Şimdi Ara

Yemek/Mutfak Bölümü Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemek/Mutfak Bölümü Kuralları


    A-) Temel Kurallar ve Uyarılar

    A.1-) Forum Anlaşması* forum genelinde olduğu gibi 'Yemek/Mutfak' bölümünde de geçerlidir.

    A.2-) Bölümümüz yeni açıldığından dolayı kurallar bölümün gelişimine ve gidişatına göre şekillenecektir. Bu nedenle kurallara her an eklemeler ve değişiklikler yapılabilir.


    B-) Bölüm İşleyişi ve Vizyonu Hakkında Notlar

    B.1-) Yapılan yemek tarifleri, görseller kısacası paylaşımların özgün olması hedeflenmiştir.
    İnternette çeşitli kaynaklarda bulunan tariflerden ziyade; kendi püf noktalarınız, tarifleriniz, kendi öyküleyici anlatımınız ve kendi çektiğimiz fotoğrafları/görselleri paylaşılması bölümün gelişimi için vizyon olarak belirlenmiştir.

    B.2-) Bölüm amacına uygun olmayan gayriciddi, artniyet içerikli konular/mesajlar moderatörler tarafından silinebilir veya taşınabilir. Bölüm temeline uygun olmayan başlıkları yine ilgili bölümün kuralları doğrultusunda Konu Dışı* bölümünde paylaşılabilir.

    B.3-) Bölümde reklam amacı güden veya moderatörler tarafından insiyatifleri doğrultusunda reklam olduğuna kanaat edilen paylaşımlara silinme, kilitleme veya değiştirilme suretiyle müdahele edilebilir.

    B.4-) Alkollü içecekler ve tütün mamülleri içerikli konular ve mesajlar forum genelinde olduğu gibi "Yemek/Mutfak Bölümü"nde de yasaktır.

    B.5-) Mekan önerileri, yemek tarifleri vb. ilgili içerik paylaşımlarında başka bir platform üzerinden (blog, portal, forum vb.) yayınlanması yasaktır. Bölüm kuralları madde B.1 ile bütünleşik olarak bölüm vizyonu doğrultusunda bölümde özgün içerikler paylaşılması esas alınmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.