Şimdi Ara

2006 volvo s40 usb aux bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 2006 model s40 aracım var orjinalliniği bozmadan aux usb adaptörlerle ek çıkış sağlanabiliyormus. biraz araştırdım ancak kimi yer var kalmadı dedi kimisi gelecek diyor kimiside bu araca takamazsın diyor kafam karıştı istanbul da oturuyorum elinde olan yada önerebileceği bir yer varsa bana söyleyebilirse taktırmak istiyorum araca ne yapabilirim nereden temin edebilirim. şimdiden teşekkür ederim
    Mustafa



  • Mustafa bey,

    Cok farklı sistemlere sahip olsalar da ben 2006 S60'ıma bu bahsettiğiniz sistemden taktırdım. 120 liralık cihazı sahibinden sitesinde buldum ve aldım. montajı ise ABD forumlarından okudum ve kendim öğrendim. Sanayide gittiğim oto teyp eğlence bilmemne sistemcilerin hepsi "abi bu çok zor öyle dediğin gibi olmaz" dediler. Oysa olay teybin arkasındaki cd-changer soketine bu cihazı takmaktan ibaret. Tak-çalıştır şeklinde hemen kullanmaya başlıyorsunuz.

    Teknik isteyen tek yeri teybi yerinden cıkarmak için gereken torx tornavidalar ve güç kablosundan cihaza elektrik çekme kısmı. Bunu da en basit elektrikçiye gidip tarif ederek yaptırdım, 5 dakika bile sürmedi.

    S40 için uygun cihazlar da vardır diye tahmin ediyorum.
  • yardımınız için teşekkür ederim ancak sorduğum kişilerin dediği 2006 model volvo s40 lar hariç diğer tüm modellere bağlanabiliyormuş cd changer çıkışı yok diye bir cevap da aldım hatta cd changer çıkışı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim teybi sökmeden bir arka fotosunu falan bulabilirmiyiz ben google dan aradım ancak çok yararlı bir bilgi bulamadım en azından çıkışın olduğunu görebilirsek dediğiniz gibi çok zor bi olay değil ve dediğiniz gibi 120-150 tl arası bişey işin gerçeği inatda ettim yani tüm modellere uyan parça bu araca da uyması gerektiğini düşünüyorum ama bilemedim şaştım kaldım doğrusu :)
  • aracınızın teyp modelini satıcıya bildirirseniz listeden bakar size söyler takmasıda çok kolay, cd changer soketine takıyorsunuz teybin elektirk kablosunu sıyırıp elektirik veriyorsun bitiyor. Fakat uyugun model olup olmadığına bakmak lazım ellerinde liste oluyor bakıp söylüyorlar. bende s70 2.0 t5 var ürünü alırken telefonda konuştuk vatandaşla listede yoktu sc-900 modeli yinede gönderde olmazsa iade edersin dedi oda olmadı geri iade ettik ...
  • teyp modeline nereden bakabiliriz? ben model ve yıl olarak söylediğimde bu aracın cd changer çıkışı yok diye cevap aldım bazısından bazısından da elimizde bitti daha önce takmıştık diye cevap gelince kafam iyice karıştı açıkcası teybin arkasını gösteren bir foto falan bulamazmıyız sökmek için çünkü ortadaki konsol falan sökülüyor diye biliyorum boşa söktürmeyelim yani orta alanı.


  • http://www.gromaudio.com/store/most_adapters/grom-mst3_plus_android_bluetooth_for_volvo_s40_s60_v50_06-12.html

    bu adamlar direk cd'ye bağlanan bir modül geliştirmişler; ancak fiberoptik bir sistem kullanıldığı için fiyat mantıksız derecede yüksek. 400$+kargo+vergi ile çok pahalıya mal olacaktır.




  • Merhaba tekrardan hala arastirmaktayim ve hirs yaptim ya olacak ya satacagim arabayi :) harman kardon drive play diye bisey buldum duyan varmi aux icin alsam baglatabirmiyim ve isimi gorurmu benim acaba bilgisi olan kullanan arkadaslar yardim ederse gurur meselesi oldu cunku :) tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmis olacağım ama cozebilen varmı ?:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba şu şekilde çözümü var en mantıklısı bu geldi bana
    http://www.isimplesolutions.com/universal-solutions-TranzItUSB-IS32.aspx
    linkteki ürünü alıp taktığın zaman tüm işlemlerini görüş oluyorsun. montajınında çok zor olmadığını düşünüyorum bakıp inceleyebilirsin.
  • Merhabalar..

    bende bu gromaudio sitesindeki modeli begendim bmw 3.16 icin.. acaba Turkiyede bulunabilirmi bu cihaz? illa yurtdisindanmi getirmek lazim? bence arac bluetooth ve usb android vs ne ararsaniz var en uygun kaliteli bu cihaz gibi duruyo..

    http://www.gromaudio.com/compare.html

    bulabilen varsa Tr de yazabilirmi acaba buraya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.