun için bozulmaz kaskom. 300 400 bişey tutar benim araçtaki hasar.
  • Tutanağa göre kusur sizde malesef
  • bugün buluştuk ben kendim bir daha yazdım ve krokiyi de çizdim çizebildiğim kadar. park halindeki midibüsü falan da ekledim daha açıklamalı olarak. bizim yanyana değil benim arkamda olmasını yazılı olarak da anlattım.

    kaskomla konuştum eksper kararını bekleyin dediler kendi hasar dosyanızı açmadan önce.

    şimdi benim merak ettiğim en büyük şey bu benim trafik sigortama yansırsa gelecek sene ne olacak %20 hasarsızlık ile 274 lira ödemişim.
    internette yenileme için 1900 lira istediler diyenler var. 700 liralık hasar için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.