Şimdi Ara

Lancer silkeleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2006 lancer aracımda yokuş çıkarken veya tumsekde geçip 2. Vitesle devam etmk istediğinde silkeleme yapıyor ve arıza ışığı yakıyor. Verdiği arıza ise 3. silindir silkeleme hatası bujı bobin
    ve buji kabloları değişti ama sorun devam ediyor. Yardımcı olabilcek kimse varmı acaba..



  • bobinin içini bobine gelen soketleri vs herhangi bir temizleyici ile temizlediniz mi bunlardan birine wd 40 benzeri bişr sprey veya temmizlik urunu bulaşmış olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurozer

    bobinin içini bobine gelen soketleri vs herhangi bir temizleyici ile temizlediniz mi bunlardan birine wd 40 benzeri bişr sprey veya temmizlik urunu bulaşmış olabilir mi?

    Biraz geç oluyor ama öncelkle teşkkrler ilgin için. Sorun aslında çok basit bir sorun buraya yazayım belki başka birinin başına gelirse yardımcı olmuş olurum. Lpg tesisatında bir kablo hafif sıyrılmış ve her gaza bastıgımda hava filtresi kabloyu oynatıyor o da şaseye sürtüyor ve silkeleme oluyor. Ama sorunu öğrenmek için lpg nin düğmesinden kapatmak yeterli değil malesef. Komple lpg yi sistemden ayrıştırdıktan sonra bu sorunu fark ettik. Umarım kimsenin başına gelmez ufak ama mide bulandırıyor.
  • Merhaba aynı sorunlar bendede var 2006 Lancer . Bobin ve kablolar ile bujiler değişti sorun çözülmedi. Araç boşta gaza basınca hiçbir sorun yok. Gaza birden yüklenince teklemeye başlıyor. Gaza az basincada sorun yok. Birde yokuslada çok tekliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.