Şimdi Ara

Yıllar Sonra Birine Aşık Oldum Ama.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır aşık olamıyordum. Beni heyecanlandıracak biri karşıma çıkmamıştı. Sonra onu gördüm. Görür görmez aşık olmuştum. Tanıştık muhabbetimiz ilerledi. Ben ne zaman niyetimi belli etsem kendini uzaklaştırıyordu. Ama kalbimde onun da bana boş olmadığını hissediyordum. Sonunda ona açıldım. Duygularımı anlattım. Bana bir süredir bunun farkında olduğunu ama şu anda biriyle görüştüğünü söyledi.

    Ama birşey tersti. Bana bakan gözleri başka söylüyordu. Pes etmedim peşini bırakmadım. Ve dün gece asıl gerçeği öğrendim. Ve inanılmaz sarsıldım sersemledim. Bunun benimde başıma geleceği aklımın ucundan geçmezdi.

    O aleviymiş. Bu kültürle yaşamak ve çocuklarını da bu şekilde yetiştirmek istiyormuş. Benden hoşlanmasına rağmen mantığı ağır bastığı için böyle bir ilişkiye başlayamazmış. Alevi olması benim için sorun değil ama çocuklar:( O haklı olarak ilerde çocuklarını kendi kültüründe yetiştirmek istiyor. bende kendime göre:( İşte olayı çözümsüzlüğe sürükleyen nokta bu.

    Ah ulan kader. hayatımda o kadar kız varken bir kişiye aşık ettin onda da araya aşılmaz engeller koydun.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: AthabaskA

    Yıllardır aşık olamıyordum. Beni heyecanlandıracak biri karşıma çıkmamıştı. Sonra onu gördüm. Görür görmez aşık olmuştum. Tanıştık muhabbetimiz ilerledi. Ben ne zaman niyetimi belli etsem kendini uzaklaştırıyordu. Ama kalbimde onun da bana boş olmadığını hissediyordum. Sonunda ona açıldım. Duygularımı anlattım. Bana bir süredir bunun farkında olduğunu ama şu anda biriyle görüştüğünü söyledi.

    Ama birşey tersti. Bana bakan gözleri başka söylüyordu.


    Pes etmedim peşini bırakmamaya ve sabretmeye karar verdim.

    Durumum alıntıdaki ile bu kadar benzer ve buna karar verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 21 Mayıs 2013; 9:39:00 >
  • Hocam daha yeni tanışmışsınız Çocukları düşünüyorsunuz , Fırsat vermesini , söyle Konuçta kültürel farklılıklar İnsani değerlerden üstün gelemez.
  • iman meselesi, bu senin için bir imtihan olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.