Şimdi Ara

UHS Pest Kontrol Hizmetleri Grubu 'Yeni Nesil İlaçlama Şirketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hijyen Servisimiz ilaçlama şirketi uygulamaları başta olmak üzere temizlik, hijyen, dezenfeksiyon, sanitasyon hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Pest kontrol adı da verilen ilaçlama hizmetimizi eğitimli personellerimizle gerçekleştirerek, insan sağlığının korunmasını temel ilkemiz olarak gözetmekteyiz.

    Böcekler ve kemirgenler çok hızlı üreyip çok hızlı yumurta yapmaktadırlar. Bu nedenle görüldükleri anda o mekâna ilaçlama yapılması gereklidir. Aksi takdirde hızla üreyen böcekler kısa sürede mekâna yayılacak ve mücadele edilmesi zor bir hal alacaktır.

    Birçok insan böceklerden ve kemirgenlerden kurtulmak için bireysel ilaçlama yöntemlerine başvurmaktadır. Fakat bireysel olarak yapılan böcek ilaçlama uygulamaları ile böceklerden kurtulmak mümkün değildir. Kesinlikle bu konuda böcek ilaçlama şirketlerinden destek alınmalıdır. Böcek ilaçlaması yaptıracağınız ilaçlama şirketleri Sağlık Bakanlığı onaylı bir böcek ilaçlama firmaları olmasına ve profesyonel çalışıyor olmasına dikkat edilmelidir.

    BÖCEK İLAÇLAMASI NEDEN GEREKLİDİR?

    Böcekler beslenmelerini kan emerek en önemlisi gıda maddeleri üzerinden beslenerek sağlarlar. İnsanlara verdikleri zararlar böceklerin türlerine göre değişiklik gösterir. Çöplüklerde, kanalizasyonlarda ve aklınıza gelebilecek her türlü pis ortamlarda yaşayan böcekler, insanların çalışma ve yaşam alanlarına bıraktıkları mikroplar ile hastalık bulaştırırlar. Çok hızlı ürerler ve özellikle sıcak mevsimlerde daha hızlı ürerler. Yumurtalarını ücra köşelere sakladıkları için bu yumurtalar, insanlar tarafından fark edilmemekte , önemsenmemekte ve önemsendiğinde ise geç kalınmış olmaktadır.

    Çoğalmalarına izin vermeden düzenli bir şekilde yapılan ilaçlama ile haşere ve fare konusunda sorununa çözüm bulunmuş olur. Gözle görülen bir böcek ortamda yüzlerce böceğin bulunduğunun işaretidir … Bir diğer deyişle sizin gördüğünüz sadece buzdağının görünen kısmıdır.

    Böceklerden kurtulmak için ilaçlama firması yaptırmak yada öncesinden böceklerin oluşumuna karşı tedbir almak gereklidir. Bu ilaçlama için ise kaliteli ilaçlama şirketleri ile çalışmak önemlidir. Ruhsatlı olarak yapılmayan yani korsan olarak yapılan ilaçlamalarda kalitesiz ilaç kullanılır ki bu tehlikeli ve yasaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodin123 -- 20 Mayıs 2013; 19:14:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.