Şimdi Ara

Galatasaray çekebileceği en güzel kurayı çekti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kağıt üzerinde real kesin turu geçer. 600 milyon euroluk bir takım. Ancak bu oyunun adı futbol. Her şey olabilir. 4-5 sene üst üste bu seviyelere gelelim hep te elenelim razıyım.
  • ilk maç 2 den fazla gol yemeyip gol atarsa eler.
  • la bu kuraları niye hep mc manaman çekiyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Tsubasa

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi

    quote:

    Orijinalden alıntı: ERTAN84

    Real bu sene kupayı alıcaktır.Sizde kupayı alan takıma alendik diye avutursunuz kendinizi

    Sen neyle avutacan kendini?

    Sahamızda şampiyon olan takım, CL'yi alan takıma elenen takım diye avutur.

    BOM

    Patlatmak,güven özveri tecrübe etmek bizim işimiz gardaş.




  • Yok artık! Türk takımları gibi değil bu takımlar, ofansif oynarlar ama geri dönüşte sıkıntı yaşamazlar.
    Madrid efsanedir, Galatasaray en zor üç takımdan birini seçti bence.
  • Gecen sene Süper Final'in Arena ayağinda Fenerbahce ile yaptigimiz mac gibi olsun istiyorum. Real bizi sahadan silsin ama biz kazanalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar. Şöyle düşüünüyorum Malaga-PSG dışındaki tüm kuralar zordu zaten. Yani bayern gelsede şansımıza %5 diyeceklerdi , Dortmund gelsede Juve gelsede..

    Tabi avutmadır birazda ama içimden gelende buydu. Eğer eleneceksek zaten ya RMA yada Barçaya elenelim. Hiç yokta ülkemiz "temiz futbol" görecek.. Hani dediler ya Schalke-GS maçında tüm dünya izliyor dediğimizde işte Milan-Barça maçı varken bunu mu izlerler diye.

    Heh şimdi Tüm dünya GS'yi izleyecek çünkü Tüm dünyaya sorsan 2 tane takım söyle bana izlemeyi tercih ettiğin diye biri RMA biri Barça çıkacak..
  • Biz barcelona değiliz ki real madrid'e kaybedelim. Biz GALATASARAYIZ !
  • Yıl 1993 şampiyonlar ligi 3.tur ön eleme maçı rakip mençıstır yunaytıd.. Bir çok spor otoritesi mençıstırı şampiyonlar ligi şampiyonu olarak görüyordu hatta hıncal uluç en az 4 gol yeriz diyordu çünkü o zamanlar ingilizler ilk 20 dk da 3-4 gol atıyorlardı birde aylar öncesinden 8-0 ingiltere yenilgisi var.. ilk 14 dk da mençıstır 2-0 önde ama gs bu yılmadı arifin o unutulmaz golünden sonra oyunun akışı değişti ve ilk yarı 2-2 bitti ingilizler şaşkın.. ikinci yarıda mençıstır kendi yarı sahasını geçemedi hatta spiker ümit aktan ''allahım bu nasıl tempo kalbi olan izlemesin bu maça yürek dayanmaz'' diyordu ve dk 81 de galatasaray 3-2 öne geçti mençıstırın tarihinde görülmemiş 2-0 galipken 3-2 mağlup olmak gs baskıyı arttırırken 89 da mençıstır kendi sahasını geçine durum 3-3.. ama ingilizler ve avrupa medyası şaşkın ali samiyende berabere gelince gs şampiyonlar ligine kaldı ve avrupa neye uğradığını şaşırdı.. zaten bu maçtan sonra uefa büyük takımları korumak için seribaşı uygulamasına geçti.. Yani kısaca arkadaşlar galatasaray bu ne yapacağı belli olmaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: juniorhonour

    quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Hadi taktiği tekniği geçtim de fizik mücadelesini nasıl çözücez Madrid eleyiciler??? Laliga daki 90 dakikalık mücadeyle, türkiye ligindeki 40 dakikalık mücadele aynı mı?? Üst düzey maçları kaldırabilecek ortlama 15 km koşu mesafesine sahip kaç futbolcumuz var???

    ortalama 15 km nedir yaw

    Maç boyu koşu mesafesi ortama 7-8km iken, 10-11 km makbuldür... Milanda oynadığı zamanlar 18 km lere kadar çıkan gattuso nun performansı akıllara durgunluk vericidir... eğer madride kafa tutacaksan bu takımda formandan ter gelmeli oyüzden bu örneği verdim.. Teknikle taktikle bi yere varamayacağna göre ko-şa-cak-sın!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

    Kusura bakmayın da, Galatasaray'ın %1 bile turu geçme ihtimali olduğunu düşünen futbol bilgisini bir gözden geçirsin.

    Avatardaki sen misin ?
  • gs turu geçer diyen arkadaşlarım her ne içiyorsanız aynısından banada
  • Futbol bu. Tabii ki yorum yapacaksınız, ihtimaller üzerinde duracaksınız fakat kesin konuşmak doğru olmaz.
    Galatasaray'ın turu geçmesi imkansız diyemez hiç kimse, gülünç duruma düşer sadece. İhtimaller üzerine durabiliriz fakat o günün atmosferi farklı olur, bireysel performanslar, yapılan anlık hatalar birden ibreyi Galatasaray'ın lehine çevirebilir.
  • Bu sene kupayı alma ihtimali çok fazla Real Madrid'in.Ama bana göre Münih ve Barça'nın gelmesinden iyidir.Real'e bir şok yaşatabiliriz.Sonuçta ŞL çeyrek final maçı bu.Kağıt üstünden ziyade şans istek azim inanç gibi dolu faktör var maç sonucunu etkileyen.Favori tabiki Real ama belli olmaz.
  • inamak ayrı realist olmak ayrı. schalke maçında bende inandım yine inanıyorum ama reali eleme şansımız gençlerbirliğinin seneye lig şampiyonu olması kadar düşük bir ihtimal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thanatos13




     Galatasaray çekebileceği en güzel kurayı çekti


     Galatasaray çekebileceği en güzel kurayı çekti




  • Ben şöyle bakıyorum olaya.Eğer Manchester Reali eleseydi ve kurada bize çıksaydı daha çok üzülürdüm.
  • real'in ligde iddiasız kalması da bizim için kötü. lig maçına full kadro rotasyon bile yapabilir mourinho.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toffit07

    Türkiye'deki bütün sporseverler bu maçın keyfini almaya baksın. Uzun zamandır böyle bir rakibi ülkemizde görmemiştik. Turu büyük ihtimalle geçemeyeceğiz o yüzden tadını çıkarmaya bakın.

    Ne yalan söyleyeyim, Galatasaray'dan hiç hazzetmem. (daha doğrusu GS taraftarından hazzetmem diyelim)

    Ama bir Türk takımının Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile çeyrek final maçı oynayacak olması beni gururlandırıyor. Belki 2008'den beri millet olarak doğru düzgün bir milli takım birlikteliği yaşayamadığımızdandır ama bu maçta inanıyorum ki Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı dahil tüm Türkiye tek yürek olacaktır.

    Elenseniz bile çeyrek finalin çok büyük başarı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Türk futbolunun son yıllardaki durumu göz önüne alındığında.

    Yolunuz açık olsun.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.