Şimdi Ara

Film izlerken PC Birden kapanıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzlemek istediğim filmin ilk 10 - 15 dakikasında bilgisayar direkt kapanıyor. Siyaz Beyaz filmde bile direkt kapandı. Sizce ne ile alakalıdır bu durum ? Ram'den dolayı vs diyeceğim ama bilgisayarım çok yeni değil, GTA IV oynuyorum hiç bir problem yok mesela. Yine aynı şekilde internetten vs izleyebiliyorum. Kullandığım player Splash Pro. Konusuna da yazdım ama tedbir amaçlı buraya da attım yazıyı. Ayarlarında donanım hızlandırması açık. Bundan dolayı olabilir mi ?


    Dene göre demeyin lütfen. Öyle bir kapanıyor ki 1 saat açılmıyor. Sürekli W7 logosu geliyor kapatıyor kendini.



  • Farklı bir player deneyin... örneğin VLC player gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoodGateWay

    İzlemek istediğim filmin ilk 10 - 15 dakikasında bilgisayar direkt kapanıyor. Siyaz Beyaz filmde bile direkt kapandı. Sizce ne ile alakalıdır bu durum ? Ram'den dolayı vs diyeceğim ama bilgisayarım çok yeni değil, GTA IV oynuyorum hiç bir problem yok mesela. Yine aynı şekilde internetten vs izleyebiliyorum. Kullandığım player Splash Pro. Konusuna da yazdım ama tedbir amaçlı buraya da attım yazıyı. Ayarlarında donanım hızlandırması açık. Bundan dolayı olabilir mi ?


    Dene göre demeyin lütfen. Öyle bir kapanıyor ki 1 saat açılmıyor. Sürekli W7 logosu geliyor kapatıyor kendini.


    kablo bağlantılarını kontrol et. özellikle hdd nin kablolarını yazılım sorunuda olabilir. virüs gibi. işlemci fanınıda kontrol edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.