Şimdi Ara

Polo mu? Cordoba mı? 2001 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki araçta Voswagen grubunda.

    2001 Model türbün göğüslü 1.6 Polo? 13.000TL
    2001 Model türbün göğüslü 1.9 Polo? 13.000TL
    2001 Model Seat Cordoba 1.6? 12.000TL

    NOT: BÜTÜN ARAÇLAR DA SADECE "SEDAN" TERCİHİMDİR.

    Yada önerileriniz ne olur?

    Maximum 12.500TL bütçem var.

    Cordobanın iç dizaynı hoşuma gitti.
    Polo ağır hoş bi araba.

    Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum arkadaşlar.



  • cordobadan dayımda vardı , iç donanım olarak gayet güzel , vw kalitesinde bir araç . dijital klima da mevcut onun aracında . sadece arkası biraz yüksek , ben sürüş açısından çok beğenmiyorum bu durumu , tabi kişiden kişiye değişir 1.9 tdi motorlar çok dayanıklı ancak temizini bulmak zor biraz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

    cordobadan dayımda vardı , iç donanım olarak gayet güzel , vw kalitesinde bir araç . dijital klima da mevcut onun aracında . sadece arkası biraz yüksek , ben sürüş açısından çok beğenmiyorum bu durumu , tabi kişiden kişiye değişir 1.9 tdi motorlar çok dayanıklı ancak temizini bulmak zor biraz .



    Hocamhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-cift-airbag-abs-dijital-klima-lpg-li-seat-cordoba-1.6-signo-116672921/detay
    Bu aracın kaput ve çamurluk değişmiş söylenilene göre hiçbir sıkıntısı yok komple boyalı.

    Yarar mı alalım mı Sence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker66 -- 15 Mart 2013; 1:11:44 >




  • hocam vallahi kaporta pek iyi görünmüyor . bu yaşta arabada boya olmasın diyemeyiz ama sanki çok defa ve çok yerinden hasar almış gibi . yanlış yönlendirmek de istemiyorum , malum bilgim çok iyi diyemem . yeni geldi aklıma , 96-99 model arası honda euro civic de bakabilirsiniz hocam , bir ara alıp kullanmıştık ailecek . sağlam arabadır . iç konforu da iyidir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

    hocam vallahi kaporta pek iyi görünmüyor . bu yaşta arabada boya olmasın diyemeyiz ama sanki çok defa ve çok yerinden hasar almış gibi . yanlış yönlendirmek de istemiyorum , malum bilgim çok iyi diyemem . yeni geldi aklıma , 96-99 model arası honda euro civic de bakabilirsiniz hocam , bir ara alıp kullanmıştık ailecek . sağlam arabadır . iç konforu da iyidir .

    Hocam aslında bende pek bilmiyorum sadece arayıp konuştuğum kadarıyla Kazası ufak ve sol çamurluk ile kaput değişmiş. Resimde görülen macunlu yerleri filan yapılmış.

    Karar veremedim, gitsem servise çeksem iyice baksalar anlarlar mı acaba?

    Aramızda 600 700km var 500Lira harcamak lazım gidince alternatif olabilecek diğer araçlara da bakıyorum.
  • dostum bu aracların hiçbirinin dizeline bakma. bu sana ilk tavsiyem. cunku 1.4 TDI 3 silindir motorlar arızaya basladıktan sonra bir türlü düzen tutmuyor. ayrıca çok çok seslidir. dısarıdan bir göz değilim 2 yıl kullandıgım kendi aracımdı. Sedan ise görsel olarak kesinlikle cordoba daha iyi bence. Polonun Sedan kasası üvey evlat gibi duruyor bence hiç güzel görünmüyorda.
    benzin+lpgl i arac alırken de iyice kontrol ettir. kaporta çok ezilmiş, hor kullanılmış olmasın, alt takımı v.s. cok iyi kontrol ettir sonra basın agrımasın. parça olarak pahalıdır birazx bu araclar. tamirde seni üzer. saglam volkswagenden anlayan ustan yoksa bosa cok para harcarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

    dostum bu aracların hiçbirinin dizeline bakma. bu sana ilk tavsiyem. cunku 1.4 TDI 3 silindir motorlar arızaya basladıktan sonra bir türlü düzen tutmuyor. ayrıca çok çok seslidir. dısarıdan bir göz değilim 2 yıl kullandıgım kendi aracımdı. Sedan ise görsel olarak kesinlikle cordoba daha iyi bence. Polonun Sedan kasası üvey evlat gibi duruyor bence hiç güzel görünmüyorda.
    benzin+lpgl i arac alırken de iyice kontrol ettir. kaporta çok ezilmiş, hor kullanılmış olmasın, alt takımı v.s. cok iyi kontrol ettir sonra basın agrımasın. parça olarak pahalıdır birazx bu araclar. tamirde seni üzer. saglam volkswagenden anlayan ustan yoksa bosa cok para harcarsın.



    +1 kesinlikle katılıyorum ...

    Ek olarak resimdeki araç pert olup sonradan toplanmış gibi duruyor, özellikle ön tarafta ciddi bir hasar olmuş sanırım, araba pek düzgün durmuyor kardeş...




  • Arkadaşlar peki Fiat Albealar nasıl?

    12500e kadar fiat albea tavsiyeniz olur mu?
  • Seat Cordoba Stella 1.6 nasıl?
    Bugün bir tane elime düştü 13.000TL fiyat ve araç nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.