Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.500
Cevap
26
Favori
118.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erenin durumunu bir düşünmek lazım şimdi bu eren muhtemelen 18 yaşında bile değil bir yerde 16 olduğu yazıyordu.Hayatta annesini öldüren titanlardan intikam almak isteyen öfkesinin onu kontral ettiği(öfkeden flört illişkileri bile aklına gelmiyor) duygularıyla hareket eden bir insan(Türk insanına çok benziyor).Şimdi bu arkadaş ilk sezonda annesinin ölümünde ve levi takımının ölümünde ayarı yavaştan bozulmaya başlandı. 2. sezon reiner hain çıktı çocukluğuyla ilgili tek insan hennes gözlerinin önünde yenildi.Bu sezon seks oyuncağı gibi ordan oraya taşıyıp durdular babasının durumunu öğrendi üstüne babasını yediğini öğrendi.Bir şeyler için çabalıyor ama hep birilerinin ölümüne sebep oluyor.Sonunda dayanamayıp patladı dediki öleyim daha iyi artık yaşamak istemiyorum.Aslında üzücü bir durum.İleride karakter gelişimini merak ediyorum.Karakter gelişimi derken historia müthiş bir kız olma yolunda yahu nerde o ilk sezondaki historia karakter gelişimini güzel yansıtıyor mangaka



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 3 Eylül 2018; 17:7:48 >




  • Animenin kurgusunda mı bir problem var yoksa sezon başından beridir aksiyon sahneleri beklemekten diziyi mi izlemiyorum doğru düzgün bilemiyorum da birkaç sorum var.




    1- Reiss ailesi neden krallığı kendileri yönetmeyip de sahte birini getiriyorlar?
    2- Bizim birlik neden durduk yere düşman gösterilip de komutanları hapse atıldı?
    3- Ve en önemlisi, bu sezon neden böyle zevksiz geçiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Animenin kurgusunda mı bir problem var yoksa sezon başından beridir aksiyon sahneleri beklemekten diziyi mi izlemiyorum doğru düzgün bilemiyorum da birkaç sorum var.




    1- Reiss ailesi neden krallığı kendileri yönetmeyip de sahte birini getiriyorlar?
    2- Bizim birlik neden durduk yere düşman gösterilip de komutanları hapse atıldı?
    3- Ve en önemlisi, bu sezon neden böyle zevksiz geçiyor?
    1. ve 2. soruya cevap verecek kadar vaktim yok o yüzden direk 3. yü cevaplayayım.

    Cevap: Sadece bekle :) 3. sezonun başı, bazı karakterlerin gelişimi ve bazı olayların arka planını açıklamak üzere kurulu. Historia kraliçe olduktan sonra, duvarı kapatma işine geri dönecekler. İşte o zaman "Attack on Titan" da ki (güncel manga da dahil) en iyi sahneleri izleyeceğiz.




  • Valla çok iyi ilerliyor. Bölümleri izlerken aşırı zevk alıyorum. İkinci sezondan daha iyi :)
  • 3.sezon 7. bölüm enler arasına girer.Özellikle müzikler harikaydı.
  • 3.Sezon 9.bölümü izleyenlere soruyorum.

    duvar sahnesinde erenin,lord reiss'in 120 metrelik devini havaya uçurmak için devin ağzına girip patlayıcıları bıraktığını görüyoruz.ancak eren patlayıcıları bıraktıktan hemen sonra yani eren kaçamadan patlayıcılar infilak ediyor ve erenin de patlamadan etkilendiğini kısacıkta olsa görüyoruz.şimdi 120 metrelik bir deve bunları yapan patlamanın erenin 15 metrelik devini bildiğimiz anlamda buharlaştırması gerekmiyor mu ?eren bu patlamadan nasıl kurtulabiliyor ?
  • 3.sezon nasıl ilerliyor ? Henüz başlamadım son sezona
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    3.sezon nasıl ilerliyor ? Henüz başlamadım son sezona
    Bence mükemmel ilerliyor.Şuana kadar tatmin olmadığım bölüm olmadı diyebilirim.Benim içim bunun en büyük sebebi ilk 2 sezonda izleyiciye sunulan gizem ögelerinin bir bir ortadan kalkması.Böyle giderse sezon sonunda aklımızda soru kalmayacak,bütün sırlar ortaya dökülecek.Bu arada 12.bölümden sonra sezona ara verme gibi bir durumları olabileceğine dair söylenti var.Eğer hiç başlamadıysanız bence 12.bölümü bekleyin ara vermezlerse başlayın.
  • Arkadaslar bu anıme kac sezon kac bolum surecek bılgısı olan var mı birde mangasının tümünü türkce olarak nerde bulabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Reiner'le elemanın döğüşü izleyeydik keşke yav
  • 48. bölüm sanırım haftaya ertelenmiş .
  • ilk 2 sorunun cevabını almışsındır zaten D: son sorunun cevabı ise son bölümlerde erenin sertleştirme yeteniğini kontrol ettiğini gördük. Bu yüzden Wall Maria 'da olan delinmiş duvarı(Shiganshina bölgesi) erenin sertleştirme yeteneğiyle kapatıp Wall Maria 'yı kurtarmak için keşif birliği yola çıkacak. Tabi bunlar Wall Maria 'ya giderde düşmanlar dururmu :D. Reiner Berthold ve canavar dev sahibi ( zeke yeager ) keşif birliğine pusu kurucak. Çok fazla detaya ve ağır spoilerlere inmeden anlatmaya çalıştım. Bu arada sezonun son bölümünde efsane olaylar olacak istersen yazarım ama çok büyük bir spoiler okadar büyükki AOT konusundan çıkıyor son Gizemli sezon diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeno -- 5 Ekim 2018; 21:54:54 >
  • Bir opening bu kadar mı berbat olur, sanki Shojo animesi izliyoruz. Halbuki bu bölümün sonundaki parça ne güzeldi, keşke opening de böyle olsaydı.

    Bu bölüm ve sonrakinde yine bir şey yok. Ama 50. bölüm iyi olacak gibi görünüyor.
  • Güzel bölümdü eksik bilgileri tamamlamaya başladılar .
  • Güzel bölümdü gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 8 Ekim 2018; 1:33:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son bölümde çok fazla hissettirmeseler bile aslında bir aşk üçgeni gördük.Yada ben mi yanlış anladım acaba?

    Keith-carla-grisha arasında.Keith'in ben seçilmiş değilim tribininde birazda kaynağı bu aslında; kadını grisha elde etti(yada carla onu tercih etti siz ne derseniz deyin).Grishanın geçmişinin bir kısmı !!! açıklandı ama bana göre önemli kısmı hala sır.

    Bölümün en güzel yanı ekipte meydana gelen değişimlerin vurgulanıyor olmasıydı.Ve son olarak carla ne güzel kadınmış grisha seni şanslı doktor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Ekim 2018; 20:15:36 >




  • Bu bölüm de komutan üzerinden işlenen ''özel insan''konusu çok hoşuma gitti.Özellikle carlanın sonda yaptığı kısa konuşma çok güzeldi.Anlatılmak istenen şey tam anlamıyla anlatılmış ve seyirciye o duygu tam olarak hissettirilmiş.Ayrıca bu bölümüm mangasını da okumanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 8 Ekim 2018; 20:3:35 >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Ufak spoiler

    Grisha'nın hikayesi çocukluğundan başlayarak anlatılacak. Gereksiz Mikasa'dan çok çok çok daha önemli bir karakter, birçok kişi tarafından yan karakter gözüyle bakılması üzücü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5A7DB961D

    Ufak spoiler

    Grisha'nın hikayesi çocukluğundan başlayarak anlatılacak. Gereksiz Mikasa'dan çok çok çok daha önemli bir karakter, birçok kişi tarafından yan karakter gözüyle bakılması üzücü.
    Grishanın önemli biri olduğu belli zaten.Mikasa konusunda da mangada şuan nasıl bilmiyorum ama animede hala eren onun en değerli varlığı ve pek etkisi olmayan bir karakter.Benim düşünceme göre mangaka bence mikasayı ileride hikayeye direk etki edeceği bir konuma sokacaktır ve karakteri geliştirecektir böyle gitmez diye düşünüyorum.Şu anime sezon finali yapsın direk başlayacam bende mangaya 4. sezonu bekleyecek sabır falan kalmadı bu sezonu bile zor bekledim zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Ekim 2018; 20:50:7 >




  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.