Şimdi Ara

Hangi T-Shirt ? (eBay içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Hangi T-Shirt ? (eBay içerir)


(En Son Oy Tarihi: 20.5.2013)
Giriş
Mesaj
  • 2 oyum bire ama nasıl karıştı kafan
  • Ya arkadaşım şimdi birşey soracağım benim alacağım bi 2 ürün var fakat bu ürünler tanesi 120 dolar civarı tekstil ürünü türkiye şartlarına göre çooook ucuz görünüyor ben bunları sipariş verirsem tek postada 5-6 adet gümrüğe takılırmı takılırsa nasıl problemler yaşanır nasıl gidip alabilirim ve orjinalliğinden nasıl emin olabilirim açıklarsanız sevinirim

    İLK DEFA BU KADAR DÜZGÜN POST ATTIM LÜTFEN :((



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 20 Mayıs 2013; 20:03:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

    Ya arkadaşım şimdi birşey soracağım benim alacağım bi 2 ürün var fakat bu ürünler 120 dolar civarı tekstil ürünü türkiye şartlarına göre çooook ucuz görünüyor ben bunları sipariş verirsem tek postada 5-6 adet gümrüğe takılırmı takılırsa nasıl problemler yaşanır nasıl gidip alabilirim ve orjinalliğinden nasıl emin olabilirim açıklarsanız sevinirim

    İLK DEFA BU KADAR DÜZGÜN POST ATTIM LÜTFEN :((

    Gümrüğe takılır ya da takılmaz diye kimse kesin birşey söyleyemez.
    Bizzat başıma gelenleri anlatayım.
    Türkiye fiyatının yarısına yurtdışından mont buldum ve satın aldım. Nitekim paket biraz büyük olduğu için gümrüğe sevk ettiler. Ürün fiyatı $129'dı limitin üstünde yani. Fakat eleman üzerine 20 dolar yazmış. Memur da çok birşey anlamadığı için olsa gerek vergi çıkarmadılar 4,5 TL mühür ücreti verdim aldım paketi.

    Sınır 100$ = 75€ (yaklaşık)
    Eğer daha yüksek fiyatta ürün alıyorsanız riski göze almanız gerekir. Tekstil ürünlerine ayrı bir takıntıları var gibi. Genelde farkedilirse çekerler ama paket boyutuna da bağlı.
    Eğer aynı üründen 5-6 adet alırsanız ticari olarak görünür ve vergi ona göre değişir onu da siz alamazsınız zaten başka yolları var o işin. Farklı ürünlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz 100$'ı geçmedikçe en kötü ihtimalle gümrükte kontrol eder çağırırlar makul açıklama yaparsanız 4,5 TL mühür ücreti öder alırsınız paketinizi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.