Şimdi Ara

BMW E46 320 Cİ ŞANZIMAN SORUNU YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar benim sorunum aynen şu,

    Arabayı sabah çalıştırıyorum vitesi p den d ye alıp yola koyuluyorum herşey süper. tık yok. isterseniz İstanbul dan van a kadar gidin hiç bir sorun vermez. ama yola çıktınız d ye aldınız gidiyorsunuz sorun yok sağa çekip arabayı stop edin tekrar çalıştırın d ye aldığınzda vuruntu oluyor daha doğrusu tüm vetis geçişlerinde 1 den 2 ye 2 den 3 e hepsinde geçişlerde zamanı ayarlayamıyor gibi. ama araba ne zaman yarım saat bir süre soğudu yine mükemmel marşı durmadan almanyaya sıkıntısız gider. araç bilgisayara bağlandı. verdiği arıza ısı sıcaklık müşürü sizce bu müşürü alsak değiştirtsek sorun düzelirmi.



  • O artık çoğu bmw'de var benim manuelde bile var vitesi 2 ye çekiyorum tak diye ses geliyor..

    Sonuçta arkadan itiş bir araç ve aktarım organları arasında boşluklar oluşuyor.. Gerçi ben nazik kullandığım için ses gelmiyorda sert kullanılırsa ses geliyor..

    Şanzumandan şaft'a şafttan defransiyel'e oradan akslara derken illa arada bosluk oluyo ondan dolayı tak diye bi kasar araba sıkıntı olmaz ama alışın o sese :))
  • ama sizin dediğinz gibi boşluk olsa arabayı stop etmemi beklemez giderken yapar. ben sabah marşa basıyorum d ye alıyorum mükemmel arabayı durdurmaz isem 10 saattte gitsem sıkıntı yok. ne zman sağa çekip stop edip tekrar marşa bassam viteste vuruntıu başlıyor araç pc ye bağlandı şanzıman bölümünde ısı sıcaklık sensörü arızası verdi. bence bu parça ilk çalışmada değerrleri düzgün veriyor tekrar durup tekrar marş bastığında araç sıcak olduğu için sensör sıcaklığı ölçemeyip soğuk değer gönderiyor ve vuruntu oluyor yanlışsam düzeltin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georfevilesss339 -- 4 Haziran 2013; 15:06:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.