Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
172.623
Cevap
785
Favori
6.098.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63806381638263836384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • utkuakgul kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom VDSL var 35 mbit.
  • Yoruma gerek yok heralde bune abi yine
  • Şampiyonlar ligi canlı takip kartlarında 3. olarak avrupaya gidenler canlı olarak devam ediyor haberiniz olsun. Şimdi +1 reyting alacaklar mı onu tam bilmiyorum ama avrupa ligi olarak güncellenecek kartlar oradan devam edecekler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Golcülük anlamında FUT modunda bu seneye kadar açık ara en fazla verim aldığım golcü oldu ama pasları inanılmaz kötü. Mid kartının biraz daha iyi pasları onu denemedim ama 87lik kartın pasları berbat. Ama golcülük anlamında bu seneye kadar en çok verim aldığım golcü oldu.



    Alıntıları Göster

    Hocam dönüşleri , fiziği falan nasıl ? Butrageno beni deli etti geçen wl'de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dorukhanilhan

    Hocam dönüşleri , fiziği falan nasıl ? Butrageno beni deli etti geçen wl'de.



    Alıntıları Göster

    Oynatmaya başlayınca nasıl bir gol makinesi olduğunu anlayacaksın zaten ama pas atamıyor çok sıkıntı oluyor benim oyunumda. Senin stilin ne bilmiyorum ama gol atıyor bu adam her türlü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfbul

    Yoruma gerek yok heralde bune abi yine

    Serverlarda genel sıkıntı mı var? Benim de bugün ping 64'ten aşağı inmedi. Normalde 48-54 arası alıyordum. Speedtest'te sorgulayınca da ping 6ms çıkıyor.





  • Benim de çok kötü bugün ping
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben de dribling yapıyorm ceza sahası etrafında en kötü zararın aal sat yapıcaz
  • Lorenzo Von Matterhorn kullanıcısına yanıt
    Hocam kaçıncı klasmandasınız? 3. Klasmandan itibaren çoğu rakip böyle şu an 2'ye yükseldim genelde böyle rakip geliyor hatta şöyle açıklıyım günde 20 maç atıyorsam 15'i founder olarak geliyor.
  • Geçen sene 6 ay oynadığım del piero baby i aldım. Yine geçen sene ki gibi döktürüyor. 30 maç 50 gol 20 asıst. Oyun başından beri 60-70 passing i olan st ler ile oynamaya alışınca ilaç gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 2 gundur boyle anlayamiyorum. Hem de kablo ile baglandigim halde.
  • İyi haftalar olsun. “Kaç kere geleceğiz dünyaya” dedim ve eldeki satılamazlarla Bergkamp görevini yaptım. Biriktir biriktir nereye kadar, ömür gidiyor İyi de iş çıkardı WL’de. Tamamı satılamazlardan şöyle tatliş bir kadro kurdum. Tek sırıtan kart Lacazette şimdilik. İlk zamanki verimliliği yok ama Fifa 16 hatrına oynatıyorum. Reguilon cidden şahane bir kart, hiç üzmedi beni. Fati ise kanatta kaybolurken, geriye düştüğüm an çift forvet olarak ileri aldığımda muazzam işler çıkardı. Oyun sonuna kadar benimle devam edecek gibi. Ucuz diye Alessandrini’yi yapmıştım. O da hiç fena değil. Bitiriciliği ve hızı gayet yerinde. Mukiele ise hızını pek yansıtmıyor gibi geldi. Belki eksik kimya diyedir ama bir tık ağır kaldı bazı anlarda. Ama yine de zevkli bir kadro oldu. Rakipler baskı açmazsa, pas oyunu oynamayı tercih ediyorum. Nedense çok zevk veriyor bol paslı oynamak. Bol şanslar herkese.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla bende herşeyi sattım gullit baba'yı aldım. takımın gerisi nasolsa dizilir bi şekilde. vieira hayranıyım ama en çok gullit ile oynamayı seviyorum.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finn Balor

    İyi haftalar olsun. “Kaç kere geleceğiz dünyaya” dedim ve eldeki satılamazlarla Bergkamp görevini yaptım. Biriktir biriktir nereye kadar, ömür gidiyor İyi de iş çıkardı WL’de. Tamamı satılamazlardan şöyle tatliş bir kadro kurdum. Tek sırıtan kart Lacazette şimdilik. İlk zamanki verimliliği yok ama Fifa 16 hatrına oynatıyorum. Reguilon cidden şahane bir kart, hiç üzmedi beni. Fati ise kanatta kaybolurken, geriye düştüğüm an çift forvet olarak ileri aldığımda muazzam işler çıkardı. Oyun sonuna kadar benimle devam edecek gibi. Ucuz diye Alessandrini’yi yapmıştım. O da hiç fena değil. Bitiriciliği ve hızı gayet yerinde. Mukiele ise hızını pek yansıtmıyor gibi geldi. Belki eksik kimya diyedir ama bir tık ağır kaldı bazı anlarda. Ama yine de zevkli bir kadro oldu. Rakipler baskı açmazsa, pas oyunu oynamayı tercih ediyorum. Nedense çok zevk veriyor bol paslı oynamak. Bol şanslar herkese.


    4-3-2-1 de bergkamp cdm mi oynuyorsunuz hocam?




  • Armadas kullanıcısına yanıt

    Hocam maç başında 4-2-3-1 kanatlı sistemde geride oynatıyorum. Oyunu kendisi üzerinden kurduğum için defanstan topu alıp, ileriye çıkarıyorum. Pasları ve bitiriciliği hiç fena değil. Maçta geriye düşersem de MOO olarak ileri atıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finn Balor

    Hocam maç başında 4-2-3-1 kanatlı sistemde geride oynatıyorum. Oyunu kendisi üzerinden kurduğum için defanstan topu alıp, ileriye çıkarıyorum. Pasları ve bitiriciliği hiç fena değil. Maçta geriye düşersem de MOO olarak ileri atıyorum.

    Ben de aynı mentalitede aynı formasyonda bergkamp gibi mollet ile oynuyorum, fodderları harcayayım dedim bergkamp için ama kadroyu kuvvetlendirdikçe wl’de beklentim artıyor fakat hangi kadroyla çıkarsam çıkayım oyuncular sanki aynıymış gibi hissettiriyor. Hagi, Drogba yapmak istedim Hagi leş attı. Bu sene Kante, Pogba, Scream Denayer, Rashford hariç herkes sanki aynı oyuncuymuş gibi hissettiriyor. O yüzden parayı harcayasım gelmiyor. Belki oyunumu biraz daha geliştirirsem oyuncuları tam performans kullanabilirim.





  • Arkadaslar baby hagi iyi degil biliyorum sizce cam icin mid hagi mi baby zola mi ya da 8 chem papu gomez Totgs mi cevaplarsaniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfbul -- 9 Aralık 2020; 13:35:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagcag06

    valla bende herşeyi sattım gullit baba'yı aldım. takımın gerisi nasolsa dizilir bi şekilde. vieira hayranıyım ama en çok gullit ile oynamayı seviyorum.


    Saygi duyarim ama gullit parasina cok daha makine bir takim kurulur,siz de farkindasinizdir gerci.Oyunun en iyilerinden evet ama oyunda orta sahalarin bu denli pozisyonlarini sık kaybettigi bir ortamda orta sahalardan ziyade forvet ve stoperlere oncelik vermek cok daha iyi hamle olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  

  • ikon swap olayı gelmeyecek mi bu sene?

  • 
Sayfa: önceki 63806381638263836384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.