Şimdi Ara

arabam çok yakıt harcıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tofaş doğan marka arabam var. arabayı alalı yaklasık 2 ay falan oluyor ilk arabam arabayı aldığım da araba km de 80 krş yada daha fazla yakıyordu lpg beynini falan değiştirttim şimdi 60 tl lik gaz ile 115 km yol yaptım (şehir içi) arkadaşlar aracımın yine cok yaktıgını söylüyor normalde 28 / 30 krş yakması gerekiyomuş acaba aracın gaz ayarı mı fazla acık cünkü arabayı fazla zorlamadan kullanıyorum + arabayı aldıgım gün herseyini değiştirdim bujileri filtresini triger kayışını ve motor keçelerini oradan da gaz kacırıyo demişti usta tamam onuda değiştiirin dedim ve velhasıl araba ya ayrıyetten bin lira masraf yaptım şimdi kullanıyorum son olarak ustaya gittiğimde motor ile bilmem ne arasındakı kütüğün çatladıgını söyledi onu yaptırmadım cebimde param kalmadi birdahaki ay onu da yaptırıcam fazla yakmasının sebebi o çatlak kütük olabilir mi yada neden cok yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim.



  • up up up
  • 60 tl lik gazla 115 km felaket bi rakam,bende palio var 55 tl lik gazla 250 km yol yapıyorum hemde pek sakin kullanmadan arabayı.
  • farkındayım amcam 300 km en az sizin yaptıgınız gibi 250 km yapmam gerektiğini söylüyo ne yapıcam hiç bilmiyorum önerisi olan yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.