Şimdi Ara

Sene Sonu Kimler Gönderilmeli ve alınmalı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tolga Zengin in nesini beğenmiyorsunuz anlamadım.Taş gibi kaleci,ben mi yanlış adama izledim geçen sezon intere karşı tek başına savaşmıştı resmen adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Koray Günter mi ? Alırız alırız

    Oha Samed Yeşil de var ulan Koray'dan sonra okumayı bırakmıştım dedim hadi bakayım yine de


    usta kimdir bu cocuklar neyi nesidir anlatsana biraz.samet yesil'i liverpool'dan biliyorum ama koray filan cok yetenekli oyuncular mioyleyse niye milli takimda degil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: [ILKER]

    Tolga Zengin in nesini beğenmiyorsunuz anlamadım.Taş gibi kaleci,ben mi yanlış adama izledim geçen sezon intere karşı tek başına savaşmıştı resmen adam.

    Onur Kıvrak varken onu almamız daha kötü olur.
  • Rakip taraftar gözüyle:

    Mustafa Pektemek kesinlikle takımda kalmalı. Zamanında takımımıza gelmesini çok istemiştim ama sizi seçti. İsmail köybaşı da çok iyi oyuncu. Seneye hazırlık maçlarıyla birlikte biraz sabır gösterebilirseniz eski ritmlerini bulurlar.

    Veli,İ.Toraman yerine Oğuzhan gibi çift yönlü bir oyuncu alınmalı. Diğer sıkıntıları biliyorsunuz. Karşımızda iyi bir bjk olursa mecburen iyi bir Fb olmak zorunda kalınır.3 büyüklerden biri arayı açtığı zaman ligin kalitesi de arayı kapatmak adına değişiyor.

    Bjk eğer en büyük sıkıntısı olan dağınık futboldan kurtulup sistematik ve akıllı oynayan daha kaliteli bir ekibe dönüşürse ligde kısa zamanda büyük işler yapabilir. Sezon başında Bjk'nin 10 yıla bile toparlanamayacağını düşünenler vardı. Bunca kısa zamanda en büyük mücadeleyi Bjk verdi. Transferde eminim bütün klüplerden daha akıllıca davranacaktır.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.