Şimdi Ara

Kriterlerime uygun laptop önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop değiştireceğim 1.5 milyara kadar param var. Acelem yok indirimleri falan bekleyebilirim. Bilgisayardan beklentim sağlam olsun yani servisiyle falan uğraştırmasın. Teknik arıza vermesin ve oyunlarda iyi performans alabileyim. Ne bileyim yani yeni çıkan oyunları. CoD serisini falan en azından ya da PES 2016-17'ye kadar başka birinin bilgisayarına özenmeden kendim yüksek kalitede oynayabileyim. Başka bir beklentim yok bilgisayardan. Ne önerirsiniz. Detaya girerseniz sevinirim. Ama vaktiniz yoksa da bir marka veya bir model vermeniz yeterli olacaktır. Teşekkürler.







  • ASUS K55VD SX640D Notebook
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betabeye

    Laptop değiştireceğim 1.5 milyara kadar param var. Acelem yok indirimleri falan bekleyebilirim. Bilgisayardan beklentim sağlam olsun yani servisiyle falan uğraştırmasın. Teknik arıza vermesin ve oyunlarda iyi performans alabileyim. Ne bileyim yani yeni çıkan oyunları. CoD serisini falan en azından ya da PES 2016-17'ye kadar başka birinin bilgisayarına özenmeden kendim yüksek kalitede oynayabileyim. Başka bir beklentim yok bilgisayardan. Ne önerirsiniz. Detaya girerseniz sevinirim. Ama vaktiniz yoksa da bir marka veya bir model vermeniz yeterli olacaktır. Teşekkürler.

    http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-urun8678.html




  • Özellikle önerilen 1400 liralık asus çok iyi hakikaten. Teşekkürler öneriler için. Ancak piyasadan tam haberim yok onunçün soruyorum sizce 1400 eder mi bu laptop?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betabeye

    Özellikle önerilen 1400 liralık asus çok iyi hakikaten. Teşekkürler öneriler için. Ancak piyasadan tam haberim yok onunçün soruyorum sizce 1400 eder mi bu laptop?

    İslemcisi disinda iyi bir pc.
    Agir program kullanmayacaksan da yeterli olur islemci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 1 Haziran 2013; 11:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.