Şimdi Ara

Nokia'dan Samsung'a ilginç gönderme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkez Samsung'u savunuyor Nokia'ya vuruyorda unutulmaması gereken bir bada gerçeği var ortada. O sizin yazılım konusunda sağlam dediğiniz firma bizleri yüz üstü bıraktı ve Tizen ile devam ederek resmen 12 Milyon bada kullanıcısını sildi attı. Samsung yazılım firması felan değildir ve Android olmasaydı bu günleri göremicekti de zaten ama Nokia yıllardır kör topal dediğiniz Symbian'la bir tarihe damga vurmayı başardı. Symbian iyi veya kötüdür diyemeyeceğim ama bada'da ne WhatsApp ne Skype nede başka popüler programlar yok marketi resmen terkedilmiş. Kötürüm Symbian en azından WhatsApp'ı içeriyor. Kimse bu saatten sonra bana Samsung şöyle destekçi böyle bilmemneci diye savunmasın umrumda da değil. Yazılım konusunu beceremediği bada ile ortaya çıkmıştır ve umarım Tizen ile de bi halt yapamaz da görürüm. Adamlar çıkıp bada şimdiki nesil cihazlara uygun bir sistem değildir gibi saçma sapan açıklama da bile bulunabiliyorlar. İnanılacak gibi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 17 Mart 2013; 8:17:45 >
  • Purewiev, kablosuz şarj diyip duruyorsun nokia ama o kamera teknolojini tanıtırken hileni karavanın camından gördüğümüzü daha unutmadık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia telefonun kameradan ibaret olmadığını anlasa iyi olur. S4 başarılı olacak ki çamur atan çok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Herkes saldiriyosa s4 iyidir. Ciksin gemen aliyorum


    quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]


    quote:

    Orijinalden alıntı: gentleman_

    herkes neden telefonu kötülüyor

    Cunku cok kotu bi telefon





    http://forum.donanimhaber.com/m_72868469/mpage_5/f_/key_//tm.htm#msglink_72902402

    kontra




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentleman_ -- 17 Mart 2013; 9:09:44 >
  • eninde sonunda samsungda düşecek samsung yüksek donanım için alıyorsunuz nokiayıda eskiden kamera için alıodunuz bi en fazla 10 yıl sonra samsungun bu donanım ve ekran kalitesine dur diyecek bir firma çıkacaktır :)
    ozaman görecez samsung ne halde :D

  • Nokia dayanamadı sonunda `Battı Fish Yan is the Going` diyip Samsung a saldirdi.
    WP8 le daha cok surunursun Nokia!
    Sonunda kendini akilli telefon üreticisi olarak gorduyse yorum yapmaya gerek yok!
    Kablosuz saji ilk kendileri buldu saniyorlar heralde.
    Herkez bu kadar camurt atmaya calistigina gore bu cihaz Cok tutacak ama Note3 u bekliyecem bu sefer.
  • Galaxy Wonder2dan Nokia Lumia 620 ye geçtim. Nokia çok daha kaliteli. Telefonu elinize alınca bu farkı hissediyorsunuz. Daha bir kaç haftalıkken Wonderin arka kapaktaki Samsung yazısı soyulmaya başlamıştı. Samsung bir birinin kopyası tasarımlar yapmaya devam ediyor. İphone 5 de 4 kadar satılmayacak gibi geliyor. Ben lumia alınca 2 arkadaşım daha aynısından aldı.
  • Nokia az bile demiş,Samsung,bir çok özelliği çalıntı olarak kullanıyor.Sony'in dokunmadan kontrolü de arada iç etmiş.

  • he nokia he sen aynen devam et. piyasada senin çıkardığın telefonun yaptığı işin 5 katı daha fazlasını yapan telefonlar senin telefonundan daha hafif daha ince ve aynı fiyata. tek avantajın malzeme kalitesi ama modellerin malzeme açısından uzun ömürlü ama kısa bi süre sonra elinizdeki telefon yetersiz kalıyor. bugün 1500-1600 tl verdiğiniz lumia920 nin ömür yıl sonunda biter. wp9 un gelmesiyle ne uygulamaların çoğu çalışır ne de güncelleme alır. ama bugün galaxy s kullanan adam bile markete girince kendine göre bişeyler bulabiliyor. lumia 920 de ise durum sınırlı. kaldı ki nokia nın en üst segment telefonuyla samsung un kaç yıl önceki telefonunu karşılaştırıyoruz. s2, s3 şimdide s4 malzemeyi bi yana bırakırsak hepsi lumialardan daha fazla multimedia özelliğe sahip. note serisini işin içine katmadım bile. şu an paysanın en iyi telefonu duyurulan s4 de dahil olduğu halde note 2 dir bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cank1981

    evet DH ın ne olduğunu biliyoruz Androidin fahri kapı bekçisi


    DH editörlerinin işi de gerçekten çok zor. Apple ile ilgili olumsuz bir haber yaparsın Apple fanları saldırı. Android ile ilgili olumsuz bir haber yaparsın Apple'dan para alıyor olursun. Nokia ile ilgili olumsuz haber yaparsın İlluminati ye üye olmakla suçlarlar DH yi.

    Allah sabır versin sevgili editörlerim. :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    quote:

    Orijinalden alıntı: onsos1100

    samsung ondan bundan çala çala adam oldu resmen.. bu güne kadar mobile sektörde samsung teknolojisi diye birşey duymadım

    adama sorarlar senin ülken ne üretti diye?

    adam haklı
  • Burada 100 yorum yapan Samsung düşmanı yada S4 düşmanının 90'tanesi Galaxy S4 almak için zor duruyorlar...
  • DH bildiğin Android fanı her haber yorumlarından,mesut çevik'in yorumlarından belli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia'nın son hamleleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cank1981

    İnsanlar windows phone kullanmadan atı tutuyorlar işte. Bu sitenin baş editörü kendi twitterdan WP8 e laf atıyor almayın diyor.Sonra çıkıp Nokia ve HTC nin WP telefonlarına Editör seçimi ve Tavsiye eder veriyorlar. Bununla yetinmeyip şahsı muhterem ben geleceği görüyorum 3. büyük BB10 olcak diyor ki yaklaşık 1 senelik satış beklentisi resmi kanllardan 6,5 milyon ilan ediliyor Nokia'nın çinde toplam 2 çeyrekta sattığı rakam buna eşdeğer ve alt seviye Lumia 520 / 620 / 720 olmadan. Bilmiyorum DH ne zaman tutarlı hale gelecek ve doğruları yazacak.

    bahsettiğin editör sıkıntısı bence biraz da bizden kaynaklanıyor. yayıncılıkta başarılı olduklarında sanki her şey de başarılı olacaklarını zannediyorlar. bir süre sonra benlik ağır geliyor başlıyorlar sallamaya. başka bi sitede öyle bi haber yapılmışki sanki win 8 2014 yazında bitecek bizim lumia920 daha güncelleme almayacak. gerçi rakam çok iyi bir rakam android çıktığında eskiyen telefonlarla ünlü. sonuçta biz biri birşeyde başarılı oldumu her dediğini doğru sanıyoruz. ayrıca microsofta bu kin nedir anlamadım. bu kadar kindar olacaklarına bedava alternatiflerine yönelsinler
  • Su NOKİA a soylesinler o yenilikci yaklasimlari LUMİA da olmasa TAKOZ LUMİA 920 leri 185gr. Kimse almayacakti.

    Once RİM ardindan NOKİA yi ne zaman tozlu raflara kaldiracagiz bilinmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloud Nine

    Burada 100 yorum yapan Samsung düşmanı yada S4 düşmanının 90'tanesi Galaxy S4 almak için zor duruyorlar...

    Buna katılıyorum. Ayrıca kullanıcıları anladım da firmalar S4 çıktığından beri Samsung aleyhinde yazıyor. Tabi zor onlar için o satış rakamına ulaşamamak.Öyle donanımlı akıllı telefonlar yapamamak. Tamam plastiğe laf edin ona buna laf edinde böyle donanımlı telefon üretemeyip satış rekoru kıramayınca da ağlamayın arkadaş.Fanboy deyin istediğiniz kadar da alakası yok.Bunlar olan şeyler.
  • Herkes Samsung şöyle iyi böyle iyi diyor lakin göz ardı edilenler var.Diğer firmalarda istese o kadar donanıma yüklenir,zor iş mi sanki çip seti değiştirmek,şu an lüzum görmüyorlar sistemlerine güvendikleri için.Android tabanlı cihazlar sürekli donanıma yükleniyorlar.Nokia istese 4 çekirdek koyamaz mı telefona,bunu engelleyen mi var?Kamera desen Samsung'a nal toplatıyor,video çekim özelliği üst düzey,malzeme kalitesi üst düzey.

    Şu an gelip Nokia snapdragon 800 çip seti kullansa ne diyebilirsiniz?Kamera için 41 mp pureview teknoloji koysa ne diyebilirsiniz?Ram düzeyini 2-3'e çıkartsa ne diyebilirsiniz?Peki bunlara ihtiyacı var mı?

  • Bu tekelci samsung hakkaten milletin kafasını iyice karıştırdı, herkes kalkıp oturuyor samsung diyor, yahu ayıptır be kardeşim onun yerine VESTEL veya BEKO desen fena mı olur, o yüzden bizim milletten ne köy ne kasaba olur, OTOMOBİL KONUSUNDA DA BÖYLEYİZ DĞER KONULARDA DA-ekonomimiz ÇOK BÜYÜDÜ YA 1.ligte oynuyoruz ya DAHA YERLİ MARKA OTOBİLİMİZ BİLE YOK, SİZ samsungu savunmaya devam edin ELİN KORELİSİ DÜNYA DEVİ VE TEKELİ OLSUN, sanki bize FAYDASI VARMIŞ GİBİ, yahu bir de bazıları kardeş kore demez mi, bizim insanımız konu değerlendirmesi bile yapamıyor demekki, korelilerin çokta Umurundayız sanki, HERİFLER KARDEŞ KARDEŞİ VURUYOR TECRİT EDİYOR, KENDİ MİLLETİNİ İKİYE BÖLMÜŞ BİRBİRİNE DÜŞMAN ETMİŞ, HALA SİLAH ELLERİNDE DOLAŞIYOR DÜNYANIN EN SORUNLU BÖLGELERİNDEN BİRİ, HERİFLER BİRBİRİNE KARDEŞLİK YAPMIYOR, BİZ kore ile kardeş oluyoruz ALLAH ALLAH safllın danıskası, BİZİM Vestel HTC One gibi bir telefon yapsa sizin bu samsung bak BAKALIM NASIL ÜZERİNE ÇULLANIYOR, o zaman görürsünüz kardeşliği!

  • Hem çirkin Hem kıskanç Hem düşman Nokia böyledi

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.