Şimdi Ara

War Thunder, PC ve PS4'te Çapraz Platform Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Şu anda PC'de açık betası devam eden F2P yapımı War Thunder için oldukça önemli bir bilgi bugün takipçilerle paylaşıldı.
     
        Yapım ilk kez Gaijin Entertainment tarafından PC'nin yanısıra Playstation 4'e de duyurulmuştu ve yapımın bugün bu 2 platform arasında çapraz platform çalışacağı bildirildi. Gaijin CEO'su Anton Yudintsev konuyla ilgili şunları söyledi;
     
        “Şu anda, Sony PS4 en açık platform, War Thunder oyuncularını çapraz platforma taşıma fırsatını bize veriyor. Bu yıllardır oyun endüstrisinin en büyük sorunlarından biriydi."
     
        Çapraz platformun nasıl işleyeceği ile ilgili çok fazla bilgi vermeyen Yudintsev'in bu konuyla ilgili daha fazla bilgiyi önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor. Yapım ile ilgili oynanış videosuna göz atmak için aşağıya göz atabilirsiniz. Görsel olarak da oyun oldukça etkileyici duruyor;
     








  • BSC Ekibinden War Thunder incelemesi bekliyoruz.
  • Oyuna özel forumda açılmalı.
  • Süper haberler, demek ki pek çok PC oyunu artık PS4 oyunu ile online oynanabilecek. Platform farklılığı diye bir şey ortadan kalkıyor süpper!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu güzel grafikler hiç bilgisayarı zorlamıyor optimizasyon mükemmel.. Bakalım tanklar ve gemiler gelince neler olacak
  • Oyunun çok iyi bir mouse+klavye uyumu var, çapraz platform olacağına göre PS4 oyuncuları PC oyuncularından çok çekecektir, gerçi muhtemelen PS4 de auto aim vs. olacaktır yoksa PS4 oyuncuları için ciddi sıkıntı olur.

    Ayrıca World of Warplanes için Sıcağı Sıcağına bölümü yapan BSC ekibinden birde War Thunder için ön inceleme videosu gelse çok iyi olur, oyuna uçaklardan sonra tanklar ve gemiler eklendikten ve bir de steam de yayınlandıktan sonra popülaritesi ciddi derecede artacaktır.

    Tank görüntülerini de araya sıkıştıralım:

    War Thunder, PC ve PS4'te Çapraz Platform Olacak War Thunder, PC ve PS4'te Çapraz Platform Olacak War Thunder, PC ve PS4'te Çapraz Platform Olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 30 Mayıs 2013; 17:10:26 >




  • ouuvv bu croos platform yıllardır istedigim bişiydi umarım bu nesile damga vurur
  • Bsc kimdir nedir bilmem. Sadece konuda adı gecti gördüm. Bscler oyunları neye göre kime göre inceliyor. Yani bir Luftwaffe kartalı Fw190 gördüklerinde aa bu muhteşem ucak iyi vuruyor deyip tam notmu vericek. Yoksa A bu ucak aslına uygun değil Bu ucağun kanatlarında 2 adet mg-ff topu eksik deyip Eksi notmu vericek. Bf109 G6/R5 aldıklarında aslına uygun olmayan Heavy fighter role durumundan dolayı nasıl bir gözle bakacak. Ucak işte uçuyor diye yorummu yapacak. Bu oyun bir similatör Yada similatör öğelerini içeriyor. Nasıl bir yorum yapacak bilmiyorum. Bu saydığım konularda Pc ye yükleyip ucak ucuyor Grafikler güzel atınca vuruyor şeklide bir İnceleme yapacaklarsa yapmamalarını tercih ederim. BEn ve benim gibi oyuncuları hiç tatmin etmez.
  • Çapraz derken sanırım ps4 ile pc arası bir oyun olacak.. Bakalım :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UberJager

    Bsc kimdir nedir bilmem. Sadece konuda adı gecti gördüm. Bscler oyunları neye göre kime göre inceliyor. Yani bir Luftwaffe kartalı Fw190 gördüklerinde aa bu muhteşem ucak iyi vuruyor deyip tam notmu vericek. Yoksa A bu ucak aslına uygun değil Bu ucağun kanatlarında 2 adet mg-ff topu eksik deyip Eksi notmu vericek. Bf109 G6/R5 aldıklarında aslına uygun olmayan Heavy fighter role durumundan dolayı nasıl bir gözle bakacak. Ucak işte uçuyor diye yorummu yapacak. Bu oyun bir similatör Yada similatör öğelerini içeriyor. Nasıl bir yorum yapacak bilmiyorum. Bu saydığım konularda Pc ye yükleyip ucak ucuyor Grafikler güzel atınca vuruyor şeklide bir İnceleme yapacaklarsa yapmamalarını tercih ederim. BEn ve benim gibi oyuncuları hiç tatmin etmez.

    http://www.bolumsonucanavari.com/

    Donanımhaberin oyun inceleme bölümüdür kendisi. Oyunları genel olarak inceler grafik ses oynayış olarak değerlendirir ve kısa bilgiler verir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.