Şimdi Ara

Google chrome yer imlerini kurtarma - [Çözüm] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
6
Favori
76.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha önce chromede google hesabı açınca sık kullanılanlar geri geliyordu şimdi formattan sonra deniyorum olmuyor ne yapmam gerekiyor
  • qx5 Allah Senden razı olsun kardeşim başka ne diyeyim ki . En kesin sonuç recuva proğramı
  • horttt az önce bir sürü yer imim kayboldu ama geri getirdim ,varsa bu durumda olan diye paylaşayım dedim :))

    http://www.teknotrik.com/silinen-yer-imlerini-geri-getirme.html
  • son çözüm yöntemi hem pratik hem de kesin. beni 14 saatlik bir işlemden kurtardın dostum.
  • murashka M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, kurtarmanıza sevindim. Tam olarak hangi yöntem ? İlk mesajdaki mi yoksa konuya atılan firefliess arkadaşın yorumun da yer alan site de ki yöntem mi ?
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    en sondaki yeni yöntem, sizin mesajınız.
  • ben bir sorundan dolayı Windows u silip tekrar kurdum yani başa döndürdüm aslına bakarsanız tabii yedek almadığımdan gitti bütün yer imleri acaba geri alabilir miyim bu yöntemlerle bir allahın kulu cevap verirse çok sevincem...
  • canansultan C kullanıcısına yanıt
    Keşke windows silindikten sonra herhangi bir şey yazıp kurulum falan yapmasaydınız. Recuva programı ile tüm diski tarayıp ilgili dosyayı bulabilirdiniz. Ancak şimdi silinen verileri kurtarmak için kurtarma programları ile derin tarama yapmak lazım ayrıca üzerine yazı yazdığnız için yazılan kümenin dosya yapısı bozulduğundan dosyayı bulup kurtarsanız bile dosya arızalı olabilir. En basit iş olarak konuda ki recuva yöntemini deneyin. Ancak arama yeri için TÜM Bilgisayarı seçiniz, bir umut kurtarabilirsiniz.
  • teşekkür ederim arkadaşım bende de başarılı oldu recuva. 10 numara 5 yıldız.
  • recuvaya gerek kalmadan çözüldü teşekkürler
  • Bende user data yok silinmiş olabilir uyarısı veriyor. recuva programı kurdum nafile 150 ye yakın yer imi vardı sebepsizce kayboldu napmalıyım beyler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 7 Temmuz 2017; 0:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recuva bile işe yaramadı.Son yöntemle çözdüm.Hayır duamı aldın gece gece.Sağolasın.
  • Selamün aleyküm dostlar. Benimde laptopun hdd bozuldu format atıldı. Lakin yeni hdd takıldı. Eski hdd ki chrome un yer imlerini bulabilirmiyim. Bide önceden de her hangi ni mail girişide yapmamıştım. Durum çok karışık. Yardımcı olabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1on3 kullanıcısına yanıt
    Format atılan hardisk'e herhangi bir veri yazılmadıysa, hard diski başka bir masaüstü bilgisayara ikinci hard disk olarak bağlayın ve recuva programı ile formatlanan harddisk'te "Bookmarks.bak" isimli dosyayı bulmak için hard diskin tümünü taratın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 11 Şubat 2018; 23:25:34 >
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    hocam başlıca programlar kuruldu. chrome da dahil. yinede denesem bir sonuç elde edebilirmiyim ?
  • f1on3 kullanıcısına yanıt
    Denemekten zarar gelmez ancak, herhangi bir dosya silindikten sonra tekrar kurtarmak için hard disk üzerinde hiç bir işlem yapmamak gerekir çünkü yazılan en ufak veriler, silinen dosyanın bulunduğu kümeye tekrar yazılırsa, silinen dosyanın yapısını bozar, bu yüzden format atılan hard diske hiç bir şey kurmamak gerekir. Dediğim gibi arayacağınız dosyanın ismini yukarda yazdım, o dosyayı recuva ile, tüm hard diski seçerek aratın, eğer yeşil bir ikon ile listede görürseniz bir kurtarma şansınız olacaktır. Ancak şu da var, chrome kurdum diyorsunuz, yani yeni kurulan choreme'un yer imi dosyasını bulmanız daha olası yine de denemekten zarar gelmez. Bulup kurtardığınız dosyanın bir kopyasını oluşturun ve oluşturduğunuz dosyanın uzantısını .html olarak düzenleyin tıklayıp tarayıcıda görüntüleyin, eğer sildiğiniz ve içinde eski yer imlerinizin olduğu dosya ise, orijinal dosyayı, ilk mesajda ki gibi ilgili klasörün altına kopyalayıp yapıştırın.

    Ekleme: Bozulup format atılan hard diski, bilgisayara ikinci hard disk olarak taktıysanız sıkıntı yok, Kurtarma programında o hard diski seçin, yani var olan hard disk C: Takılan ikinci hard disk D: ise, kurtarma programında D: hard disk bölümünü seçin sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 12 Şubat 2018; 0:11:34 >




  • qx5 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam tüm bilgiler için teşekkür ediyorum. deneyip bilgilendirmeye çalışacağım inşaAllah.
  • Merhaba. ben bookmaks ve bookmarks.bak dosyalarını buluyorum pc de ve onları geri getirdim ancak hiç hatırlamadığım eski bir dönemden 5-6 tane yer imi ve zamanında internet explorer da klasörlediğim yer imlerimi buldu (bir çoğu eksik halde)

    ama ben son yıllarda chrome da sadece yıldızdan işaret koyma yoluyla yer imi olarak kaydediyordum sitaleri ve yaklaşık 100dan fazla site vardı. şu an onların hiçbirinden eser yok henüz.. bahsettiğiniz teknotrik sitesindeki yöntemleri de göremedim çünkü açmıyor artık o siteyi...

    Şuan için elde var sıfır modundayım ve chrome da yer imlerimi kaydederken açık olan mail hesabımı da açtım ve senkron yapmasını istedim ancak halen son kullandığım chrome yer imlerimin hiçbiri yok piyasada formatım sonrasında !!!
  • Güncel farklı bir alternatif var mı?

    C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
    Extensions ve Cache klasörlerini sildim.
    Recuva ve önceki sürümü geri yükle ile olmadı.
  • Arkadaşlar meraba, recuva ile bookmarks dosyasını buldum. 852 bayt, kurtarılabilir mükemmel yazıyor. resim yükleyebilirsem görürsünüz inşallah :)) Geri yükledim bir kere becerdim yüklemeyi, ''kendi dosyasına'' şıkkı ile. Fakat yer imlerim gelmedi. 1 kilobayt olarak geri geliyor.Delirmek içten değil. Şu geri yüklemeyi becerebilme içerikli detaylı bi anlatım yapana dua edicem :))Google chrome yer imlerini kurtarma - [Çözüm]




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.