Şimdi Ara

X5 Ahize Hoparlörü Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. Telefonun dokunamatik ekranında sorun oldugu için yurt dısından sipariş verdim ve 30 gün sonra elime geçti neyse. Telefonun dokunmatik ekranını taktım her şey çok güzel çalısıyor :D Bende bir sevinç falan. Sonra telefon caldı actım ne ses geliyor ne ses gidiyor. Dedim sanırım ahize hoparlöründe temassızlık oldu. Tekrar actım. Hoparlörün orda tırnak gibi bir şey var onları yukarı kaldırdım tekrar taktım telefonu aynı sorun devam ediyor. Sonra tekrar actım telefonu megerse hoparlörün üstünde ufacık jiletin varmıs onu cıkarmam gerekiyormus. Sonra neyse onu çıkardım tekrar taktım ama sorun hala devam ediyor :D fark ettimki meger o tırnakları ben yukarı kaldırınca onlar kırılmıs. Şimdi soruma gelicek olursak.
    Bir tane daha ekran siparişi verip 30 gün beklemek istemiyorum.
    Telefoncular bunu yaparmı, çünkü baya inceledim sanki ekrana baglı ve cıkmayacak gibi duruyor. Eğer yaparlarsa fiyatı tahminen ne civarlarda olur.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtdede10 -- 30 Mayıs 2013; 23:44:34 >







  • Senin aldığın panelin ahizesi big speaker olarak geçiyor. bizdeki small bizdekinin aynısını da ebayda bulamadım ben. Eski telefondaki ahizeyi söküp yeni ekrana takmayı deneyebilirsin. Olursa bana da haber ver. Ben de değiştirmek istiyorum ekranı ama aynısını bulamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 3 Haziran 2013; 10:37:24 >
  • Eskisinide kırdım hıca cıkarayım derken :D bir telefon hastanesi denen yer var oraya sorucam oluyomu diye. Yoksada zaten bu şekilde kullanıyorum olmadı yurt dısından bir ekran daha sipariş vericem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.