Şimdi Ara

Beyler Kızmayın Gülmeyin Ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • farm oyundaki en önemli şeylerden biridir.karşınızdaki oyuncu sizden 1 kill önde oynuyor diyelim ama siz farm olarak rakibinden 20-30 minion öndeysen bu farkı rahat kapatabilirsin son vuruş konusunda iyi konsantre olman lazım genelde senin 3-4 minionın rakibin tek bir mininonını hedef alır sen de o miniona canı yarının altına indikten biraz sonra son vuruşu yapman lazım bunun harici jungleda deneyim puanı ve altın açısından sürekli jungle kamplarını dolaş inan daha çabuk level atlayıp daha çabuk item alacaksın :)
  • Turnuvalardaki farmın yüksek olmasının sebebi adamların kaşınmayıp farma odaklanmalarıdır.Poke kabiliyeti çok yüksek şampiyonlar bile önce cs kesmeye bakar.Ama low elo tr eu neyse artık millet şiddet içeren duygularla oyuna yumulup 1.dakikadan başlıyor vurmaya.Sen minyona odaklanamıyorsun haliyle.Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. öyle dakika başı 9 minyon gibi rakamlar low elo da pek kolay iş değil
  • zedle midde 10 dakikada 100ü geçiyor genelde. Kill peşinde koşma minyon peşinde koş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3v3 28 dk da 300 , kayle ile top gittim .e'geliştir hybird kas lane pushla 1 minion bile kaçırmadan, 3 lvldan sonra da golemleri al jungle yoksa eğer tüm jungle'ı al . En kötü böyle yap aynı şey top lane kayle için de geçerli 5v5 de . 5v5 de pushlayacaksan 2 ward alman lazım 1 ' i 2. çalıya biri nehire . Böylece gankleri de önlersin . Yani varmak istediğim nokta şu early de ward alıp pushlarsan rakibi de zorlarsın mage minionları skill kullanmadan zor alır .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bisesbimby

    Benim 20. dkda 200 civarları oluyor. Oynadığım şampiyonlar Caitlyn, Varus, Nocturne filan. Yeterlimi yoksa daha fazlasınımı yapmam lazım?

    Oyunu nerden baksam 2-3 aydır oynuyorum dalga geçmeyin lütfen.

    2 aydır oynuyo ve 20dkda 200farm yapabiliyosan hwaya başvur derim adc sıkıntısı yaşıyorlar şuan

    Konuya gelirsek farm tamamen alışkanlık meselesi. Rakibe vurucam diye minion kaçırma, önce last hit al sonra menzilinde ise vurmaya çalış asıl odak minionda olsun.
    Arkadaşlara katılmıyorum anivia ile girip farm yapmaya çalışmak zaten farm yapamayan birisi için eziyettir tamamen.Oynadığın herolar ile oyun kurup tek başına farm yapmaya çalışabilirsin, skill vurmadan sadece son vuruş yapmaya çalışarak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 20 Mayıs 2013; 19:23:11 >




  • gene iyisin sen leblanc aldığım zaman 90ı geçemiyorum 14. dakikada mid game başlatıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.