Şimdi Ara

Tekirdağ Çorlu Ucuz Uçak Bileti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tekirdağ Çorlu Ucuz Uçak Bileti

     Tekirdağ Çorlu Ucuz Uçak Bileti


    Bağlı olduğu il olan Tekirdağ’ın neredeyse iki katı büyüklüğünde olan Çorlu, Trakya’nın en büyük yerleşimi ve Türkiye’nin 5. En büyük ilçesidir. Eskiden “Tzarylus”, “Tzurule” ve “Tschurla” gibi isimleri olan ilçenin tarihi, Maden Devri ve Tunç Çağına kadar uzanmaktadır.

    Çorlu’da görmeniz gereken ilk yer 6. yüzyılda inşa edilen Çorlu Kalesi. Tekirdağ'ın görülesi bir tarihi kalıntısı olan kale, askeri bir önem taşıdığı görülmektedir. Tekirdağ seyahatinizde ziyaret etmeniz gereken yerler oldukça fazladır. Hora Feneri, Eriklice, Namık Kemal Evi, Uçmakdere, Tekirdağ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Rakoczi Müzesi, Namık Kemal Heykeli, Şehitler Abidesi, Hürriyet Abidesi, Atatürk Ormanı, Şarköy ve Castro(Çamlıkoy)… Tümü görülmeye değer turistik yerler arasındadır. Seyahat planlarınız içinde Çorlu varsa Anıtur Ucuz Uçak Biletleri ile Anı Tur’un avantajlarını yakalayabilirsiniz.

    Zengin bir mutfağa sahip olan Tekirdağ ve Çorlu’da yöresel lezzetleri tadabilirsiniz. Ciğer sarma, bulama, hardaliye, tarhana, üzüm pekmezi, peynir helvası, Tekirdağ köftesi, Hayrabolu tatlısı denemeniz gereken lezzetler arasında. Çorlu’dan bir hatıra ile dönmek isterseniz Karacakılavuz ilçesine ait dokumalardan alabilirsiniz.

    Eğer Çorlu’yu ziyaret etmek isterseniz, Tekirdağ Çorlu Havaalanı’nı kullanabilirsiniz. Merkezine 15 km uzaklıkta yer alan havaalanı, tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat uçuşlara açık, uluslar arası işleyen önemli bir kargo taşımacılığına da ev sahipliği yapmaktadır. Konforlu ve keyifli bir yolculuk için Anı Tur Ucuz Uçak Bileti fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

    Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.