Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Fiyat / Performans Şampiyonu' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
13.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XIII

    quote:

    Orijinalden alıntı: serpico,,,

    quote:

    Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi
    quote:

    Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN görüntülü konuşma yapılmıyor söyleyim
    bende bunu soracaktım.galiba sadece skype üzerinden görüntülü görüşme yapılıyor öyle mi? şebeke üzerinden değil oda wifi dan. ?
    evet şu an şebeke üzerinden görüntülü konuşma aktif değil. wifi veya 3g kullanarak internetten yapılıyor sadece
    quote:

    Orijinalden alıntı: XIII Telefonumu bul özelliğini çalıştırabilen varsa beri gelsin :)
    ayarlardan telefonumu bulu açıp windowsphone.coma gir. sağ üstteki açılır menüden telefonumu bul sekmesini tıkla


    orası tamam ama haritada yer belirlemiyor. harita hiç çıkmıyor.

    türkiye için henüz haritada göster seçeneği yok malesef




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: FYL
    Yıllar sonra ilk kez nokia telefon alacağ8m.Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ve gayet stabil.

    Peki öğrenebilir miyim. S3 Mini almayı neden düşünmüyorsunuz ?

    Öncelikle iki cihazı da elime aldım inceledim.Bana nokia daha ağır ve malzeme kalitesi olarak daha kaliteli geldi.Arayüz olarak androidten memnun değilim şuan androidli bir telefon kullanıyorum.Nokianın sağlamlığı konusunda şüphe yok tabiri caizse taş gibi telefonlar.Kullandığım uygulamalar microsoftun marketinde de mevcut.WPnin arayüzü ve sistemi şişirmemesi çok hoşuma gitti bu gibi sebeplerden dolayı s3 mini yi tercih etmeyeceğim.Yoksa s3 kötü bir cihaz demiyorum.Benim ihtiyaçlarımı ve telefondan beklediğimi bu cihaz karşılıyor.

    Edit : Oyunlarla aram hiç iyi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 15 Mart 2013; 17:25:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: mdh_ua
    quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
    quote:

    Orijinalden alıntı: FYL
    Yıllar sonra ilk kez nokia telefon alacağ8m.Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ve gayet stabil.

    Peki öğrenebilir miyim. S3 Mini almayı neden düşünmüyorsunuz ?

    sırf seni kırmamak için alcam (kommisyonu kırışırız;) şimdi yanlış düşünüyosun desem android çok kasıntı desem vs vs "nokiacı" olcam o yüzden s3 mini candır can

    Ya gerçekten yanlış anlaşılıyorum. Ben Nokia'ya karşı değilim.
    Microsoft'a güvenmiyorum. Bir de bana göre elimdeki paraya göre karşılaştırıp alabileceğimin en iyisini almak isterim.
    Haa bana soracak olursan ben S3 Mini hayatta almam. Ama o parası olan birisinin de alabileceği en iyi cihazı almasını isterim.

    Gerçi bu tercih ve beklenti meselesi. Siz eğer arka plana resim koymak, kurcalamak, oyun oynamak vs. istiyorsanız tabi ki 620 almanızı doğru bulmam.

    Ama yok bana telefon olsun ve sosyal güncellemelerini yapsın. Arka plana resim koyacak veya oyun oynatacak kadar akıllı olmasına gerek yok derseniz 620 elbette ki en iyi tercihlerden bir tanesidir de...

    NOT: Nokia kullanıyorum..(Akıllı değil,salak telefon bu arada. Sadece ses çıkışı çook yüksek (2 hoparlör stereo, gündüz şahane fotoğraf çeken 5Mpixel kamera, El Feneri, USB On The Go , bir de radyo çalmak için anten takmana gerek yok ve 14 ay garantili 220 TL ye aldım) Bu özelliklere alınabilecek en iyisi. Sesi yüksek olsun benim için en önemli şey.

    Microsofta güvenmem demişin. Ms en hızlı açık kapatan firmadır. (cracklı windows kullanıp windows güvenli değil diyen internet kafeci misali (veya abi güncelleme yavaslatır sen kapat diyen formatcı servis misali bazen bilgiler sadece algısal oluyor) )

    Microsoft windows phone u tel bası X miktar para ile satıyor.Yani size windows 7 gibi os satıyor.
    Google ise bilgi toplayarak para kazanan bir şirket. ikisi de ulusal firma değil (tc için.yani babamizin oğlu değil.)

    ama işi bilgi toplamak olana mı güvenilir? yazilim satmak olana mı?

    . iphone WP yi android i birbirleri ile kıyasalamak çook zor. ancak kendi içinde kıyaslamak lazım. Eski telefon anlayısı yok sonuçta. ayrıca 256 mb ramli cihazlar bazı yazılımları desteklemeyecek diyen ms haklı idi. Nasıl simdi 300 400 liralik Türkcell t20 vodafone 945 tarzı telefonlar ile basit uygulamalar harici bi şey yükleyemiyorsak aynı mantık.

    -620 nin tasarımı ve malzeme kalitesi beni çok etkiledi. Ancak kendimi biliyorum. iphone 3gs kullanırken telefonun yeterince kişiselleştirilememesinden rahatsız idim. O yüzden tercihimi yaparken android 1 adım öde olurdu.


    aYrıca windowsda uygulama az diyenler bence microsoftun mu daha gelişmiş yazilmici ağı var google in mi diyorum Build konferansında Her Developerdan yazilim sözü aldılar bakalm. WP güzel bir macera




  • Nokia Lumia 620 mi yoksa Sony Xperia P mi arkdslar Windows telefonlarda Flash varmı yoksa İOS gbimi Dizi siteleribdeki videorı oynatırmı lumia 620?

  • Fotoğraf kalitesi çok güzel duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erennavas

    Nokia Lumia 620 mi yoksa Sony Xperia P mi arkdslar Windows telefonlarda Flash varmı yoksa İOS gbimi Dizi siteleribdeki videorı oynatırmı lumia 620?


    Benden sana öneri al iphone kurtul ;).. Haa yok param az bütçem az diosan al windows kurtul;)

  • windows ve ios kapalı kutu olarak görüyorm . android çok özgür bi sistem . iosun tek avantajı düşük sistemde stabilite. android iostan daha iyi ama ios gibi stabilite için en az 1 gb ram lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuß3

    windows ve ios kapalı kutu olarak görüyorm . android çok özgür bi sistem . iosun tek avantajı düşük sistemde stabilite. android iostan daha iyi ama ios gibi stabilite için en az 1 gb ram lazım.

    Hmm bence bi konu'da yanlıyorsun ios için en az 256mb ram bile yeterlidir.Haa daha hızlı daha iyi istiyosan ozaman sen haklısın.Android'e gelince en az 2gb ram ve üzeri,4-8 çekirdek işlemci en az 1.0-1.2 ghz işlemci gerektirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuremin60

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucuß3

    windows ve ios kapalı kutu olarak görüyorm . android çok özgür bi sistem . iosun tek avantajı düşük sistemde stabilite. android iostan daha iyi ama ios gibi stabilite için en az 1 gb ram lazım.

    Hmm bence bi konu'da yanlıyorsun ios için en az 256mb ram bile yeterlidir.Haa daha hızlı daha iyi istiyosan ozaman sen haklısın.Android'e gelince en az 2gb ram ve üzeri,4-8 çekirdek işlemci en az 1.0-1.2 ghz işlemci gerektirir.

    aksini söylemedim zaten :) ios için düşük sistem bile yeterlidir ki apple android cihazların gerisinden geliyor .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mindtrick

    Windows Phone'da kişiselleştirme yok diyenleri anlamıyorum. Live Tile özelliğinin bütün olayı kişiselleştirme değil mi? Gmail'i koyuyorum oraya, kutusunu da büyütüyorum yeni mail geldiğinde hem uyarıyor hem de gelen mailin içeriğini görebiliyorum. Spam mail ise görüyorum oradan, sallamıyorum işime bakıyorum mesela. Benim için kişiselleştirme budur, o ana ekranda arka plan resmi olması hiç önemli değil.

    Neredeyse hiç bir zaman Windows masaüstümde duvar kağıdı kullanmadım. Şu an da Windows 7 masaüstümde siyah arka planda sadece simgeler duruyor. Ne widget var ne bir şey. Isınabilir miyim belki diye çok denedim, Andoid tarzı widget uygulamaları kurdum PC'ye ama her seferinde geri sildim. Nedense o widgetlar kafamı ütülüyor. Kendimi sanki dağınık bir odaya girmiş gibi hissediyorum. Live Tile bu hissi vermiyor bana. Sanıyorum 3d efektler, parlayan şeyler gibi süsler beni bayıyor. Geçen Android'le ilgili bir videoya bakıyordum, masaüstü ekranı bildiğin akvaryum. Balıklar geçiyor arada. Ben ona 10 dakika bakar silerim yahu. Windows Phone'un kilit ekranına yapılabilen özellştirmeler yetiyor da artıyor benim için. Masaüstü kısmında düz sade kareler olması gayet hoş. Live Tileler adamı baymadan interaktif olabiliyor bunu iyi tutturmuşlar.

    Adamına göre bu işler değişir, bunu vurgulamak için bahsediyorum bunlardan.

    Ben bu telefonu kısa bir süredir kullanıyorum, almadan önce de ne aldığımı biliyordum, sürpriz yaşamadım. Videolar izledim makaleler okudum, Android de düşündüm hatta bahsedilen S3 mini ile bu arasında karar vererek bunu aldım. Niye aldığımı yazayım merak eden okur. (Windows Phone kategorisindeki Lumia 620 başlığına artılarını eksilerini uzun uzun bir mesajda yazdım, burada sadece "neden aldım" sorusunu cevaplandırıyorum o yüzden eksilerini görmezden geliyormuşum gibi görünebilir, ama olay öyle değil)

    - Windows 7'yi klasik temayla (Chromu da çok sade, tek renk opak düz yüzeyli bir temayla) kullanan birisi olarak bilgisayar ortamlarında janjanlı süslü şeyleri pek sevmem. ios ve Android'in "eye candy"sinden üç günde bıkacağımı adım gibi biliyorum. En önemli şey hız. Windows Phone'un sadece işletim sistemi değil, uygulamaların kullandığı genel şablon da hem sade ve hızlı hem de çabuk dolaşmak için dizayn edilmiş. Bir swipe ile yan menülere bakıyorum mesela.

    - Windows Phone'a özel yazılmış uygulamaları daha şık buldum daha profesyonel görünüyor. Sade renkler düz yüzeyler, kolay navigasyon yeter bana

    - Windows 8 PC/tablet/telefon kod tabanı olarak birbiriyle gayet uyumlu yapma çabaları var. MS Metro konusunda kararlı görünüyor. Windows 8'e geçmeyi düşünüyorum ve telefonda da benzer bir işletim sistemi olması cazip geldi bana. Windows 8 ve gelecekteki Windows sürümleriyle Metro giderek yaygınlaşırsa bunun Windows telefonlara da faydası olacak.

    - Arkasında MS olduğu için, insanların bu işletim sistemine ilgili olduğunu gördüğüm için, MS'un kararlı olduğunu gördüğüm ("gördüğüm" derken bir ton şey okudum onu kastediyorum) için zaman alacak olsa da storeun dolacağını düşünüyorum. BlackBerry'e böyle güvenemezdim mesela. Onlar da atılım yapıyorlar ama MS olayı ayrı.

    - Developer değilim teknik yorum yapamam ama WP8'in stabilitesi çok övülüyor. Bu da önemli benim için. O kadar şey okudum herkes WP8'in rakiplerine göre çok daha stabil olduğunu söylüyor. (İki haftadır kullanıyorum bir kere daha bir çöküntüye rastlamadım, öyle diyeyim. )

    - Ayrıca WP8'in en hızlı olanları olduğundan bahsediliyor.

    - WP8 telefonlar işletim sistemi güncellemesi alabilecekler. WP7 gibi olmayacak.

    Biraz yukarıda yazılan S3 mini karşılaştırmasına bakarak yazayım:

    - Java'yı PC'ye asla yüklemem. Ne kadar "harika" bir program olursa olsun Java isteyen programı kurmam, alternatifine bakarım. Javanın yavaşlığına aşırı kıl oluyorum. Ayrıca güvenlik açığı cenneti mübarek. Daha geçen haftalarda tarayıcıda Javayı engelleyin diye alarm veriyordu bütün tarayıcı üreticileri. Javanın olmaması artı bence.

    - Android uygulamalarının Javayla yazıldığını biliyorum ama performansa etkisininden tam emin değilim. Yalnız şöyle diyeyim, izlediğim mini incelemelerinde hep farkedilebilir bir lag gördüm, o lag 620de yok. (Siz farkemiyor/umursamıyor olabilirsiniz, benim bakış açım bu)

    - 16 gram ağır olması farketmez bence. 620'nin ekran boyutu da tam ideal benim elim için. Tek elle kullanan biriyim genelde. Zaten S3 mini alsam Android WP8 kadar tek elle kullanması kolay bir işletim sistemi değil.

    - Bluetooth versiyonu önemsiz benim için kullanırsam ayda yılda bir kullanırım.

    - TV izlemediğim gibi aynı sebeplerden radyo da dinlemiyorum.

    - Ram olayı ve Sar değeri konusunda mini gerçekten iyi ama yine de fikrimi değiştirmez bunlar.

    - 620'de de internet paylaşımı diye bişey var.


    Bu arada şunu da söyleyeyim Storeda hiç bir şey yok da değil. Evet uygulama az ama ben ihtiyacımı karşılaşayan bir çok uygulama buldum kullanıyorum. Çok okuyan birisi olarak bir sürü güzel aggregator uygulaması buldum (mesela Zite, News360) Ya da film/dizi inceleme ve haberleri ile ilgili profesyonel uygulamalar. Oyun konusu çok doğru az oyun var olanların hemen hemen hepsi dandik gayet ama ben oyun oynarsam PC'de oynarım, telefon ekranında oyun oynamak boynumu sakatlayıp başımı şişiriyor, hem de yaş ilerledikçe zaten oyunlarla aram iyice soğudu. Ancak çok beğendiğim şeyleri arada sırada PC'de oynuyorum. Mobil oyunlar hala PC oyunlarına göre epey uyduruk zaten.

    Bunlar kişisel görüşlerim, bunlar "doğrudur" demiyorum asla. Eğer siz de telefonu benim gibi kullanıyorsanız ve uygulama azlığını göze alıyorsanız (WP8 daha çok yeni) bu telefonu tavsiye ederim.








    Altına imzamı atarım güzel bir yazı olmuş eline sağlık

    Ben zaten kendimi bildim bileli nokia kullanırım, telefonda oyundan ziyade internet ve program çalıştırma performansına... kısacası görselliğe kesinlikle önem vermiyorum.Aradığım şey performanstan ibaret 512mb ram olmasının bir eksisi yoktur s3 mini 1gb ram varda ne oluyo sistem 1gb ram ihtiyacı duyuyorsa biz ne yapalım?haksızmıyım!! Lumia 620 512mb ram ile mükemmel hızda çalışan bir telefondur.Tabi oyunlardan daha iyi performans almak isteyenler içinde zaten 1gb ram'li lumia 820 ve 920 modellerine bakabilir.Ha şuda var sistem henüz yeni olduğundan dolayı uygulama ve oyun çeşidi sayısı bayağı bir düşük, fakat zamanla artıcağındanda eminim.Size birde bi sorum olucak;

    "- WP8 telefonlar işletim sistemi güncellemesi alabilecekler. WP7 gibi olmayacak. " demişsiniz bu gerçekten doğrumu? bu bilgiyi nerden edindiniz?

    Kimisi için önemsiz olsada çoğu kullanıcı için önemli bir ayrıntı bu dediğiniz.

    Edit:bol miktarda imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 16 Mart 2013; 1:08:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuß3

    windows ve ios kapalı kutu olarak görüyorm . android çok özgür bi sistem . iosun tek avantajı düşük sistemde stabilite. android iostan daha iyi ama ios gibi stabilite için en az 1 gb ram lazım.

    Aslanım benim be..
  • Eğer benim gibi internet,whatsapp, navigasyon, gmail-hotmail, müzik ve bir iki basit uygulama onun yanında kendi içinde olan hesap makinesi vs gibi uygulamalar kullanacaksanız ideal telefon. kasma yok o romdur bişelerdir yok bir ton zımbırtı ayar yok arayüz basit ve pratik kullanım üstüne bide anı yakalayacağım güzel bir kamera :) ben android aldım galaxy mini aldığıma alacağıma pişmanım şuanda. Eğer benim gibi oyun kaygınız yoksa gönül rahalığıyla alın derim. benim abimde almış bi 620 kendisi pek akıllı telefon kullanamaz ama 620 kullanılıyor :) Kişiselleştirme konusunda tartışılır bu zevk meselesidir ama kullanıcıların bir kısmı benim gibi pek fazla arayüz kullanma taraftarı değil androidde iki ana ekran üzerinden tüm işini hallediyor menüye girmeye üşeniyorum oysaki wp de menü direk karşınızda koyun canlı canlı kutucukları kullanın whatsapp gmail internet müzik :D O canlı kutucuklar çok daha sade ve kullanışlı duruyor benim içinde arayüzün tanımı budur.

    S3 mini ile kıyaslanacak olursa
    1) ben tipinden huylandım s3 mininin 620 daha tatlı duruyor.
    2) Kullanım kolaylığı ve akıcılık tartışmasız 620 :)
    3) Farklılık yaratmak 620 :)
    4) Oynlardan ve uygulamalardan uzak kalmak yine 620
    5) Bilmiyorum ofis yazılımı varmı ama varsa 620 daha kullanışlı olur wp deki ofis hoşuma gitti
    6) güncelleme kaygısının olmaması 620

    ben eğer bu seviye telefon alacak olsam gönlüm 620 den yana olur ama yinede gider s3 mini alırım :D maksat indireceğim uygulama çok diyebileyim indirmesem dahi :D





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucuß3

    quote:

    Orijinalden alıntı: nuremin60

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucuß3

    windows ve ios kapalı kutu olarak görüyorm . android çok özgür bi sistem . iosun tek avantajı düşük sistemde stabilite. android iostan daha iyi ama ios gibi stabilite için en az 1 gb ram lazım.

    Hmm bence bi konu'da yanlıyorsun ios için en az 256mb ram bile yeterlidir.Haa daha hızlı daha iyi istiyosan ozaman sen haklısın.Android'e gelince en az 2gb ram ve üzeri,4-8 çekirdek işlemci en az 1.0-1.2 ghz işlemci gerektirir.

    aksini söylemedim zaten :) ios için düşük sistem bile yeterlidir ki apple android cihazların gerisinden geliyor .

    Gerisin'de kalmasına rağmen android'den daha stabil çalışa biliyor.Oncaa sistemlere rağmen :)




  • apple fiyatı düşük olsa kimse androidin yüzüne bakmaz bu bi gerçek . ama işte marka + dış malzeme vs katlatıyorlar . ios o yüzden 1 numara :) (android kullanıcısıyım)
    dış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TianLeiLe


    "- WP8 telefonlar işletim sistemi güncellemesi alabilecekler. WP7 gibi olmayacak. " demişsiniz bu gerçekten doğrumu? bu bilgiyi nerden edindiniz?

    Kimisi için önemsiz olsada çoğu kullanıcı için önemli bir ayrıntı bu dediğiniz.


    WP7 hala Windows Mobile (Windows CE) çekirdeğini kullanıyor. WP8 ise Windows 8'de de kullnılan NT çekirdeğini kullanıyor. Bu sayede uygulama geliştirilmesini kolaylaştırmış oluyorlar, Windows 8 için yazılan bir metro uygulamasını WP8'e kolayca taşıyabiliyorlar çünkü aynı çekirdek. Bunu yapmak için çekirdeği değiştirmek zorunda kaldılar bu da WP7 kullananlar için kötü oldu.

    İngilizce kaynak
    http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_8#Core
    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2416002,00.asp

    MS'ta bir pazarlama yöneticisi olan Sullivan WP8 kullananların korkmasına gerek yok WP8'in donanımdan bağımsız olarak evrilme yeteneğine sahip bir mimarisi var, bu yüzden işletim sistemi sonraki versiyonlara güncellenebilecek demiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mindtrick

    quote:

    Orijinalden alıntı: TianLeiLe


    "- WP8 telefonlar işletim sistemi güncellemesi alabilecekler. WP7 gibi olmayacak. " demişsiniz bu gerçekten doğrumu? bu bilgiyi nerden edindiniz?

    Kimisi için önemsiz olsada çoğu kullanıcı için önemli bir ayrıntı bu dediğiniz.


    WP7 hala Windows Mobile (Windows CE) çekirdeğini kullanıyor. WP8 ise Windows 8'de de kullnılan NT çekirdeğini kullanıyor. Bu sayede uygulama geliştirilmesini kolaylaştırmış oluyorlar, Windows 8 için yazılan bir metro uygulamasını WP8'e kolayca taşıyabiliyorlar çünkü aynı çekirdek. Bunu yapmak için çekirdeği değiştirmek zorunda kaldılar bu da WP7 kullananlar için kötü oldu.

    İngilizce kaynak
    http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_8#Core
    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2416002,00.asp

    MS'ta bir pazarlama yöneticisi olan Sullivan WP8 kullananların korkmasına gerek yok WP8'in donanımdan bağımsız olarak evrilme yeteneğine sahip bir mimarisi var, bu yüzden işletim sistemi sonraki versiyonlara güncellenebilecek demiş.

    Teşekkür ederim hocam




  • Merhabalar, geçtiğimiz yıl aldığım ilk akıllı telefonum HTC Desire HD'den bu yana en az 15 android telefon değiştirmişimdir. Burada android ile WP ya da IOS u kıyaslayan ve tahminim odur ki, birçoğunun akıllı telefon deneyimi 3-5 ayı geçmez. Herkes kendi kullandığı telefonu en iyi, telefonun kullandığı işletim sistemini en mükemmel görür. Ben de geçtim o yollardan. Android açık kaynak, olabildiğince özgür cart curt... Arkadaşlar android sistemi ile çalışan bir telefona 4 gb ram, 2.5 gHz işlemci de koysanız aldığınız günden sonraki 2-3 ay sonra rehber açılışını yine yeniden 2-3 sn bekleyeceksiniz. Android sistem açıkları çok fazla bir sistem. Sistem mimarisi zayıf. Hele hele başka firmaların kendi ara yüzlerini bu sisteme yedirme, entegre etme çabası sonucu durum daha da vahim oluyor. Bu sistem için bahsettiğim tüm dezavantajlar sadece tek bir android telefonu için geçersizdir. O da Nexus'dur. Saf android sistemini ve arayüzünü kullanan bu telefon dışındaki hiçbir telefonda gelen güncelleme, bir öncekinden daha iyi olmayacaktır. Şu da kesin bir gerçektir ki, android sistemi için başlangıç ve orta sınıf telefonların hiçbir şansı yoktur. Yüksek sınıfta da Nexus dışındakiler fostur.
    Ben WP ye bir şans vermek istedim ve tercihimi Lumia 820 den yana kullandım. Yaklaşık 2 aydır etkin bir şekilde kullanıyorum. En ufak bir gecikme, yavaşlama, abidik gubidik hiçbir sorun olmadı. Marketlerin uygulama sayıları ile çokça ilgilenen arkadaşlar, herhalde milyonlarca uygulamayı indirip, bakıp siliyor. Ben uygulama editörü olup da fikrimi zikrimi diğer platformlarda paylaşma ihtiyacı duymadığım için WP nin marketi ziyadesiyle ihya ediyor beni. Bazı bazı eksiklikler var, tamamdır ama sabırla bekleyip göreceğiz ne oluyor ne bitiyor. Uzun lafın kısası -tam da S4 boy göstermişken- illa android diyorsanız Galaxy Nexus (Nexus 4 değil), WP ye şans vermek istiyorum diyorsanız da küçük, orta, yüksek her sınıf telefonunu rahatlıkla alabilirsiniz.




  • Bugün teknosa da 620 lumia'ı inceledim.. Fiyatına göre güzel telefon ama kamera çekim kalitesi iyi değil.. 820 ile kıyaslandığında, kamera çekim kalitesi çok kötü diyebilirim.. Sanırım bu modelde carl zeiss mercek kullanılmadığı için resimler çok vivid çıkıyor..mavi ton ağırlıklı.. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, 620 almayın..
  • Bu fiyatlarda alinabilecek ideal bir cihaz. Hele indirime filan rastlatip 600 tl civari alinabilirse daha guzel. Kullanim kolay sorunsuz.ayrintidan ve ozellikten bikmis biri icin ideal. Oyunu zaten nexus 7 de oynuyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Bugün teknosa da 620 lumia'ı inceledim.. Fiyatına göre güzel telefon ama kamera çekim kalitesi iyi değil.. 820 ile kıyaslandığında, kamera çekim kalitesi çok kötü diyebilirim.. Sanırım bu modelde carl zeiss mercek kullanılmadığı için resimler çok vivid çıkıyor..mavi ton ağırlıklı.. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, 620 almayın..

    Şahsi fikrimdir. 620'nin kamera performansı kendi segmentindeki S3 Mini ve HTC 8S'den daha başarılıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.