Şimdi Ara

Havadan Fotoğraf Çekimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site İsmi :www.ucankarayel.com

    Firma Ünvanı:Uçan Karayel

    Site Konusu:Uçan Karayel , havadan fotoğraf çekimi

    Reklam , bir ürünün tanıtılması amacıyla yapılan aktivitelere verilen isimdir. Gazete, dergi, televizyon ve internet aracılığıyla çeşitli ürün veya hizmetlerin hedef kitleye tanıtılması ile gerçekleşir.

    İçerisinde olduğumuz rekabet ortamı reklam sektörünü de etkilemiş olduğundan, reklam yapmanın başka yolları da türemiş oldu, bunun nedeni, içerisinde olduğumuz rekabet ortamının büyümesi ve hedef kitledir. Buna örnek olarak havadan fotoğraf çekimi ile gerçekleşen çeşitli firmaların yaptığı reklamlarıdır. Bu yüzden firmamız sizin içerisinde olduğunuz rekabet ortamını biliyor, çözümler üretiyoruz.

    İlk kez havadan fotoğraf çekimi 1856 yılında Fransa üstünde bir balondan çekilmiştir. havadan fotoğraf çekimi 1800 ve 1900 yıllarda askeri operasyonlarda önemi kazanmıştı devletler bu çekilen resimlere göre ölçeklendirme yapıyorlardı ve ona göre strateji gerçekleştiriyorlardı.Reklam sektörüne katkısı, ihtiyaçlara göre şekillendi ve gerekli biçimini günümüze kadar aldı. Gelişmiş Avrupa ülkelerinde oldukça moda olmuş bir tanıtım ve reklam çeşididir diyebiliriz. Sahip olduğumuz profesyonel ekipmanlar ilehavadan fotoğraf çekimini gerçekleştiriyoruz.

    havadan fotoğraf çekimi ile çeşitli otel, üretim tesisleri, fabrikalar gibi sektörler için havadan fotoğraf çekimlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğunuz otelin ihtişamını insanlara göstermek isteyebilir ya da üretim tesisinizin ne kadar düzenli olduğunu insanlara göstermek isteyebilirsiz sizlerin bu tür ihtiyaçlarınıza çözüm buluyor otelinizin veya fabrikanızın havadan fotoğraf çekimini sağlıyoruz. Bunu yaparken binanın ya da çektirmek istediğiniz mekânın güneş ışındaki konumuna göre, en iyi şekilde havadan fotoğraf çekimini yapıyoruz.


    www.ucankarayel.com
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.