Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
385
Favori
524.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mineralsuu

    kapalı kasaya göre fiyat uygun.

    tank pae mi acaba ?



    Evet hocam tank PAE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sistem organizasyondan aldığım. amerikan onaylı taiwan yapımı cihazlar 300-350 lira aralığında -pompasızları. bu cihaz da taiwan ise farkı nedir. ben önce amerikan malı zannetmiştim. ama amerikan malı değil usa onaylı diyorsunuz. yani bu cihazlar zaten var piyasada 300 yerine neden 600 vereceğim. anlamadığım bir yer varsa kusura bakmayın...
  • lütfen yanlış anlamayın farkı varsa söyleyin. malı karalamak için yazmıyorum... çünkü o cihazlar da tamamı taiwan malı ve gerekli usa sertifikalar var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihatxy1

    benim sistem organizasyondan aldığım. amerikan onaylı taiwan yapımı cihazlar 300-350 lira aralığında -pompasızları. bu cihaz da taiwan ise farkı nedir. ben önce amerikan malı zannetmiştim. ama amerikan malı değil usa onaylı diyorsunuz. yani bu cihazlar zaten var piyasada 300 yerine neden 600 vereceğim. anlamadığım bir yer varsa kusura bakmayın...

    Arkadaşın belirtmiş olduğu gibi tam olarak ne gibi farklar var?
  • Açık kasa 300 tl ye bir çok Marka var. Kapalı kasa 600 tl iyi fiyat vermiş arkadaşım.

    Ben son aylarda ESLİ Ravent satıyorum. . Ama fiyat pek ucuz değildir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu su arıtma cihazları suyu arıtırken içindeki zararlı şeyleri arıtmasının yanında faydalı mineralleri de arıtıyormuş diye birşey duydum doğru mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    cevap gelmedi. cihaz iyi olabilir ama USA işi hikaye
  • Tezgah ustu 6 litre haznesi olan su aritma cihazi kullaniyorum. 4 filtre iyisi 50 lira. 75 gpd vontron mebran 42 lira. 5 lirada hortumlar olsa maliyeti 100 lira. Cihaz 500 lira. Acayip kar marji olan bir sektor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kızdığım şey de şu ben bu cihazı 250 tl ye aldığım zamanlarda.. yani birkaç yıl önce bizim köylere aynı cihazı 1200 tl ye gariban köylülere satıyorlardı. yazık günah ya. sırf bu adamlara kızdığımdan kendi ilçemde ankara-beypazarı en az 150 cihaz alıverdim eşe dosta. karın da bir sınırı var..bir de şunu yapıyorlar.herkes diyor ki bak bizim cihazımızı ucuz cihazlarla karıştırma diyor. sen diyorsun ki bizim cihazımızın da sertifikaları mevcut . adamlar diyor onun da sahtesi var yani en iyi cihaz bizim cihaz. yani ben açıkcası galericilerle birlikte sevmediğim meslek dallarından biri tabi bu genelleme tam doğru değil. içlerinde çok dürüstleri var . ama nadir...en son şunu söylemek istiyorum hazreti peygamberin bir sözü var: BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR.. şimdi bu sözü duyunca bazıları hemen tepki gösteriyor. falan dindar adamda böyle yapıyor diye. ama hadis kapsayıcı yani hacı da olsa hoca da olsa BİZİ ALDATIYORSA BİZDEN DEĞİLDİR...
    Bizi aldatan bizden değildir”. (Sahih)
    Bu hadisi şerifi yorumlayanlar derler ki, bir müminin diğerini aldatması dinden tamamen çıkmış olmayı gerektirmediğine göre bu “bizi aldatan bizden değildir” ifadesinin anlamı şu olmalıdır: Bizim gibi değildir, ahlakı mümin ahlakı değildir, tam bir mümin değildir...
    Ancak aldatmanın ucu mümin olmaktan gerçekten çıkmaya kadar da gidebilir. Çünkü yine Resulüllah (sa) buyurur ki, “münafığın işaretleri üçtür; konuştuğu zaman yalan söyler, söz verdiği zaman cayar, güvenildiği zaman hıyanet eder” (Sahih). Bunlar münafıklığın temel özellikleridir. Bir müminde bu özellikler bulunsa inanç açısından ona hemen münafıktır hükmü verilemez, çünkü münafık kâfirden de kötüdür, ama bunlar onu bir müddet sonra gerçekten münafık yapabilir. Tıpkı mikrop öldürücüdür önermesi doğru olmakla beraber, mikrop bulaşan herkesin ölmediği gibi. Ama çaresine bakmazsanız bir süre sonra mikrop sizi öldürebilir. “Bizi aldatan bizden değildir” demek de böyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihatxy1 -- 29 Ağustos 2017; 12:24:24 >




  • Daire girişi Su arıtma kullanan var mı arkadaşlar? Kireç için kullanmak istiyorum 3 filtreli ana su girişine takılan modeller yaklaşık 150-200 arasinda. Ayrıca su arıtma cihazım da var. Hem kireçten kurtulurum hem de şu arıtmanın filtre ömürleri uzar diye düşünüyorum. Konuda bilgisi olan kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünleri kullanan varsa yorum alabilir miyiz? Ürünlerin fiyatları uygun gibi geldi bana.



    Milsu Su Arıtma Cihazları 9 Aşamalı Kapalı Kasa Pompasız Su Arıtma Cihazı KNP9A



    339tl



    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/su-aritma-cihazlari-9-asamali-kapali-kasa-pompasiz-su-aritma-cihazi-knp9a-293812729



    *******************



    Milsu Su Arıtma Cihazları 9 Aşama Kasalı Pompalı KP9A



    459 tl



    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/milsu-su-aritma-cihazlari-9-asama-kasali-pompali-kp9a-278017997

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nihatxy1 N kullanıcısına yanıt
    Ah ah sektör acımasız hele garibanlara daha çok acımasız az biraz araştıran kazığın boyutunu çok net görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmb marka su ariticim var.metrodan yedek filtre alip kendim degistirmek istiyorum.fakat uzun zamandir tanktan gelen su cok az geliyor.cok ince kürdan kalinliginda akiyor sorun nedir.cok akmasi icin ne yapmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanix A kullanıcısına yanıt
    9 filtreli ilk defa duydum infrared de varmış.

    Ekleme: 9 aşama imiş. 4lü mineral filtre tek filtreymiş. İnfrared altta var üsteki tabloda ve n11.com ilanlarında yazmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 4 Eylül 2017; 23:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde biraz yoğundum arkadaşlar kusura bakmayın . Made in USA denilen çoğu cihaz yine taiwanda üretiliyor. Yan yana koyduğunuz zaman aynı ürün olduğunu farkedebiliyorsunuz zaten. Bizim burda yaptığımız şey piyasada çok yüksek fiyatları olan cihazları size uygun fiyatla sunabilmek.

    Yoksa isterseniz size kapalı kasa 300 TL ye de ürün sunabilirim. Fakat sağlıklı vs diye övemem . Bu tür cihazlardan para kazanmak vicdanen de beni rahat bırakmaz zaten.

    Şimdi bu cihazlarda işin özünü filtreler yapıyor. Kaliteli filtre kullandığınız zaman sağlıklı su içmeye devam edersiniz. Cihazın ucuz yada pahalı olmasına değil de ilk aldığınızdaki filtreleri kontrol etmeniz gerekiyor.

    Çin malı filtre takarım ve size bu cihazı da uygun fiyata veririm. Ancak suyunuzu temizlemekten ziyade kirletir bu filtreler güvenilir değiller.

    Gelelim yararlı mineralleri de arıtma konusuna .

    İlk 4 filtrasyonda membran çıkışına kadar sudaki 5 mikron boyutundan büyük tüm herşeyi filtreler ve geçirmez. 4 Filtreden sonra da yapılan işlem suyu zenginleştirme işlemidir zaten. Daha sonraki filtreler suya mineral verir tat verir bi ölçüde doğal yöntemlerle suyu zenginleştirir.

    @nihatxy1 Hocam zaten sizinle aynı düşünce de olduğumuz için piyasada en ucuz fiyatı 1300 1400 TL olan cihazları bu fiyatlara veriyoruz. Kar marjını uygun tutuyoruz ki isteyen herkes alabilsin. Piyasayı bu hale getirenlerden parayı çok seven insanlardan dolayı biz de tedarikçilerle üreticilerle birlikte ürünleri ucuza verme konusunda anlaşma sağlamaya çalışıyoruz. Çoğu tedarikçi bunu onaylamak istemiyor. Bayilerin tepkisini çekmek istemiyor. Şuan piyasada 2000 TL civarı seyreden bazı yumuşatma cihazları var 4500 TL den düşmüş gibi lanse ediliyor. Peki bu cihazın bize geliş fiyatı ne kadar ? 390 TL civarı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

    Bmb marka su ariticim var.metrodan yedek filtre alip kendim degistirmek istiyorum.fakat uzun zamandir tanktan gelen su cok az geliyor.cok ince kürdan kalinliginda akiyor sorun nedir.cok akmasi icin ne yapmak lazim

    Tankınızın basıncı azalmıştır yüksek ihtimal aldığınız yere danışın. Eğer size tank değişecek derlerse değiştirmeyin. Bizimle iletişime geçin .
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    hocam bende metrodan bmb arıtma aldım 1 sene oldu.yedek filtre hediyesi olan 5 filtreli paketi almıştım. aynı sorunla karşılaşırmıyım ?
    filtreleri değiştirirken ne yapmak gerekir.?
    filtreye su girişi yapan vanayı kapatıp filtreleri söküp değiştirmem yeterli olur mu ? tankın havası falan kaçmaz heralde ? nelere dikkat etmeliyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem_61500

    hocam bende metrodan bmb arıtma aldım 1 sene oldu.yedek filtre hediyesi olan 5 filtreli paketi almıştım. aynı sorunla karşılaşırmıyım ?
    filtreleri değiştirirken ne yapmak gerekir.?
    filtreye su girişi yapan vanayı kapatıp filtreleri söküp değiştirmem yeterli olur mu ? tankın havası falan kaçmaz heralde ? nelere dikkat etmeliyim ?

    Hocam ana giriş vanasıni ve tankın vanasıni kapatın.

    Pompalı ise cihazı elektrikten çıkarın.

    Daha sonra filtre değişimi yapabilirsiniz. Değişim yaparken elinizde bir bez yada havlu olsun. Çünkü su dolu filtrelerden su akacaktir.



    Hatta değişim yaparken teflon bant bulundurun filtreleri değiştirdikten sonra su kaçağı olursa her ihtimale karşı elinizde bulunsun.

    Tankın havası kolay kolay boşalmaz genellikle uzun süreli kullanım sonrası basınç azalır.

    Tankın basıncı azaldığı zaman pompaniz yoksa petrol istasyonlarında bulunan lastiklere hava basılan cihazlardan cihazin üzerinde yazan değerlere göre hava basabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 8 Eylül 2017; 1:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankaranın bir ilçesindeyim. çeşme suyu içilmiyor. İçilemiyor daha doğrusu. Suda tuz tadına benzer bir tat var. Kuyu sularındada aynı tat var. evde şebeke suyu için arıtma düşünüyorum ama tuz tatını arıtan cihaz varmı? Sistemorganizasyona sordum ama deniz suyu sandı. Hazır suyamı kaldık şimdi.
  • Royal Green i bu konuda tek geçerim.

    Bir buçuk ay araştırıp aldım, bulunduğum bölgenin suyu aşırı kireçli ve kaba, sebebi ise suyun taşın arasından kaynayarak çıkması.

    Arıtılan suyun tadı ise satın aldığım kaliteli markaları aratmıyor bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.