Şimdi Ara

Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
150
Favori
90.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda bitcoin'de büyük bir düşüş var. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • löpçük kullanıcısına yanıt
    Sistemden 17.000 dolar civarını görünce daha doğrusu her gün %10 yükselmeye başlayınca kendimce mantıklı bir noktada çıktım.Bence artık girilmesi tehlikeli bir iş benim fikrim bu.Bitcoin değere doydu ve artık patlaya patlaya gidecektir.Var olmayan bir şeyin değeri daha ne kadar arta bilir ki? Ben bunu öğrendiğimde 2014 yılında 300 dolar civarı bir şey di.Online oyunlardan kazandıklarımı aktarak bir miktar sakladım daha sonra da unuttum zaten.Hiç bir zaman oturup kasmadım bir süre sonra haberlere çıkınca aha dedim benim de vardı ve bozdurdum geçtim.


    Bitcoin benim için bir TİTANİK çok ihtişamlı ve görkemli çok güzel ama sonu TİTANİK ile aynı olacak sadece zaman meselesi.Gemi su alıyor kaptannnn
  • BTC rezerv para olur altcoinler 2018 de Zirve yapması lazım.
  • https://forum.donanimhaber.com/antminer-s9-14-th--130657613#130657613 Arkadaşlar bu konuda görebilirsiniz. Sıfır kutusunda S9 14/TH ve psu satıyorum. Söyleyeyim var olan müşterilerime günlük 37 40 dolar kazandırıyor.
  • Arkadaşlar discord'da takip ettiğim bir kanal var. Adamlar anlık olarak pump yapıyorlar ve sonucunda 20-30 saniyede coinlerin değeri x2-x3 oluyor ve aynı hızda düşüyor. Üye sayısı fazla olduğu için anlık yükselişler yapabiliyorlar. 28 Aralıkta ICN Coin ve 31 Aralıkta da OAX Coinde bu işi yaptılar. Grafikten bakabilirsiniz. İşinize yararsa davetiye linki şu şekildehttps://discord.gg/ubQs2MH
  • Bildiğiniz üzere tokenlar sayesinde ücretsiz coin sahibi olabiliyoruz. Şuan ücretsiz token dagıtımı yapan legitcoin'de bunlara bir örnek. Şuan ücretsiz olarak dağıtılıyor ve yol haritası gerçekten iyi gözüküyor. Bedava dağıtıldığı için alın bir kenara atın. Yakın zamanda 70 dolar olma hedefleri var ve piyasa hacmine bakarsak mümkün gözüküyor.
    Legitcoin'e kısaca değinmek gerekirse;

    Legitcoin,Ethereum platformu uzerine kurulu gelecek vaad eden bir token. An itibariyle Airdrop aşamasında ve toplam 20 milyon adet ico mevcut.
    Şuan ico döneminde ve kayıt olanlara ücretsiz 5 adet ico veriyor. İco dönemi bittikten hemen sonra büyük borsalara girdiğinde ico fiyatını 70 dolar yapacağını öngörüyorlar. Yani üye olursanız size gelecek olan ücretsiz 5 adet coin yakın zamanda 350 dolar değere sahip olacaktır. Toplam coin adeti ve dijital ortamı ATM ile reel ortama taşıdığı göz önüne bulundurulduğunda bu yil icerisinde 100 dolari bile gormesi mumkun.
    En belirgin ozelliği Atmlerden cekiliyor olabilimesi olacak.

    Üye olmak için link: http://legti.me/493706

    Kafanıza takılan birşeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar. (Yakın zamanda BTW aynı şekilde ucretsız coın dagıttı ve ınanılmaz paralar kazanıldı, araştırabilirsiniz)




  • Pegasus0403 P kullanıcısına yanıt
    Pump grupları çok tehlikeli bence. Zamanlama hatası yaparsanız kötü zarar edersiniz.
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum...
  • Ne zaman Bitcoin alsak tecrübeli arkadaşlar
  • Bitcoine Karşı Milli Atak
    https://www.youtube.com/watch?v=d2mHg6bKUEc
  • Niye düştü şimdi btc trx
  • binance hacklendi diyorlar?
  • Konu Google'de çıktı. Uyarmak istedim. Ekran kartı fiyatlarının düşüşünü gördüğüm için mining hakkında araştırma yaparken okuduğum en net yorum, ki r/EtherMining'de yazılmış (Reddit'in kullanıcı profilini biliyorsunuzdur):
    https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/7o8z2l/is_gpu_mining_dead/dvncwss/

    "As of March 2018.. The most profit that you can get from a 1080 is $1.5/day. With ROI times of 2000+ days.. I would say sell the cards while they still do... the profit graph has been a steep slope downwards. Sell the cards before the markets get flooded cause then we will be proper... effed."

    "Mart 2018 itibariyle GTX 1080'den edebileceğiniz maksimum kar günde 1,5 ABD doları. Yatırımın geri dönme süresi 2000 günden fazla. Kartlarınızı hala bu kadar kar edebiliyorlarken satmanızı öneririm. Kar grafiği dik bir şekilde aşağı doğru gidiyor. Pazar yeri kartlarla dolmadan kartlarımızı satalım, yoksa bildiğiniz, tam anlamıyla .....dik."

    Edit: Tercüme düzeltisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 12 Nisan 2018; 16:56:48 >




  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bir uygulama ile kendi bilgisayarınız üzerinden bitcoin madenciliğini otomatik olarak yapabiliyorsunuz. Adım adım sizlere rehber olmak adına madencilik aşamalarını yazacağım.

    1- Siteye üye olarak başlıyorsunuz. Link Yatırım yapmadan madencilik yapacağız.

    2- Açılan sitede üst menüdeki sign-up başlığına giriyoruz ve üyelik bilgilerinizi girip kayıt oluyoruz.

    3- Üyeliğinizi mailinize doğrulama gelirse onaylıyorsunuz.

    4- Siteye tekrar giderek login ile siteye giriş yapıyorsunuz.

    5- Ardından sayfa ortasındaki "download smart miner" başlığına giriyoruz. Ve uygulamayı indiriyoruz.

    6- Uygulamayı bilgisayarımıza kuruyoruz.

    7- Uygulama yüklendikten sonra uygulamayı açıyoruz ve benchmark analizi otomatik yapılıyor.

    8- Bu analiz sonucunda bilgisayarınızın konfigürasyonuna göre yılda ne kadar kazanma potansiyeliniz olduğunu görüyorsunuz.

    9- Ardında run mining diyerek benchmarktan madenciliğe geçerek kazmaya başlıyorsunuz.

    10- Hoşgeldin bonusu 0,5 mBTC bugünün ederiyle 4 $ = 16 TL ediyor.

    11- Kazancınız 5,0 MBTC olunca bitcoin cüzdanınıza parayı transfer edebiliyorsunuz.

    12- Bitcoin transferi öncesinde sağ orta menüde "profile" -> "payment settings" sayfasına bitcoinleri göndereceğiniz cüzdan adresinizi girmeniz gerekiyor. (Yoksa benim gibi paribu' dan veya blockchain'den açabilirsiniz)

    13- Son olarak pasif kazanç elde etmek için sisteme yeni bilgisayarlar kazandırarak onlardan da %10-%5-%3 kazanç primi sağlayabilirsiniz. Bu yolla pasif olarak ayda 200-300 dolar civarında kazanan youtuberlar var. Bunun için overview sayfanızdaki "Your Referral Link: xxxxx" linkini tanıdıklarınıza arkadaşlarınıza sistemi anlatarak gönderirseniz ve üye olurlarsa onlardan da kazancının %10 u kadar kar alıyorsunuz.

    14- Sisteme para yatırılmadığını ve ponzi olmadığını tekrar vurgulamak isterim.

    15- Ödeme kanıtları sayfası da günceldir.Link

    Herkese bol kazançlar.




  • Evet arkadaşlar, yeni bir mining yöntemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Google chrome mağazasından indirebileceğiniz ufacık bir web browser eklentisi ile mining yapabilirsiniz. Şu ana kadar 5 kez ödeme almış bulunuyorum. Üstelik 1 Hazirana kadar da yarışma başlattılar ve en fazla arkadaşını davet edene 0.3 btc verecekler. Hiçbirşey yapmadan sadece siz internette sörf yaparken arkadan usul usul makinenizi yormadan çalışıyor bu meret. Bol kazançlar

    https://getcryptotab.com/611065
  • Yıllar önce Second Life oyununa 200TL para yatırmıştım. Şimdi oradaki paranın değeri çok arttıysa kesin oyun sahipleri paramı çalmıştır. Hesap bilgilerimi de unuttum, hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 28 Nisan 2018; 16:34:12 >
  • Paribu üzerinde hesabı bulunan ve uzun süredir sektörde bulunan arkadaşlar var mu acaba. Bir sorum olacak Paribu özelinde. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, 2012-2013 senesi olması lazım. Laptopumdan 1 ay boyunca BTC kazmıştım. Ne kadar kazdığımı hatırlamıyorum.

    Şimdi seneler sonra bu bilgisayarı tekrar kullanmaya başladım fakat 1 sene önce format atılmış. Bir şekilde kazdığım bitcoinlere ulaşabilir miyim (bir umut)?
  • Ben Bitcoin'den pek anlamıyorum. O yüzden sosyal medyada ve diğer mecralarda konunun uzmanlarından analizler ve haberler okumaya ve takip etmeye çalışıyorum. Bir de website olarak Tokenborsa.com üzerinden takip ediyorum haberleri. Ekip sadece bu işi yaptığı için ve uzman kadrodan oluştuğu için bende güven oluşturuyor.
  • Üye Ol Hesap Onayı Yap 50 TL Bitcoin Exen Kazan !

    Kazancımızıhttps://www.bitexen.com/?ref=136031 - BURADAN ÜYE OLUP HESAP ONAYI YAPARAK alıyoruz;

    Bitexen adında yeni açılmış bitcoin ve altcoin borsası var. Bu borsa hesap onayı yapanlara (kimliik ve adres onayı) kendi coinini yani 100 EXEN (50 TL) veriyor. EXEN’leri satıp TL veya kripto paralara çevirebilirsiniz. Bunu herkes kendi yapabilir ancak para çekimi için 100 EXEN yeterli olmuyor.

    (Min. çekim limiti 50 TL ! Bildiğiniz üzere kripto para borsasında inişler çıkışlar vardır. Piyasa sürekli güncellenmektedir. 100 EXEN gün içinde 60 TL ye kadar çıktığı da oluyor 40 TL civarı düştüğü de oluyor.)

    Bende burada sizin gibi 100 EXEN ile başladım ve ben üye olduğumda 100 EXEN 15 TL civari idi. Kısa sürede uygun zamanı kovalayıp AL-SAT yaparak 50 TL bakiye yaptım. Arkadaşlar sistem tamamen güvenli ve ödeme onayı alınmıştır. Eğer ki yapamayan olursa ben kendim bizzat yardımcı olacağım. Bana ÖZEL MESAJ gönderen herkese tek tek yardımcı oluyorum

    https://www.bitexen.com/?ref=136031 - BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLDUKTAN SONRA;

    ** Ayarlar kısmına tıklayıp öncelikle telefon numarası doğrulaması yapıyoruz

    ** Daha sonra kimlik onayı ve adres onayı yapıyoruz.

    ** Kimlik onayı için kimliğinizin ön yüzünün fotoğrafını , adres doğrulaması için herhangi bir fatura görüntüsünü jpg, png vb. şeklinde veya e-devlet üzerinden ikametgah indirip pdf şeklinde yüklüyoruz...


    (Daha önce borsalara kayıt olanlar bilir ancak kayıt olmadıysanız bilemeyebilirsiniz. Borsalar genellikle kimlik onayı ister. Ben daha önce yerli yabancı onlarca borsadan kimlik onayı yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. Olacağını da düşünmüyorum. )

    Ancak kimliğinizi açık şekilde paylaşmak istemezseniz, foto düzenleyeciler ile kimliğinizin üzerine “bitexen” “ bitexen borsası içindir” gibi ibareler yazabilir. Yazıları bilgilerinizin üstünü kapatmadan veya saydam olarak yazın.)




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.