Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (5355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
172.544
Cevap
786
Favori
6.095.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 53535354535553565357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Messi Eibar maçında ilk yarıdan hat trick yaptı.
  • bulundugum bolgede superonline kesintileri oluyor ve 20 macta 10 galibiyetteyim saka gibi..son 1 saatte 5 kez olmak uzere son 24 saatte 205 kez net gitmis aradim.ariza kaydi biraktim bakalim ne olacak..
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat Son’un fiyatı neredeyse tüm bütçem kadar. Sterlinden ziyade Martial’den hiç memnun değilim. Şimdilik Aguero+Sane yapsam benim için ne kadar katkılı olur? Yoksa Son alsam forvetteki dertler çözülür mü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    şutu gayet iyi. ters ayağı da 5 yıldız olduğu için her açıdan, her şekilde vurabiliyorsunuz. 3 maçlık kiralık denediğimde açık oynayan rakipler denk gelmişti. hızı ve çevikliği yüksek olduğu için acayip etkili olmuştu. son 4-5 maçta ise kapalı oynayan rakipler geldi. tahminimce 1 yada 2 barda oynuyorlardı derinliği hatta bir tanesi savunma önüne kante, essien, sissoko koymuş. bu yüzden etkinliği ve istatistikleri düştü biraz. yine de 2 maçı kendisinin verdiği paslar kurtardı.

    mkhitaryan'dan önce forvet arkasında gold mertens oynuyordu ve çağ atladım diyebilirim. ihtiyaç varsa kaçırmayın bence. hatta iyi bir yedek arayanlar da düşünsün derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 22 Şubat 2020; 19:33:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanbesyo

    Fut championsta yenildilce daha efsane takimlar geliyor surekli hic bir sey cikmiyor oyun para vermiceksen uza diyor resmen okadar ayar yap ugras o kadar rahat gol yeniliyor ki

    Ben takimi sildim milletin egosunu yukseltiyoruz anca
    arka planda işleyen farklı bir algoritma mevcut benim tahminimce, şöyle ki ; eğer üst üste galibiyetler alınca sana da 3 ya da 4. maç öyle bir seri yakalamış birisi geliyor bunu zaten hepimiz biliyoruz ancak aldığımız yenilgiden sonra algoritma sıfırlanmıyor aksine yine seri yapmış zorlayıcı birisini gönderiyor oyun doğal olarak üst üste mağlubiyetler gelmeye devam ediyor.

    ek olarak düşüncem galibiyet serisinin ardından alınan mağlubiyetten sonra alınan bir galibiyette algoritmanın tekrar başa döndüğü yani sıfırlandığı yönünde çünkü bu hafta 18/15 te bıraktım bugünlük tamamen hissettiğim böyleydi, mağlubiyetin peşine aldığım galibiyet sonrası resmen ortalama bir oyuncu geldi karşıma bir sonraki maç, belli bir galibiyet ortalamasının üstünde seyretmeme rağmen karşıma öyle zorlu maçlardan sonra az biraz daha ortalama düzey oyuncu geldiğini zaten oynayışından anlıyorsun, 3 mağlubiyetimin ertesinde alınan galibiyet sonrasında bu başıma geldiği için böyle bir izlenim çıkarttım kendimce.

    bu arada kendi başlangıç rekorumu kırdım, oynayış yapımı değiştirdim bu hafta, pro lar gibi sürekli top çevirmeye topu vermemeye çalışıyorum, ha bunu yaparken defansta değil rakip ceza sahasının hemen önünde kanat ve orta sahalarla yapmaya çalışıyorum ki en ufak hata da gol atayım. ki işe yaradığını aldığım sonuçlardan gördüm. üstelik bunu yaparken derinlik 6 bar oynamama rağmen takım kolay kolay açık vermiyor çünkü topu kolay kaptırmıyorum takım dengesiz yakalanmıyor eğer hurra diye hücum etmeye çalışsam geçen haftalardaki gibi az biraz iyi oyuncu geldiğinde geride çok açık veriyordum.




  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Valla öyle ama Son başka bir şey. Bu kadroyu uçurur yani öyle diyeyim. Agüero fena değil ama oyunun bu döneminde yavaş kalır. Bitiriciliği çok iyi ama hantal kalıyor maalesef. Ama fiyatı çok düşük değer o fiyata. Başta bi Agüero deneyin yavaş yavaş Son’a yükseltirsiniz olmadı. Martial’e gelince dediğim gibi Trossard’ın kartı şahane duruyor. Önceki sezon da Felipe vardı o da iyiydi baya ama kaçırdınız maalesef sanırım. Aklıma bir Mane veya Sterling’in LW kartı geliyor PL’de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Messi RW totw gelir, ayni hatayi yapmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl saçma iştir. Pozisyon change de cf>cam alamıyorsunuz
    Çok mu zor paketten çıkma olasılığını artırıp marketi düzeltmek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 cubuk var, sb de bile agirligi hissediyorsunuz

    Benden mi kaynakli yoksa genel midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel bir sorun.2 gündür 1 maç yapamadım düzgün.Hep bağlantı kopuyor ya da lag dan fark yiyorum rahat yeneceğim adamı.Böyle oyunun ve şirketin Allah belasını versin.
  • Aynı hocam. 2 wl attım direk makineyi kapattım. Sb de aynı şekil dediğiniz gibi bende de.
  • Ben gündüz oynamıştım ağırlık çok var. Werner bile koşamıyordu zor bela 3 maç kazandım 1 maç kaybedince geceye bıraktım. Oynanacak gibi değildi. Hele şimdi daha yoğundur gece yapacağım kalan maçları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • khan_1903 kullanıcısına yanıt
    4 tane attı toplam. Red picklerde sıradaki hayalimiz Messi oldu desene hocam Son’dan sonra.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her maç custom taktiği değiştirmekten sıkıldım. Benim adamlar ne taktik olursa olsun ileri çıkamazken press yapamazken rakip oyuncular 3 kişi topa press yapıyo ve 5-6 kişi aynı anda atağa çıkıyor..
    Birde şunu farkettim bizim internet sağolsun.. en çok kullanılan 2-3 bar defans derinliğini oynadığımda rakip ceza sahası önünde top çevirip direk golünü atıyor. Sonuçta 1 sn geç oynuyoruz. Defansı geriye çekip oynamaya çalışmak ülkemiz şartlarında çok zor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Sizi dinleyip Son aldım. Gerçekten çok etki gösterdi 😄
    Sol kanadı halledip sonra Doucare alacağım. SIF kartı 84 olan mı yoksa 86 olan mı?
    Bir de icon swap demiştiniz fakat ben 12 tokenı nereden alacağım? Onu alabilirsem bir raul almak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 23 Şubat 2020; 10:47:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Son candır hocam. Ben oyuna ilk başladığım zamanlar paketten çıkartmıştım, satmadan önce 363 maçta 305 golü falan vardı. Doucoure’ye gelince 86 olan daha iyidir ama fiyatını tam bilmiyorum şu an. Aslında oraya Kante gelmeli kesinlikle ama o gelene kadar ya IF Ndidi ya da SIF Doucoure ile idare edersiniz. Swaplara gelince hocam swaplar için çeşitli görevler var görev menüsünde. Özellikle squad battle olanlar kolay 4 ordan veriyor. İşte mesela diyorki world class da 5 maç kazan ilk 11 full Arjantinli olsun vs.
    Online görevlerinde de biraz kadronuza bağlı onda da mesela ilk 11’in 9 kartı PL first owner olmalı diyor yani paketten çıkardığınız veya SBC yaptığınız kartlar olmalı.
    Bu görevleri yapınca size krem rengi bronz oyuncu verecek her birinden bir tane. Bunları bir nevi jeton gibi düşünebilirsiniz ordan sonra örneğin 6 tane topladınız, kkg menüsünü açıyorsunuz orda 6 isteyen Hierro var mesela onu alabiliyorsunuz free olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Mkhitaryan kartı nasıl arkadaşlar değer mi yapmaya sizce
  • Arkadaşlar Fifa Trade grubumuz var katılmak istiyenler pmden numaralarını yazabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar herkes kante nif lazım diyor ama ben doucure sif ten aşırı memnunum ratelere baktığım zaman da daha iyi gözüküyor doucure sif kartı, kanteye geçmeli miyim ? doucure nin tek eksisi defansif çalışma oranının medium olması sanırsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anildeniz

    arkadaşlar herkes kante nif lazım diyor ama ben doucure sif ten aşırı memnunum ratelere baktığım zaman da daha iyi gözüküyor doucure sif kartı, kanteye geçmeli miyim ? doucure nin tek eksisi defansif çalışma oranının medium olması sanırsam
    Nif kante ve sif doucure var bende ikisini de kullanıyorum fakat kante ağır ezer.

    Meta oyuncuları için statslar boş işler iyiyse iyi oluyor malesef.

    Ben yedder ve werner gold kartları da mesela statsları diğer forvetlere göre aşırı güzel degil ama bazen messi mbappe oluyor adam gol atamıyor sokuyor ben yedderi elek ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 53535354535553565357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.