Şimdi Ara

İki nokta arası internet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Danışmak istediğim bir konu var. Evde halihazırda baya yüklü bir para verdiğim vdsl2 bağlantım var.

    Bu bağlantıyı tuttuğum küçük bir ofisde de kullanabilmek istiyorum. O noktada da danışmak istediğim bir kaç nokta var. Gönderdiğim fotoğraf üstünden yazayım.

     İki nokta arası internet paylaşımı


    A noktası evim, B noktası ofisim. Aralarında yaklaşık 70 metre bir mesafe var. Arada maalesef duvarlar mevcut. X ile işaretlediğim nokta ise ofisimin bulunduğu binanın önü, uzaklık tam olarak 67 metre ve evimle arasındaki görüş açık ve biraz uğraştıracak bir şey olmasına karşılık x nokasına bir outdoor access point kurabilme şansım var. İsteğim mümkünse hiç o mevzulara girmemek. Bu arada x noktasından dizüstü bilgisayarım zar zor evdeki ağı görüyor ama bağlanamıyor.

    1. soru : Eve mevcut modemden daha güçlü bir sinyal yayan access point kurarak ve ofisimde de bilgisayara usb ile daha güçlü bir anten taksam çözüm olur mu. Olabilecekse tercihim budur. En ucuz ve zahmetsiz yol bu çünkü.

    2. soru : İlk yolun olmaması durumunda eve tek yönlü sinyal gönderen bir access point kursam ve gene ofisde daha güçlü anten taksam. (Gerekiyorsa access pointe extra anten felan da taksam hatta)

    3. soru : Rahatı olan 1. ve 2. yolun olmaması durumunda a ve x noktalarına karşılıklı iki tane poe outdoor access point kursam olur mu.

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.