Şimdi Ara

Lumia 920 ses iletim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Lumai 920 ile konuşma yaparken özellikle telefonu yanağıma sıkıştırarak veya yatarak konuştuğumda karşı taraf sesim duyamadığını söylüyor. Bir diğer Nokia E5 telefonumla konuşurken hiç bir şekilde bu problemi yaşamıyorum. Telefonun işletim sistemi ve performansındna memnunken temel işlevi olan konuşma fonksiyonunu tam olarak yerine getiremediği için bu sorun iyice canımı sıkmaya başladı. Nokia global forumlarda araştırma yaptığımda bu sorunu yaşayan kullanıcılar olduğunu görüyorum. Yeni mikrofon teknolojisi gürültü engelleme özelliğinin buna sebep olduğunu bazıları donanımsal olduğunu telefonu değiştirip sorundan kurtulduğunu yazıyor.

    Bu durumu yaşayanlar var mı? Telefon KVK garantili ama şimdi telefonu garantiye verip 1 ay telefonsuz mu kalacağız? Anlatması da zor bir problem, inşallah saçma sapan, normal hali bu vs gibi yanıtlar verip insanı çileden çıkarmazlar..







  • bu sorun bendede var skype da konuşuren sorun yok ses kaydedici program yükledim ondada sorun yok ses alıyor hoporlör açık konuşursam sorun olmuyor nedenini çözebilmiş değilim hattım avea sadece aveadamı bu sorun merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutuslu

    bu sorun bendede var skype da konuşuren sorun yok ses kaydedici program yükledim ondada sorun yok ses alıyor hoporlör açık konuşursam sorun olmuyor nedenini çözebilmiş değilim hattım avea sadece aveadamı bu sorun merak ettim

    selam hocam tam olarak aynı sorun mu? Kesinlikle ses kayıt sırasında bende de en ufak bi sorun yok ve çok kaliteli ses kayıdı yapabiliyorum, sorun sadece konuşurken.. çok enteresan yahu o kadar para verip yatarak konuşamayacak mıyız :)

    bazı yabancı forumlarda kamera flaşının altında gürültü azaltıcı mikrofonu olduğunu, konuşurken burasının kapalı olması durumunda ses iletiminde sıkıntı olabileceği söylenmiş. Bazısı da denedik değişiklik olmadı demiş vs vs..

    benim hattım turkcell bu arada, sadece avea değildir yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 1 Mayıs 2013; 21:44:43 >




  • Evet aynı sorun hocam kulaklıkta sorun yok hoparlör u açarak konuşunca sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık denemedim açıkçası onu da deneyeyim, yalnız hoparlörü az önce denedim herhangi bir fark olmadı yine ses iletim sorununu yaşadım.

    peki hocam mikro sim kartınız orjinal mi yoksa eski sim kartı mı kestiniz?
  • Orjinal kesme değil voice recorderde yakından uzaktan sesimi kaydettim sorun yok
  • gerçekten hoparlörden sesi dışarı verince ses iletiminde hissedilir iyileşme oluyordu. servise verdim, parça değişecekmiş. bakalım nolacak..
  • aynı sorunu bende yaşıyorum skype yada viber ile konuşurken herhangi bir problem yok ama normal şebeke üzeri arama yaptığım zaman karşı taraf sesin çok kötü geldiğini bişey anlamadığını söylüyor handsfree açtığım zaman normal konuşabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JAYHUN

    aynı sorunu bende yaşıyorum skype yada viber ile konuşurken herhangi bir problem yok ama normal şebeke üzeri arama yaptığım zaman karşı taraf sesin çok kötü geldiğini bişey anlamadığını söylüyor handsfree açtığım zaman normal konuşabiliyorum.

    gerçekten yaygın bi sorun, nokia nın bişeyler yapması lazım, zaten nokia ya verebileceğim son şanstı bu, sorunu çözmezlerse bi daha nokia'yı elime bile almayıp çevremdeki en az 1000 kişiye nokia almamasını söyleyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 22 Mayıs 2013; 21:58:18 >
  • selamlar herkese,

    telefonumu değiştirdim. Nokia tr sadece anakart değişimi yapmakta ısrarcı davrandı. 20 iş gününü geçmesine rağmen. ben de nokia ceo'su stephen elop'a mail atıp durumu anlattım yeni cihazla değişim istediğimi söyledim. sonra nokia tr beni arayıp sıfır cihaz verileceğini söyledi. Nokia tr ile sorun yaşayanların ceo ya mail atmasını öneririm. Gerçekten ilgili birisi ve maile aynı gün içerisinde cevap verdi. Nokia TR işini iyi yapmıyor.. Umarım kronik bir sorun değildir ve bu sefer sorun yaşamam telefonla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.