Şimdi Ara

HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoano

    quote:

    Orijinalden alıntı: W.Shakespeare



    Bu forumda ki Htc ve Sense yorumları yüzünden Htc yi o kadar merak ettim ki (elimde s3 varken) sıfırı 1000 - 1.200 tl ye S3 alınabiliyorken, 2000 tl One x plus aldım. (Buradan marka takıntım olmadığını anlayabilirsiniz.) One X+ ı sattım ve s3 bana kötü gelecek sanarak tekrar kullanmaya başladım. Şunu anladım; Htc de Sense de tamamen abartı ve hikayeden ibaret. Ve iddia ediyorum Samsung un beğenilmeyen arayüzü sense den bana göre çok daha iyi ki S4 ile daha da iyi hale geldiği söyleniyor. Hatta forumdan bir kaç arkadaşa Pm ile sordum; yahu One x+ kullanıyorum sense sense diye anlatılan abartılan şey ne Allahaşkına? Sense de başka arayüzlerde olmayan ne var? Nedir bu abartılan? İşin garip tarafı Htc Htc diye forumda beraber bu cihazı bekleyen arkadaşların bir çoğu benden önce sattı telefonu. Bu yorumu karalama adına yapmıyorum. Asla böyle bir saplantım olmadı, olamaz da. Bu yorumu neden yapıyorum; elinde S3 veya s2 olup da şu abartı Htc ve sense yorumlarına kanıp masraf edip kimse Htc ye geçmesin. Benim maddi sıkıntım yok. Merak ettim ve merakımı giderdim. İlla değiştirecekseniz Samsung kullanan Samsung dan devam etsin. Samsung u severek kullanan bir kişini Htc de mutlu olacağına inanmıyorum. Şöyle bir açıklık da getireyim; Samsung ve Htc amiral gemileri aynı fiyat olsa eyvallah. Belki seçim için düşünebilirsin, mantıklı. Ancak arada 800-1000 tl fark var ve Htc bu farka kesinlikle değmez demek istiyorum, büyük hata! Ben şahsen s4 ü kesinlikle alacağım. Ve Iphone un lider olduğu zamanlarda Iphone dan nasıl şaşmadıysam şu an da Samsung dan şaşmayacağım. Olur da bir gün Samsung un Iphone a yapığını bir firma Samsung a yapar direk o cihaza geçerim. Eminim ki bu forumda olumsuz yorum yapan ve telefon ihtiyacı olan insanların da %80 i s4 alacak. Çünkü Htc One ın üretimi gecikti, Türkiye ye gelmesi daha da gecikecek. Geldiği zaman Avea gibi tekel bir firma tarafından getirilecek ve fahiş bir fiyattan satışa sunulacak. O zamana kadar s4 ile One arasında gene fiyat bakımından uçurum olacak. Bunları ben ve one x+ bekleyen arkadaşlar yaşadık bu forumda.




    Şaka yapıyor olmalısın. 1000 tl fark mı? Hiç HTC telefon aldığını sanmıyorum..

    htc onex+ 2000 tl iken aldım demiş. o sırada s3 1200 tl ye alınıyordu demiş.




  • eşimin htc si tamir olmuyor. sadece sıvı teması yaptı diye. aksesuar bulmak zor güncelleme almak imkansız ikimize de s 4 almayı düşünüyorum. samsung tanıtım Dh 'ın yaptığı tasarımına laf edenler telefonun al benisi var. aliminyum ya da plastik sorun değil açıkcası. bana verdiği geri hizmet önemli s4 un butun uygulamaları s3 te alıcakmış bu önemli bi nokta bunu htc asla yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seph

    quote:

    Orijinalden alıntı: redoano

    quote:

    Orijinalden alıntı: W.Shakespeare





    htc onex+ 2000 tl iken aldım demiş. o sırada s3 1200 tl ye alınıyordu demiş.

    yahu daha s3 fiyatları paralel ithalatta 1.300leri daha 1-2 ay önce yeni gördü garantili ürünler şuan 1500-1600 arası söyleyin bildiğiniz yer varsa alıyım hemen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 16 Mart 2013; 15:35:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: KinGEagLE

    quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..

    alın arkadaşlar htc one ile sgs 4 ün kamera (fotoğraf) karşılaştırmaları...

    http://www.technobuffalo.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-vs-htc-one-quick-camera-comparison/

    hangisi daha iyi??? sgs 4 müthiş dimi (!) yorumu size bırakıyorum...

    ..Ultrapixel farkını ortaya koymuş Samsung çok ama çok geride hani yakınında olur ama yok .Ses konusunda da öyle..



    dalga mı geçiyorsunuz kardeşim? Htc çekiminde adamın yüzü pancar gibi kırmızı çıkmış fotoğrafları dikkatli baksanıza... S4 ise doğal ten renkleri vermiş. Ultrapixel buysa htc harbiden zışmış. Bir de tac takma töreni yapmışsınz hatice ye... "Samsung çok gerideymiş." SAmsung kullanıcısı değilim. ama hatice nin fotolarını sizin gibi görebilmek için toz pembe aşık olmak gerek hatice ye... adamın surat kıpkırmızı görmüyor musunz? samsung fotolarında ise insana benziyor adam. Diğer arkadaşlar nerdesiniz? hatice fun page mi burası anlamadım...

    Boomsound da böyle fiyaskoysa htc bir daha toplayamaz gözünü... 2013 htc nin iflas yılı olur. Konkordato ilan eder... Wallahi billahi tallahi daha düne kadar "hatice one alırım belki" diyordum, bu fotolardan sonra tövbeler olsun. paylaşım yaptığınız için teşekkürler...

    HTC yide samsunguda sevmem hatta samsungu hiç sevmem ama fotograftan anlamıyanlar htc daha iyi der.. Htc nin fotoğraflarında hangi detay seciliyor .. samsungda detaylar belli ama. ayrıca samsungun fotolara zoom yapılmış htcninkiler ise zoomsuz bundan dolayı htc sanki göze hoş geliyormuş gibi durabilir .. htc sadece yazılımsal olarak renkleri daha canlı yapıyor.. Mesut cevik de sony xperi z için aynısını demişti.. yazılımsal kırmızıyı daha çok vererek sanki güzel duran ama yapay olan renkler var htc de .. fotoğrafta önemli olan detay ve ışık.. samsung daha iyi bu konularda.. hatta sony ikisindende iyi




  • başınıza iş almak ve mağdurum mağdur dememek için htc almayın.

    samsung öyle veya böyle genede yarı yolda bırakmaz.
  • htc yi bırakın 1,5 sene önceki telefonuna güncelleme vermiyor desteği kesiyor htc firma değil ya
  • S4 un fiyasko olduguna katiliyorum ayni telefonu s 4 diye satacaklar resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jolawe

    htc nin çığır açan özellikleri neymiş merak ettim.

    çakmacı HTC yanında altın ROLEX Datejust verse bile HTC ürünü almam çakmacı Tayvan'lı iftira atıyor...
  • Burda marka fanlari saf tutmus.bende kendimce objektif bir yorum yazmaya çalışayım.s4 bendede hayal kırıklığı yarattı.gerçekten amiral gemisi tabirini sadece donanımla değil premium materyaller kullanarak üretip pekistirmesini beklerdim.s4 ün sunduğu yenilikler gündelik hayatta fark yaratacak tarzda değil.bir önceki model yani s3 ün üstüne ciddi anlamda bir fark yaratamadi.yani bir s3 kullanıcısı son teknoloji takıntısı olan parası bol bir tip değilse s4 e gecmemeli.kaldiki s3 s4 le gelen yenilikleri guncellemelerle alabilecek.

    HTC ye gelince,one modelinde muhteşem bir tasarima çok güncel bir donanıma yer verdiler.sense i guncellediler,kamerada ve ses teknolojilerinde farklılık sundular.ekran su ana dek mobil bir cihazdaki en iyi ekran.güncelleme konusundada firma güncel modellerine sense 5 ve üst sürüm yazılımları vereceğini soylediki bu konuda akillanmaya başladı.

    Ben kendi adıma yeni bir telefon alacak olsam tercihimi one dan yana kullanırım.makina her açıdan premium bir his veriyor.onca para verilecekse görünümde çok önemli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burayı samsung fanboylari basmış gerçekçi olun ekranı ve pili buyutup s4 demiş adamlar :D

  • o değilDE Htc samsungun etkinliğini fırsat bilip kendi telefonunu tanıtmış reklamın iyi si kötüsü Olmaz ne koparırsak kar demiş resmen

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Fİ

    Burda marka fanlari saf tutmus.bende kendimce objektif bir yorum yazmaya çalışayım.s4 bendede hayal kırıklığı yarattı.gerçekten amiral gemisi tabirini sadece donanımla değil premium materyaller kullanarak üretip pekistirmesini beklerdim.s4 ün sunduğu yenilikler gündelik hayatta fark yaratacak tarzda değil.bir önceki model yani s3 ün üstüne ciddi anlamda bir fark yaratamadi.yani bir s3 kullanıcısı son teknoloji takıntısı olan parası bol bir tip değilse s4 e gecmemeli.kaldiki s3 s4 le gelen yenilikleri guncellemelerle alabilecek.

    HTC ye gelince,one modelinde muhteşem bir tasarima çok güncel bir donanıma yer verdiler.sense i guncellediler,kamerada ve ses teknolojilerinde farklılık sundular.ekran su ana dek mobil bir cihazdaki en iyi ekran.güncelleme konusundada firma güncel modellerine sense 5 ve üst sürüm yazılımları vereceğini soylediki bu konuda akillanmaya başladı.

    Ben kendi adıma yeni bir telefon alacak olsam tercihimi one dan yana kullanırım.makina her açıdan premium bir his veriyor.onca para verilecekse görünümde çok önemli bence.

    kaç senedir yeni yaratıcı özellikler gelmiyor dikkat ederseniz. hatta kabul edilsin veya edilmesin iphone'un çıkışıyla büyük bir sıçarayış oldu, duruldu sonra. akıllı telefonlar da artık bilgisayarlar gibi. siz bir bilgisayar alırken ekstra bir özellik bakmıyorsunuz, donanıma bakıyorsunuz. telefonlar da artık bu noktada. tüm telefonlar aynı, donanımlar farklı. s5 çok daha güçlü ama neredeyse hiç yeniliğe sahip olmadan çıkacak muhtemelen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    burayı samsung fanboylari basmış gerçekçi olun ekranı ve pili buyutup s4 demiş adamlar :D

    beyin özürlü misafir SGS4'ü beğenmiyorsan alma... saçma sapan yorum yapma...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    o değilDE Htc samsungun etkinliğini fırsat bilip kendi telefonunu tanıtmış reklamın iyi si kötüsü Olmaz ne koparırsak kar demiş resmen

    Htc kendi telefonunun tanıtımına o kadar insan toplayamadığı için anca samsung lansmanını kullanabilir işte...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceqa
    yani yazmıyım diyorum ama çok yanlış şeyler yazmışsınız.polikarbonat zaten bir plastik türü.samsung s3te değişebilir pil yaptığı için plastik kapak kullanmıyor ativ s modeline bakın samsungun.bu tamamen kar ve kolay üretim olduğu için seçilmiş.daha sağlam demişsiniz drop testlerde s3 aşağılarda yer alıyor.benim çevremdeki ve forumdaki arkadaşlarımda s3 kapağında soyulmalar başlıyabiliyor.

    Hayır canım niye yazmayasın ki. Yaz ki en azından fikirlerimizin doğruluğunu tartışmış olalım değil mi...

    Ben de şunu diyorum:

    Mesela benim yazdıklarım hakkında yukarıda "çok yanlış şeyler yazmışsınız" demişsiniz.

    Yanlış veya Doğru göreceli kavramlardır. Size göre yanlış olan şey bana göre doğrudur.
    Kaldı ki siz olaya çok sığ bir açıdan bakıyorsunuz bence. Zira çevrenizdeki arkadaşlarınızda soyulmalar başlamış.
    Tabi ki de başlayacaktır. Fakat olaya şu açıdan baktığınızda bunun kötü bir şey olmadığını görebilirsiniz.

    • Soyulmalar başlayan arkadaşlarınız o cihazlarını ne kadar süredir kullanıyorlar?

    • Soyulmalar başladı demek kapak gitti anlamına gelmiyor. Soyulma devam edip çirkin bir görüntü olana
    veya kullanımına etki edene adar kullanmaya devam edilemez mi?

    Önce bu iki maddeyi düşünün. Zira Artık en sonunda 1 sene sonra soyulma fazlalaştığı zaman atıp yeni arka kapak takabilecek
    ve cebinden son derece az para çıkacak olan arkadaşlarınız en az maliyetle telefonlarını yeni görünümüne yaklaştırabilecekler.

    Peki mesela çok nefret ettiğiniz polikarbonat veya plastik olmayan cihazları ele alalım. Örneğin HTC One'ı çok beğeniyor pek çok kişi.
    Plastik olmadığı için de kasa kalitesini şahane buluyorlardır. Fakat kullanmayan bilemez tabi ki. HTC One modelinde yekpare yani tek parça
    alüminyum kasa kullanılıyor ve düşüp te diyelim arka tarafı çizildiği zaman öyle ucuz plastik kapak takarak yırtamayacak ve telefonu
    servise götürüp tüm kasayı değiştirmek için telefonun komple sökülüp yeni kasaya takılmasını beklemek zorunda kalacaklar.
    Üstelik ödeyecekleri parayı hayal bile etmek istemiyorum. Artık 300 mü olur, 500 mü olur bilemem. Ama o kapakları sıyrılan S3 kullanan
    arkadaşlarınız HTC One kullanıp ta kasa değişimine kol gibi para ödeyen kişileri duyacağı zaman, arka kapağı 4.90 Liraya almayanı dövdükleri
    S3'ün plastiğini öpüp te başlarına koyacaklar...

    Görüldüğü üzere Yanlış kavramı kişiden kişiye göre değişir. Bana göre de ucuz kapak olması çok büyük avantaj. 5 liralık kapak çizilse nee,
    çizilmese ne. Siz HTC One'ın çizilen yekpare alüminyum kasasını servisinde 5 liraya değiştirecekler mi onu söyleyin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    o değilDE Htc samsungun etkinliğini fırsat bilip kendi telefonunu tanıtmış reklamın iyi si kötüsü Olmaz ne koparırsak kar demiş resmen

    Htc kendi telefonunun tanıtımına o kadar insan toplayamadığı için anca samsung lansmanını kullanabilir işte...

    hırsız HTC böyledir... Çakmacılık ruhlarına işlemiş... Tayvan döküntüsü zihniyet... çakma Çin'liler zaten fabrikalarında Çin'lilere eziyet ediyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Fİ

    Burda marka fanlari saf tutmus.bende kendimce objektif bir yorum yazmaya çalışayım.s4 bendede hayal kırıklığı yarattı.gerçekten amiral gemisi tabirini sadece donanımla değil premium materyaller kullanarak üretip pekistirmesini beklerdim.s4 ün sunduğu yenilikler gündelik hayatta fark yaratacak tarzda değil.bir önceki model yani s3 ün üstüne ciddi anlamda bir fark yaratamadi.yani bir s3 kullanıcısı son teknoloji takıntısı olan parası bol bir tip değilse s4 e gecmemeli.kaldiki s3 s4 le gelen yenilikleri guncellemelerle alabilecek.

    HTC ye gelince,one modelinde muhteşem bir tasarima çok güncel bir donanıma yer verdiler.sense i guncellediler,kamerada ve ses teknolojilerinde farklılık sundular.ekran su ana dek mobil bir cihazdaki en iyi ekran.güncelleme konusundada firma güncel modellerine sense 5 ve üst sürüm yazılımları vereceğini soylediki bu konuda akillanmaya başladı.

    Ben kendi adıma yeni bir telefon alacak olsam tercihimi one dan yana kullanırım.makina her açıdan premium bir his veriyor.onca para verilecekse görünümde çok önemli bence.

    kaç senedir yeni yaratıcı özellikler gelmiyor dikkat ederseniz. hatta kabul edilsin veya edilmesin iphone'un çıkışıyla büyük bir sıçarayış oldu, duruldu sonra. akıllı telefonlar da artık bilgisayarlar gibi. siz bir bilgisayar alırken ekstra bir özellik bakmıyorsunuz, donanıma bakıyorsunuz. telefonlar da artık bu noktada. tüm telefonlar aynı, donanımlar farklı. s5 çok daha güçlü ama neredeyse hiç yeniliğe sahip olmadan çıkacak muhtemelen.

    Android dünyası artık doyuma ulaşmış durumda.şu an bana göre potansiyelinin sınırlarını zorluyor.yani bir önceki nesil seviye cihazlar androidi yeterince verimli kullanacak donanıma zaten sahiptiler.hani bu konuda fark yaratacak pek birsey kalmadı bana göre.yani bu saatten sonra donanıma yüklenmek sadece göz boyamaktir.bu noktadan sonra arayuz çok daha önemli bence.kullanıcı dostu sade ve görselligi çok iyi olmalı.HTC bunu çok iyi yapıyor.bu konuda çok tecrübeli bir firma.adamların tek işi bu akıllı telefon üretmek.

    Gerçek bir yenilik,yeni bir işletim sistemine gecmekle olur.wp8 market konusunda sıkıntılı olsada,geri kalan her hususta androidin çok üstünde bir ekosistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ceqa





    sığ bakış açımla daha önce yazdıklarım hakkında pek birşey yazmamışsınız soyulmada çok takılmışsınız.siz demişsiniz çok sağlam flanda bende söyledim soyulmalar başlıyabiliyor diye çöpe atın plastik telefon flan yazmadım.arkadaşlarım 5-6 ay oldu telefonu alalı bir tane case aldı onla kullanıyor.htc one eleştirmişiniz baya ama ben htc one hakkında bir cümle kullanmadım yukarda ama eminimki s4 aliminyum gövde ile çıksaydı burda fanboylar halay çekerdi elele tutuşup şarkılar söylerdi htc one daha türkiyede çıkmadı drop testler flan yapılmamış belki çok sağlam hiç çizik almayan bir tel cıkıcak yada hemen çizilicek birşey söyleyemem bir fanboy değilim. htc telefon hiç kullanmadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevrotikstar

    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet
    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri o değilDE Htc samsungun etkinliğini fırsat bilip kendi telefonunu tanıtmış reklamın iyi si kötüsü Olmaz ne koparırsak kar demiş resmen
    Htc kendi telefonunun tanıtımına o kadar insan toplayamadığı için anca samsung lansmanını kullanabilir işte...
    hırsız HTC böyledir... Çakmacılık ruhlarına işlemiş... Tayvan döküntüsü zihniyet... çakma Çinliler zaten fabrikalarında Çinlilere eziyet ediyorlar...


    Pardon hırsız derken? Bi de hem taiwan diyorsun hem çinli diyorsun? Biraz harita çalış..





  • Kimse karşı çıkmasın lider marka yok artık her markada sorunlar var

    samsung;tasarım s2'den sonra berbat ve plastik kullanılıyor, her telefonda eksikleri var, piksel olur, tasarım olur illa birşey eksik



    HTC; htc güncelleme vermiyor malesef orta düzey telefonlar boş boş geziyor, tasarım bu zamana kadar yoktu ama artık var samsung gibi yetersiz malzeme vardır yani uymayan malzemeler[orta düzey tefonlar) 1 ghz işlemci 716 mb ram vs.. Ve gereksiz pahalı



    lg: güncelleme vermez hala 3b telefonlarda güncelleme yok, yazılım da hiçbir şey yok



    motorola : herşey var yazılım yok reklam yok



    Sony : daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum



    Iphone : gereksiz pahalı



    General Mobile kraldir kral??!!

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.