Şimdi Ara

KIZ EVLENME TEKLİFİ ETTİ[Teklifi yineledim mıçtım sanırım]-[BABAM RESTİ ÇEKTİ]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
14
Favori
17.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim ben 31 yaşındayım evliyim ve 1 de oğlum var. Evlenince İnan ilk yıl cicim ayını yaşıyorsunuz, sonra sıçım ayları başlıyor birde bunun üzerine parasızlık başlarsa hayat çekilmez olur. Bana sorarsan okullar bitsin en az1 iniz işe başlasın kendi ayaklarınız üzerinde durun işte o zaman evlenin. Aile de problem olmaz olsada zaten karışamazlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev yok araba yok iş yok askerlik yapılmamış borç şimdiden var okul bitmemiş bu kafayla bitiremezsin zaten evlen evlen benden tavsiye devlet yurdunda yaşarsınız.
  • Maddi özgürlüğünü kazanmadan evlenmen çok yanlış olur, hele belli bir maddi birikimin yoksa, başlarda çok hoş gelebilir ama, iş maddiyata geldiğinde durumlar öyle olmaz, biraz klişe olacak ama şu anda malesef doğru, aşk karın doyurmuyor, severek evlenmek güzel tabi ama, maddi problemler yaşarsanız evlilğinizden de bir şey anlamazsınız, şahsi tavsiyem okul askerlik bitene ve bir iş sahibi olana kadar beklemen, içiniz rahat olsun istiyorsan söz yaparsınız, eğer kız bekleyemem o kadar diyorsa, ikna et yada bilemiyorum, seviyorsa zaten bekleyecektir, evlilik çok büyük sorumluluk, hiç bir şey eskisi gibi olmaz evlendikten sonra, bunun bilincinde olman gerek, bunlar sana olumsuz gibi gelebilir ama gerçekler böyle malesef, birbirinizi seviyorsanız, beklemeyi de göze almalısınız bence
  • Artık ailenle konuşma vakti gelmiş. Konuş bakalım ne sonuç çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alkolog


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    @Leopard26
    Sağol kardeşim dileklerin için.

    @qer_1st_k
    Ok.

    @Armitron
    Amin.Kaçırmam kaçırır mıyım hiç.

    @Alkolog
    Sen kaç yaşında evlenmiştin abicim?

    Ben evlenmedim kolay degil oyle evlenmek daha cok gencsiniz ama evlenince iliskiniz simdiki gibi olmaz. Bir anlik heyecanla aman diyim evlenmeye kalkma.. Birikimin yok en onemlisi..

    Yazmıyım yazmıyım dedim ama. Ne yapsın hayasızca o kızdan o kıza atlayıp 30 yaşına gelince de bakire kız mı arasın ? Tek eşlilik dünyanın en güzel şeyidir.

    Senin gibi düşünen birilerini görmek zor. Helal olsun en güzel yorumdu




  • @Rothture
    kaçırmam merak etme

    @pelerinli
    Anlatıcam bakalım güzelce umarım anlayış gösterirler.Sağolasın güzel yorumun için.

    @beycemm
    Abicim iyi diyorsun hoş diyorsun da kız öyle bir kız değil ya doğudan gelmiş zaten yoksulluğun içinden..5-6 yıldır ben bakıyorum kıza zaten , rahmetli dededen kalma 1 göz odalı evde yaşıyor kuru ekmek soğana talim.1 kez bile şunu istiyorum demedi bana böyle biri yani.Evlensek bütün ömrümüz cicim ayı gibi geçer buna inanıyorum ben.

    @IIITheExorcismIII
    Ev var,arabaya gerek yok,iş var çok şükür çalışıyorum merhametli bir patronum var.Yükseklerde gözümüz yok zaten birbirimize sırtımızı dayarsak herşeyi yavaş yavaş yapabiliriz merak etmeyesin.




  • nedir bu insanlardaki hemen evlenme aşkı, evlenirsiniz elbet birgün merak etmeyin
  • Vay be dedim hikayeyi okurken
  • hiç inandırıcı bir hikaye değilmiş arkadaşım.
  • Abi tamam eyvallah ilişki çok sağlam temellere dayanıyor da. Ailen de bostan korkuluğu değil. Teklifi yengenin yapması da saçma olmuş, ne acelesi varmış? Biraz empati kurmayı deneyin bence. Senin evladın senden habersiz evlense?... Elbette ki hayat senin hayatın ama bu kadarına pes doğrusu Neyse bir ömür mutluluklar dilerim!
  • Bu yaz 22 den gün alıyorum daha kız arkadaşım olmadı hiç adam evleniyorum diyor


    Evlilikte bereket vardır derler müdür sadece aileden gizli iş çevirme derim ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Bir tek bana mı CSB gibi geldi Ciddi olsaydı Özele açardı.Ayrıca kızın hayatı tam türk filmi gibi buram buram hikaye kokuyor.
    Yine de eğer ciddiyse nişan yapmanız en mantıklısı olur.Okul bittikten sonra da evlenmek uygun düşer.

    7 yıllık DH kullanıcısıyım, şöyle imza göremedim
  • helal olsun olsun be yürü be

    ama ailene söyle yoksa çoook pişman olabilirsin söylemediğine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stay weird -- 26 Mart 2013; 22:16:30 >
  • Ailene takılma sen tanıştırırsın ısınır onlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beycemm

    Kardeşim ben 31 yaşındayım evliyim ve 1 de oğlum var. Evlenince İnan ilk yıl cicim ayını yaşıyorsunuz, sonra sıçım ayları başlıyor birde bunun üzerine parasızlık başlarsa hayat çekilmez olur. Bana sorarsan okullar bitsin en az1 iniz işe başlasın kendi ayaklarınız üzerinde durun işte o zaman evlenin. Aile de problem olmaz olsada zaten karışamazlar

    hocam siz benden büyüksünüz.
    bende böyle üdşünüyorum ilk zamanlar ay hayatım der kızlar, çünkü karşısındaki adamlar hiç aynı evde kalmamıştır özelliklede PARASIZ
    TEMEL MADDELER.ev kirası, elektrik, su, doğalgaz, yemek ihtiyacı, internet faturası, telefon faturaları
    kadının makyajı, kuaförü, giyimi, ağdası
    evlilikten 1 yıl sonra bu maddelerden herhangi birinde sorun çıktı diyelim.o güzel, oyyy kıyamam dediğin kadın "sürekli konuşur" taramalı gibi.
    ben çevremden biliyorum kavga çıkar sinirlendirir kadın çenesiyle vır vır vır

    ben evlenmeyeceğim büyük ihtimal.çünkü çekemiyorum.yok faturayı yatırdınmı yok eve ne aldın, yok para getirdinmi offffff

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok acele etmeyin hele bir okulu bitirin'de ama senin adına sevindim kızı yalnız bırakma aman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    @Summer's Day
    Tamamdır buradan yazarım gelişmeleri

    @kara duman
    Aynen moralimi bozmuştu o yorumlar çok sağol abi olumlu yorumun için,cinsellik konusunda ise aynı senin kafadanım bende abi,erkek de evleneceği kişiye saklamalıdır kendini bana göre.Ha bu arada davetiye basımı hakkında bilgi verir misin bana birazcık,mesleğin sanırım.

    Sen işleri yoluna koy ailene konuyu aç söz davetiye konusunda yardımcı olacağım ben çok büyük bir davetiye firmasının toptan bayiinde çalışıyorum yapılabilecek ne varsa yaptırırım merak etme .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne yaparsan yap mutlaka ailenle konuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    @Summer's Day
    Tamamdır buradan yazarım gelişmeleri

    @kara duman
    Aynen moralimi bozmuştu o yorumlar çok sağol abi olumlu yorumun için,cinsellik konusunda ise aynı senin kafadanım bende abi,erkek de evleneceği kişiye saklamalıdır kendini bana göre.Ha bu arada davetiye basımı hakkında bilgi verir misin bana birazcık,mesleğin sanırım.

    sakın öyle bir halt yeme.sakınnnnn ailene haber vermeden evlenme.sana o kızla evlenme diyemem ama sakın gizlice evlenme ölene kadar bunun vicdan azabını çekersin.ailenin hayallerini yıkma.git bize anlattığın gibi herşeyi ailene anlat.ne kadar zor olursa olsun en azından bilsinler.özellikle annen çok ama çok üzülür.onlarında hayalini düşün.onlarında tek hayali senin düğününü görebilmek.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.