Şimdi Ara

Numaralı gözlüğü güneş gözlüğü ile takas etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hastaneden kendime numaralı gözlük yazdırsam bu numaralı gözlüğü (belki üstüne bi fark vererek) optikçiden güneş gözlüğü ile takas etsem oluyormu..

    bi başkasından duymuştumda ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankara35 -- 17 Nisan 2013; 11:35:24 >



  • Optikçiye bağlı bir durum. Sigortanın karşıladığı kadarını düşüp ona göre bir gözlük verebilir. Veya " sigorta sadece bu çerçeveleri karşılıyor" diyip sana elindeki en dandik ürünleri çıkarabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Optikçiye bağlı bir durum. Sigortanın karşıladığı kadarını düşüp ona göre bir gözlük verebilir. Veya " sigorta sadece bu çerçeveleri karşılıyor" diyip sana elindeki en dandik ürünleri çıkarabilir.

    peki sizce kaliteli güneş gözlüğü almak istiyorum maddi konuda biraz düşük olsun ne önerirsiniz?
  • fiyatlarını pek hatırlamıyorum açıkcası. mustang carrera falan var bildiğim kadarıyla.
  • Kardeşim saftirik misiniz acaba? O gözlükler genelde kişiye göre çok değişik yapılabiliyor. Hiçbir gözlükçü almaz öyle bir şey neden çünkü elinde patlar satamaz her gelen zaten doktorun verdiği reçeteye göre alıp gidiyor gözlüğünü ve isterse camınıda kendi isteğine göre belli oranlarda inceltilmiş veya filtreli olarak alıyor ve çerçeveside yine isteğe göre seçiliyor camıda ona göre kesiliyor. Siparişe göre sonradan üretiliyor yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 17 Nisan 2013; 12:35:08 >
  • Aynen hiçbir opcikti pat die vermez sana gözlüğü 1-2 gün beklersın almak için ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoruSorcam

    Kardeşim saftirik misiniz acaba? O gözlükler genelde kişiye göre çok değişik yapılabiliyor. Hiçbir gözlükçü almaz öyle bir şey neden çünkü elinde patlar satamaz her gelen zaten doktorun verdiği reçeteye göre alıp gidiyor gözlüğünü ve isterse camınıda kendi isteğine göre belli oranlarda inceltilmiş veya filtreli olarak alıyor ve çerçeveside yine isteğe göre seçiliyor camıda ona göre kesiliyor. Siparişe göre sonradan üretiliyor yani.

    Güzel kardeşim küçük bi yanlış anlaşılma seni büyük bir hataya sürüklemiş. Optikçi alabilir çünki o gözlüğü esasında hiç yapmayacak. Gelen reçete ile kağıt üzerinde verilmiş gibi görünecek ve satamayacağı bir şey eline kalmış olmayacak ve parasını alacak. Ayrıca Optikçi mantığıyla düşünürsek, gelen insanın eğer öyle bir şey yaparsan senden gözlük alacağı aksi taktirde almayacağını düşünürsek gayet yapılabilir birşey. Demem o ki saftirik değil o arkadaşlar. Yapıldığına hiç şahit olmadım ama yapılırmı? Yapılmaması için hiç bir yasal yaptırım yok. Alan razı satan razı devleti dolandıran razı :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.