Şimdi Ara

GTA V ve San Andreas Karşılaştırmaları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birincisi haber başlığı yanlış. Buna karşılaştırma denmez, bu daha çok nereden nereye tarzında. Yorumlardan anlaşıldığı gibi yanlış anlamalara yol açmış. İkinci olarak ekran görüntüsü ve videodaki grafik farkının sebebi ekran görüntülerinin oyun motorundan direkt olarak alınması, yani PC görüntüsü diyebiliriz.
  • bana mevcut nesilde gösterilen bazı gameplay trailer lar da yeterli gelmiyor zaten.çoğu yapımcı kıdım kıdım yenilikler yapmaya devam ediyor.
    işini gerçekten özenerek yapan,bu işe emek veren yapımcı stüdyo çok az malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Gta tabiki de watch dogs'tan iyi bir open world sunuyor ama watch dogs'un amacı open world deneyimi yaşatmak değil ki? Çok daha farklı bir konsept var oyunda. İyidir kötüdür bilemem, çıkınca dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Gta severler wd'yi gta gözünden bakarak değerlendirirse wd'yi beğenmezler. Daha çok aksiyon ve senaryo oyunlarını sevenler in daha çok hoşuna gider wd. Zaten kimsenin watch dogs'tan beklentisi gta gibi özgürlük, sosyal hayat işte harita büyüklüğü gibi şeyler beklemesin, saçma olur. Watch Dogs'u kendi türünden değerlendirmek gerekir. Yeni bir tür gibi bir şey olmuş wd. Herkes'inde dediği gibi:

    Grand Theft Auto: Herşeyiyle tamamen gerçek, yaşayan bir open world
    Watch dogs: Aksiyon + senaryo + open world
    Saints row: Absürt bir open world

    Şimdi saints row konusunda "Bu ne yha! Hiç gerçekçi değil, grafikleri şöyle, mantıksız!" gibi yorumlar yapanlar vardı. Sen gelip saints row'da mantık, gerçekçilik ararsan zaten hiç oyun oynama, bırak oyun işlerini. Saints row'a mantıksız diyen kafadan sorunludur. Çünkü oyunun amacı zaten mantıksızlık. Bir arkadaşın mesajı konuyu çok güzel özetliyor:
    "Saints row'a saçmalık diyenlere söylüyorum: böyle güzel saçmalık mı olur."
    Aynı şey watch dogs içinde geçerli. Kendi türünden değerlendirmek gerekir bazı şeyleri... Bazıları sevmez saygı duyarım ama eleştri yaparken dikkat etmek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 15 Mayıs 2013; 23:44:47 >




  • Valla ne yalan söyliyim şu an bile oynatıyor kendini GTA San Andreas. GTA 4 daha eğlenceli ve gerçekçi gibi dursa bile GTA San Andreas'ta insanı çeken bir şey var. Haritası mı oynanışı mı havası mı bilmiyorum ama gerçekten eğleniyorsun oynarken GTA 4 daha kasvetli bi havaya sahip sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rsan-

    Bu görüntüye ne diyeceksiniz beyler ? Üstteki görüntünün trailerdan olduğu alttakinin ise oyuniçi görüntü olduğu söyleniyor.Acaba Rockstar oyunu tanıtımlarda iyi gözüksün diye bu kadar cilalamış olabilir mi ? Şu ana kadar hiçbir gta oyununda trailer ile oyuniçi görüntüleri bu denli farklı olmamıştı.En fazla gta 4 gösterildiğinden bir parça daha düşük grafiklerle çıkmıştı.O da çok kayda değer farklar içermiyordu.

    Ben şahsen alttaki görüntünün ps3-xbox360 gibi şu anki nesil konsollardan alındığını , üstteki görüntünün ise pc , ps4 , yeni xbox gibi sistemlerden alındığını düşünüyorum.Durumun böyle olması daha mantıklı .Eğer aksi bir durum olur da tüm sistemlerde alttaki gibi bir grafiğe sahip olursa R" hem büyük hayal kırıklığı yaşatır hem de ağır laflar yer.

    GTA V ve San Andreas Karşılaştırmaları

    Dediklerin mantıklı umarım doğru değildir.




  • bi ciksa . . .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunun karşılaştırması olmaz ki, ama GTA Sa efsanedir, oynanış açısından çok iyi bir oyundu, sıkmıyordu, hala oynanabilecek bir oyun.
  • San andreas'ın grafikleri kötü değildi ki ya. Allah Allah :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hala oynuyorum hiç sıkılmadan GTA V de çiksa yine oynamaya devam edecem San Andreas oyununu
  • Gametrailer = CocaCola

    Gameplay = LeCola

    Bu herzaman böyleydi.
  • Olaya şu yönden bakalım. Xboxta bu görüntüleri vermez ama şöyle bi full hd 3d 400-800 hz arası bi lcd tv gayet göze güzel görünür.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.